X

The Telegraph: Omicron, cu mult mai slabă decât Delta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul independent Răzvan Dumitrescu semnalează un articol publicat de The Telegraph, în care se arată că varianta Omicron este cea mai puțin periculoasă dintre toate cele de până acum.

Incep sa ma enervez. Este inadimisibil ce se intampla… Este dezarmant sa vezi cum foarte multi inghit pe nemestecate tot soiul de “informatii”.

De la cutare vaccin nu face fata variantei OMICRON si pana la …imunitatea naturala e ocolita de OMICRON!
Noroc ca mai exista si presa serioasa. The Telegraph are un articol care pune lucrurile la punct in sensul ca prezinta ceea ce se stie cu precizie pana acum.

Astfel, in Africa de Sud, “oficialii din domeniul sănătății au confirmat vineri ca mai puține persoane au murit sau au necesitat tratament spitalicesc din cauza OMICRON decât în valurile anterioare si asta in ciuda unui număr record de noi infecții.”

Ce ar trebui sa le spuna acest lucru domnilor RA, OJ sau VG de pilda?

Sa continuam cu datele ce vin din Africa de Sud, oferite de cotidianul britanic!

“Datele din orașul Tshwane au arătat că rata mortalității a scăzut pentru toate grupele de vârstă de la valul DELTA chiar și printre cei mai în vârstă și cei mai vulnerabili.

Rata mortalității pentru cei de peste 80 de ani este de aproximativ 20%, comparativ cu aproape 50% în valul DELTA. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 70 și 79 de ani, aceasta a scăzut de la aproximativ 40% la doar 10%.”

Deci cum e OMICRON fata de DELTA, “specialistilor”? Cum e sa te pronunti efervescent inainte de a sosi datele din teren? De ce se procedeaza in acest fel pe aici si nu numai?
Pun link catre articol dar pentru ca e nevoie de abonament pentru acces total, atasez capturi cu graficele si comentariile aferente!

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/12/17/sajid-javids-200000-daily-omicron-cases-claim-no-longer-valid/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button