X

Dr. Flavia Groșan, despre George Simion și protestul AUR: Un miting absolut decent. Lumea l-a simțit și începe să-l perceapă ca pe un lider

Doctorul Flavia Groșan vorbește pe pagina de socializare despre protestul AUR, organizat la Parlament, împotriva Certificatului Covid-19.

Groșan susține că manifestația a fost una absolut decentă, în comparație cu ceea ce se întâmplă în capitalele europene.

De asemenea, ea l-a lăudat și pe liderul AUR, George Simion, despre care spune că s-a maturizat în ultimii ani.

„George Simion s-a maturizat mult în ultimii ani. Lumea l-a simțit si începe să-l perceapă ca pe un lider. Îl urmează. Iar lui nu-i este frică de ei.

Un miting absolut decent astăzi, comparativ cu haloimasul din capitalele europene. Bravo.”, afirmă Flavia Groșan

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. „Hmm… Da ?!? Hai, tuu !! Oh, Doamne, ce excitaNtă sunt ! M-a luat cu nădufuri… Zi tu, Flavia draga, nu fuse asta un miting decent, ca nesimtitii zice ca românii ie un popor adormit. Auzi, tu ! LOL ! Iar tu esti o eroina, ce mai tura-vura, asculta la mine ! Ohh ! Parol !”

  1. Admin,
   Tu nu ai instrument de selectie si de spam pentru indraciti ca asta de semneaza chief ????!!!
   Luptă-i cu armele lor !

  1. Sincer, imi este rusine dar nu de ceea ce spun si stiu ci de faptul ca traiesc intr-o lume tembelizata care, cu mici exceptii, nu vede semnele propiei autodistrugeri si, indiferent cat i-ai arata adevarul – si „teatrul” pus in scena -, aceasta ‘omenire’ te acuza de blasfemii si lucruri necurate :)) Trist… pentru ca omului i s-a dat inima si minte ca sa vada adevarul si sa-l traiasca. Si se pare ca nu o face, nici macar in ultima secunda a ceasului de pe urma. Omenirea este parazitată de demonii propiei indolenţe. Comoditatea naşte monştri

 2. Este doar un teatru imbecil care anima sperantele prostilor. Cine nu a sesizat asta inseamna ca e ‘dus’ !… Nu te salveaza nimeni. Esti pe cont propiu. Salveaza-te !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!