X

Lucrarea științifică TheLancet – vaccinații PERPETUĂ pandemia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De la începutul plandemiei, se spunea că „vaccinarea” cu o injecție, ​​ar „vindeca” coronavirusul UE-SUA-Wuhan (Covid-19).  Au trecut, însă, aproape doi ani, iar exact opusul se dovedește a fi adevărat.

O nouă scrisoare a cercetătorului Günter Kampf, care a fost publicată în The Lancet, scoate câteva găuri majore în narațiunea principală a vaccinării, una dintre cele mai mari fiind că vaccinurile împotriva gripei Fauci-Biden-UE nu opresc răspândirea, așa cum se susținea.

De fapt, se pare că există o răspândire mai mare a bolilor și a decesului în rândul celor care au făcut vaccinuri în conformitate cu ghidurile guvernamentale, comparativ cu cei care și-au lăsat sistemul imunitar singur pentru a lupta împotriva bolilor în mod natural.

Potrivit lui Kampf, relevanța epidemiologică a celor vaccinați complet „este în creștere”, pe baza celor mai recente date. În cel mai bun caz, vaccinurile nu oferă nicio protecție. În cel mai rău caz, îi fac pe cei care îi iau mai predispuși la un rezultat negativ asupra sănătății.

„În Marea Britanie, s-a descris că ratele de atac secundar în rândul persoanelor de contact din gospodărie expuși la cazuri index complet vaccinate a fost similară cu persoanele de contact din gospodărie expuși la cazuri index nevaccinate (25% pentru vaccinați față de 23% pentru nevaccinați)”, scrie Kampf.

„12 din 31 de infecții la persoanele de contact casnice complet vaccinate (39%) au apărut din cazuri index legate epidemiologic complet vaccinate. Încărcătura virală maximă nu a diferit în funcție de statutul de vaccinare sau de tipul de variantă.”

În Germania, adaugă el, rata covidului simptomatic în rândul celor vaccinați este în creștere. În iulie, a fost de aproximativ 16,9% în rândul pacienților cu vârsta de 60 de ani și peste. Începând cu 27 octombrie, această cifră a crescut vertiginos la 58,9%, „oferind dovezi clare ale relevanței tot mai mari a celor complet vaccinați ca posibilă sursă de transmitere”.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) au anunțat recent că patru dintre primele cinci județe cu cel mai mare procent de populație complet vaccinată (84,3-99,9 la sută) sunt județe cu transmitere „înaltă”.

Toate acestea ar sugera că a fi vaccinat înseamnă probabil să vă îmbolnăviți sau să răspândiți boala altora. Și totuși, povestea oficială este că cei complet vaccinați nici măcar nu trebuie să fie considerați ca o potențială sursă de transmitere.

„Se pare că este o neglijență gravă să ignorăm populația vaccinată ca o sursă posibilă și relevantă de transmitere atunci când se decide cu privire la măsurile de control al sănătății publice”, spune Kampf.

A continua să numiți situația actuală o „pandemie a celor nevaccinați” este pur și simplu fals, avertizează Kampf. În realitate, aceasta este o pandemie a celor vaccinați, deoarece plandemia s-ar fi încheiat deja dacă toată lumea ar fi ales să rămână nevaccinați.

Sursă: TheLancet, NaturalNews

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este bine ca s-a publicat aceasta stire, dar se pare ca au fost presiuni mari si articolul a fost retras de pe site-ul thelancet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button