X

Putin pe urmele lui Biden: introduce vaccinarea obligatorie împotriva Covid-19 și pregătește accesul pe bază de QR

Putin to demand legal guarantee against NATO expansion in call with Biden - Axios

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia a adăugat vaccinul împotriva coronavirusului programului național de vaccinare, relevă agenția Novinite de la Sofia, citând TASS.  Conform sursei citate, decizia s-a făcut prin ordinul ministrului sănătății, Mihail Murașko.

Documentul a fost publicat pe siteul Ministerului Sănătății. Conform acestuia, vaccinarea se va face pe categorii prioritare: în primul rând, cetățenii care au împlinit 60 de ani, apoi urmează angajații în sistemele medicale, educaționale și sociale, cetățenii internați în instituțiile sociale, pacienții cu boli cronice – inclusiv cele pulmonare, cardiovasculare, diabet și obezitate -, precum și rezidenții orașelor care au o populație de cel puțin 1 milion de locuitori.

Ordinul prevede și vaccinarea copiilor cu vârste între 12 și 17 ani, dar numai după o cerere scrisă din partea părintelui sau reprezentantului legal.

În același timp, Duma de stat discută un proiect de lege pentru introducerea necesității unui cod QR pentru intrarea la evenimente din zona publică.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acest fals Putin, adica o sosie a globalistilor, va avea acelasi rol pe care l-a avut si Hitler, alta sluga a globalistilor oculti: acela de a nenoroci poporul rus si de a declansa al 3-lea Razboi Mondial! Insa, intotdeauna, Hristos se va folosi de planurile lor malefice, pt a face tot raul spre bine! Ganditi-va la faptul ca, in dorinta de a invada Vestul Europei, armata rusa are nevoie sa treaca prin Romania, iar 2-3 rachete bine-tintite aici, vor paraliza intregul regim securist-globalist dambovitean, permitand astfel populatiei sa iasa de sub dictatura acestuia si a Papusarilor oculti din Vest si sa-si faca apoi dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button