X

SFIDAREA MAFIEI: În timp ce românii protestează, Arafat și Rafila anunță obligativitatea certificatului de vaccinare

DSU, condus de Raed Arafat, ar putea să îşi piardă din puteri. Rafila:  Măsurile trebuie luate de Ministerul Sănătăţii, nu de altă instituţie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Arafat decretează: cei care au doar două doze de vaccin ar putea rămâne fără certificat COVID

 

Raed Arafat a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu este exclus ca, pe viitor, certificatul COVID în România să fie generat doar persoanelor vaccinate cu toate cele trei doze. ”Este foarte posibil să se ia decizia ca doza a treia să fie una necesară pentru recunoașterea continuității certificatului și a imunității”.

”Ce am vorbit eu se referea la decizia la nivel european, că poate urmează să se ia. Eu am dat exemple care au aplicat această regulă și aici vorbim de Austria, Israel, și Franța începe să aplice acest lucru.

Ideea este că la un moment dat este posibil să se ia o decizie ca valabilitatea certificatul verde să se termine. Și aici vorbim de certificatul verde european care ne permite să circulăm fără să avem probleme. Acest certificat este posibil să se ajungă să fie prelungit numai dacă ai a treia doză. Sunt unele țări care au luat această măsură mai devreme și au început să o aplice la intrarea în țările respective, mai ales în anumite zone”, a explicat Raed Arafat.

”De ce se ia această decizie? Nu ca să chinuiască oamenii!”

Șeful DSU a precizat că nu este vorba despre certificatul de la noi din țară, însă nu este exclus ca și în România să se ia astfel de măsuri.

Toate aceste decizii se iau pe bază științifică. De ce se ia această decizie? Nu ca să chinuiască oamenii. Se ia această decizie pentru că au apărut studii clare că cei care au doar două doze și la care a trecut un anumit timp de la momentul în care au primit cea de-a doua doză, au imunitatea scăzută mai ales față de noua variantă. Motiv pentru care se impune, dacă vor să aibă o protecție cât de cât eficientă împotriva formelor grave, împotriva infectării, atunci vor trebui să primească a treia doză. Astea sunt studiile apărute recent și toate demonstrează același lucru”, a mai spus Arafat.

”Este foarte posibil să se ia decizia ca doza a treia să fie una necesară pentru recunoașterea continuității certificatului și a imunității”

Întrebat dacă este posibil să se ajungă ca și în România să se ia decizia ca certificatul COVID să nu mai fie valabil în cazul celor care au doar două doze, Raed Arafat a declarat că autoritățile sanitare vor decide acest lucru.

”Asta depinde de decizia pe care o iau autoritățile sanitare în baza discuțiilor la nivel european și la nivel național. Sunt oameni care urmăresc acest lucru și la Institutul Național de Sănătate Publică și la Ministerul Sănătății. Ce se aplică în interiorul țării se va aplica după analiza făcută de autoritățile sanitare și specialiștii în imunologie.

Dar dacă studiile arată că rămâi fără imunitate, este foarte posibil să se ia decizia ca doza a treia să fie una necesară pentru recunoașterea continuității certificatului și a imunității”, a mai spus Raed Arafat la Antena 3.

Când va fi introdus certificatul COVID la muncă și în ce condiții se va renunța la el. Anunțul lui Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a discutat cu oamenii de afaceri despre măsurile care pot fi luate în perspectiva apariției unui nou val al pandemiei, printre subiecte fiind certificatul COVID și voucherele gratuite pentru testare.

 

Alexandru Rafila a anunțat că, în cursul zilei de luni, a avut o primă întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri privind „necesitatea pregătirii măsurilor de sănătate publică pentru controlul unui potențial val pandemic”.

„În cursul zile de azi, 20.12.2021, a avut loc o întâlnire online cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, în contextul pregătirilor de aprobare a legislației care să asigure limitarea răspândirii COVID-19. Adoptarea legii privind certificatul digital COVID-19, similar cu celelalte state ale UE, trebuie adaptată situației din România și trebuie să țină seama de interesul de sănătate publică, dar și de nevoia de funcționare corespunzătoare a economiei”, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Când va fi introdus certificatul COVID-19 la muncă
Totodată, s-au purtat discuții și despre soluțiile pentru asigurarea continuității activității economice. Părțile au discutat despre certificatul COVID și despre voucherele de testare.

Certificatul va fi introdus în momentul înregistrării unei creșteri susținute de 3 săptămâni consecutive a numărului de cazuri cu un coeficient de 1,5 iar renunțarea la el se va face după ce trendul devine descendent iar incidența cumulată scade sub 1”, a declarat Alexandru Rafila.

Cum va fi introdus certificatul COVID-19
Guvernul vrea să își asume răspunderea pe legea privind certificatul COVID-19 la muncă, spune surse apropiate coaliției. Aceasta ar fi cea mai rapidă variantă ca proiectul să fie adoptat până la sfârșitul anului.

Statul va asigura 15 teste lunare și vor fi acceptate atât teste PCR cât și testele antigen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Va dati seama ce soarta vor avea aceste 2 reptile satanist-globaliste si toti cei ca ei, in momentul cand vor fi prinsi de catre populatia rasculata? In acele zile, cuvintele “mila” si “indurare” vor fi suspendate pt bestiile astea criminale! Pe buna dreptate!

    1. Astia, după privirile bovine afisate, cred ca se ard la mizerie impingand astfel namolul in gunoiul jidanesc aka, arahat.

  2. Lucrurile sunt simple și dureroase! Nu e vorba de vaccin, de test PCR /antingen,gratis sau plătite, acestea sunt doar mijloace prin care oamenii vor trebui sa accepte codul QR prin consimțământ! Dacă ai trecut prin boală și ai anunțat DSP-ul deja codul QR este generat în sistem. Cine analizează codurile EAN sau QR va înțelege ca toate conțin cifra 6 de trei ori, EAN la începutul codului, la mijloc și la sfarsit iar la QR cele 3 pătrate reprezinta cifra 6 de 3 ori.( căutați pe net demonstrația în numerologie). Deci chiar dacă ne convine sau nu, va fi o decădere din Har a celor care accepta aceste coduri QR sau EAN, asa zic Sfintii Părinți, adică conștiința nu va mai funcționa corect și nu vom mai putea vedea adevărul și vom fi ușor de înșelat! Doamne, fii cu noi!

    1. Dacă scopul declarat al implementării echivalentului unui sistem operativ în corpul uman prin vaccinare este inclusiv controlul al gândurilor unei persoane atunci este evident că legătura noastră spirituală cu divinitate se rupe. Nu mai avem liberul arbitru. Dacă mașina pune stăpânire pe creierul meu și gândește în locul meu eu devin un simplu obiect marcat cu un cod de identificare. Nici măcar nu mai pot alege pentru că alege mașina în locul meu. Nu m-aș aventura în numerologie pentru că Biblia spune clar că nu avem ce căuta pe-acolo și nici pe la horoscoape, cititori în stele și ghicitoare. Cifra 6 arată faptul semnul e făcut de om care a fost creat de Dumnezeu în ziua a șasea. „…este un număr de om…” Tot 666 de talanți era tributul anual perceput de regele Solomon triburilor cucerite. Important de reținut este faptul că dacă nu îl avem, nu putem cumpăra și nu putem vinde. Restul, pe mine nu mă mai interesează.

  3. Da, vor să anihileze V mat 2 -gena religiozității, cu ceea ce intenționează sa injecteze în noi! Dar, nu toata lumea înțelege, nu tuturor le este dat sa inteleaga. Alții înțeleg, dar nu pot concepe ca se intampla așa ceva , in ruptul capului; unii înțeleg și nu reacționează, iar, în sfârșit, cei mai apropiați de Dumnezeu și înțeleg și, deja, acționează.

  4. Cu atat mai repede vine si deznodamantul rabojului 666 ! Un procent important din vaxxinatii cu 2 doze nu vor mai accepta si a treia doza , iar cei supusi VIOLULUI din octombrie, pe fondul diversiunii “DELTA”, si amenintati ca-si vor pierde locurile de munca au fost otraviti cu serul de la Johnson in speranta ca fac o singura doza si apoi scapa – Si in aceasta categorie vom avem un procent important care nu concep sa fie fortati la rapel dupa rapel . Bluf-ul agentului transnational este o mare prostie si va radicaliza si mai mult poporul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button