X

Instanţa a decis: Certificatul verde, discriminatoriu!

certificat-verde-mall-restaurante

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Impunerea certificatului verde pentru accesul în mall-uri, în săli de sport şi în toate celelalte instituţii prevăzute prin hotărârea de guvern este discriminatorie, spun judecătorii unei instanţe din România. 

Magistraţii au decis că toţi românii care prezintă un test negativ să aibă aceleaşi drepturi ca vaccinaţii sau cei trecuţi prin boală.

Judecătorii impun şi testul negativ

Din decizia instanţei rezultă că, unde până acum accesul era permis doar cu certificat verde, care atesta vaccinarea, sau trecerea prin boală, acum se va putea intra doar cu un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau unul antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

Ce efect are această decizie în societate? Românii vor putea intra în mall-uri, magazine comerciale nealimentare, săli de fitness, sau vor putea participa la diferite evenimente, și dacă prezintă un test negativ recent, nu doar cu certificatul verde.

Decizia nu este definitivă

Instanţa a motivat decizia prin necesitatea respectării principiului nediscriminării pe criterii de vaccinare sau trecere prin boală. Decizia judecătorilor nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

În acest moment sunt în vigoare mai multe restricții care obligă la prezentarea certificatului verde în unele centre comerciale sau instituții. La locul de muncă este interzis doar accesul vizitatorilor care nu prezintă dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Da. E discriminatoriu. O peesoana testata negativ nu poate imprastia boala. O persoana vaccinata, dar netestata, poate imprastia covidul. Deci e o falsa abordare.

    1. Persoana “testata” nu e supusa unui test; rezultatul “negativZ” nu este nici rezultat si nici “negativ”.

      Imprastie nimic – esti dezinformat.
      Nu stii ca nu se testeaza vreo ceva?
      Nu stii ca nu au capturat ceva care sa fie comparat cu ce – chipurile – ar gasi la tine?
      Cum poti sa spui asemenea prostie ca imprastii ceva care nu e dovedit ca exista in realitatea fizica???

  2. ATENTIE:
    Judecatorii au facut ceva foarte rau: sub motivarea ca “certificarea” produce discriminare, au rezolvat ei discriminarea: in loc sa elimine certificatul obliga TOTI oamenii sa se supuna procedurii pretins de testare.
    Adica… ce sa mai stai sa-i convingi sa se prostyitueze/testeze – baga-i direct, e tori la “inaintare” si nu mai ai de ce sa le mai faci “certificat”.
    Ca la puscarie – nu ceri acte puscariasilor, e deajuns ca sint acolo, intre gratii. …
    Foarte rau!

    Nu e testare.
    Nu exista “proba” cu care sa compare ce scot din om ca sa afle ceva, nicidecum ca ar putea fi “pozitiv” sau “negativ”. Fata de ce anume sa fie pozitiv/negativ? … ca nu au nici o dovada materiala in nici o tara!?!

  3. Judecătorii și ei tot din sistem opresați sau recompensați. Dovada existenței “virusului” natural sau artificial NU EXISTA și a fost ceruta de n specialiști în domeniu.Se poate verifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button