X

LIVE Hoții din PSD, PNL, USR, UDMR vor să voteze AZI certificatul verde

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hoție în plină zi în Parlamentul României, unde se vrea votarea pe ascuns a certificatului verde.  Singurul partid de opoziție, AUR, a blocat prezidiul cu un banner uriaș pe care e scris: „Libertate fără certificate!”

„Noi nu doream pe ordinea de zi 545 și nu vrem nici asumarea răspunderii premierului Nicolae Ciucă, pe niciun fel de certificat. Așa că mesajul nostru este clar: 545 trebuie respins”, a spus Simion, când a luat cuvântul în Parlament.

Propunerea legislativă, inițiată de 11 senatori și deputați, printre care fostul premier Florin Cîțu și vicepremeierul Kelemen Hunor, privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unităţi publice şi private, respectiv pentru introducerea certificatului verde, a fost respins în Senat pe 27 octombrie.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, luni, după şedinţa de Guvern, că au existat discuţii privind subiectul asumării răspunderii Guvernului pe certificatul verde.

Ce înseamnă asumarea răspunderii Guvernului:
(1) Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege.

(2) Guvernul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost votată în condiţiile articolului 113.

(3) Dacă Guvernul nu a fost demis potrivit alineatului (2), proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, după caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se consideră adoptat, iar aplicarea programului sau a declaraţiei de politică generală devine obligatorie pentru Guvern.

(4) În cazul în care Preşedintele României cere reexaminarea legii adoptate potrivit alineatului (3), dezbaterea acesteia se va face în şedinţa comună a celor două Camere.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Sunt adunați acum în Parlament și vor să îl voteze pe drac în seara asta, Simion, parlamentarii Aur și Şoşoacă se luptă cu ei, s-a ajuns la îmbrânceli, telefoane trântite, ofense etc. Transmisiunea s-a închis, dar oculții vor să bage la vot legea certificatului de vaccinare. Să ne rugăm cât putem acum, ca niciodată! Dacă se reușește azi blocarea, mâine va fi altceva și vom şi în stradă!

    Mesaj primit pe whatsapp

  2. Daca a fost o data respins,de ce
    insista?
    Daca contractele cu firmele producătoare a acestor vaccinuri sunt ținute secret,de ce insistă?
    Daca si cei vaccinati transmit boala si chiar decedeaza din cauza bolii, de ce insistă?
    Pai…Dl.Iohanis nu doreste sa implice Romania in programul de “digitalizare a Romaniei” ?
    Atunci cred ca acest vaccin are legătură cu certificatul digital si cu
    “Semnul fiarei” si nici de cum cu sănătatea noastra.

  3. Cine poate să facă o bucurie unor copii orfani din București, sector 5, să o sune pe bunica Valerica la 0786638346 .
    Las și o adresă de email ib.ioana@gmail_com. Bunica are în grijă, împreună cu o mătușă, 6 nepoți orfani de ambii părinți. Bunica și cei trei nepoți mai mari locuiau într-o casă părăsită. O parte dintr-un perete era înlocuită cu tablă și nu era foarte bine fixată, intra curentul, iar în această toamnă tavanul a căzut aproape jumătate. Vestea bună este că au reușit să se mute cu toții cu chirie, cu ajutorul celor care au răspuns rugăminților acestor oameni sărmani. Băieții își dorec să își găsească un loc de muncă, dacă ar exista o firmă care să angajeze tineri din medii defavorizate, firma ar fi scutită de impozit. Băiatul cel mare are 19 ani și nu a fost deloc la școală, dar e harnic, respectuos, știe doar să citească cu litere de tipar. Băiatului de 16 ani îi place mult să învețe, prin programul „A doua șansă” a învățat de la vârsta de 10 ani, promovând câte două clase pe an, vara ce a trecut a dat examenul pentru evaluarea națională și a luat notă bună, în jur de 8.50-8.70. Mihaela este minoră și este însărcinată, va naște un băiețel, pe care îl va crește singură. Și mai sunt cei mai mici care locuiesc cu mătușa lor și mai stau uneori și cu bunica lor, doi băieței și o fetiță de 6,7 și 8 ani. Bunica îi învață să meargă la biserică și nepoții au prins drag, fac împreună mici pelerinaje la bisericile din București, vor să știe mai multe despre istoria acelor Sfinte Lăcașuri.
    Bunica Valerica are multe icoane acasă și credință sinceră, este împotriva vaccinării.

    Sunt multe familii sărace cu copii, e o bucurie dacă reușești să îi ajuți să se bucure puțin. De curând am întâlnit o femeie, nici nu am reținut dacă era mama sau bunica unor copii de 10-14 ani, și au ajuns cu toții în stradă. Nu avea număr de telefon, am sfătuit-o să meargă la Valea Plopului să se adăpostească, mi-a spus că au mai povățuit-o și alte persoane să meargă la Pro-Vita. Sper că sunt bine acum și în siguranță, nu am mai reușit să aflu despre ei după ce am revenit peste câteva zile în zona bisericii unde am întâlnit-o pe femeie.
    Dacă inatlnim familii sărmane cu copii în cale, să încercăm să îi cercetăm mai mult, e mare lucru să te implici cu câte puțin in viața copiilor mai necăjiți.
    Să ajutăm copiii, să îi încurajăm să aibă credință și nădejde. Dacă vor vedea că sunt creștini cu milă le va fi de ajutor în creșterea în credință. Vin vremuri grele, în care ajutorarea dintre oameni poate face mult mai ușoară îndurarea necazurilor viitoare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button