X

Mâna pe furci! Certificatul verde va deveni Certificat de vaccinare! Marți, 21 decembrie, toții românii fac Revoluție la București!

Odată adoptat, certificatul verde va fi instrumentul totalitarismului ce va fi instaurat în România. Va fi folosit pentru a impune vaccinarea obligatorie, pentru a priva dreptul la muncă, la educație, la sănătate. Deja în Italia, certificatul verde a devenit certificat de vaccinare, fiind eliberat exclusiv celor vaccinați, fără a se ține cont dacă s-au imunizat natural sau prezintă un test negativ.

Marți, 21 decembrie, începând cu orele 9.00, vocea noastră trebuie auzită, forța noastră trebuie simțită de fiecare spinare de trădător din Parlament. Certificatul verde este ultima frontieră, după care începe lagărul covido-nazist-bolșevic, cea mai monstruoasă dictatură ce are drept scop pregătirea venirii lui antihrist!

Mâna pe furci, topoare și tot ce aveți prin gospodărie și direcția spre București, să ne apărăm copiii! Să ne câștigăm Revoluția furată în ’89!

Acum vă prezentăm 7 motive pentru care vaccinarea obligatorie incalca legislatia europeana in materia drepturilor si libertatilor fundamentale

1. Incalca „Carta drepturilor fundamentale a UE” si „Tratatul Uniunii Europene”

Incep cu aceste doua legi de capatai al UE, pentru ca discutia despre vaccinarea obligatorie anti-COVID a inceput-o Ursula von der Leyen, sfidand tocmai legislatia UE.

Astfel, art. 3 din Carta prevede:

„(1) Orice persoana are dreptul la integritate fizica si psihica.

(2) In domeniile medicinei si biologiei trebuie respectate in special:

(a) consimtamantul LIBER si in CUNOSTINTA DE CAUZA al persoanei interesate, in conformitate cu procedurile prevazute de lege”.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:12012P/TXT&from=DE

Conform art. 6 alin. (1) din Tratatul Uniunii Europene, „Uniunea recunoaste drepturile, libertatile si principiile prevazute in Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene din 7 decembrie 2000, astfel cum a fost adaptata la 12 decembrie 2007, la Strasbourg, care are aceeasi valoare juridica cu cea a tratatelor”.
https://eur-lex.europa.eu/resource.html?uri=cellar:2bf140bf-a3f8-4ab2-b506-fd71826e6da6.0001.02/DOC_1&format=PDF

In concluzie, doar pe baza acestui singur articol din Carta, orice impunere a vaccinarii in UE (care e procedura medicala), cu atat mai mult cu cat initiativa vine de la forurile UE, este o incalcare a tratatelor Uniunii si o sfidare a fundatiei pe care s-a construit UE.

2. Incalca „Declaratia universala a drepturilor omului”

„Orice fiinta umana are dreptul la viata, la libertate si la securitatea persoanei sale”, prevede art. 3 din Declaratie.

In momentul in care statul iti impune ceva cu forta, mai ales cand este vorba despre impunerea unor produse medicale care au si efecte adverse serioase, in mod evident dreptul la „securitatea propriei persoane” este incalcat in esenta sa.

3. Incalca „Pactul international cu privire la drepturile civile si politice” (ratificat de Romania in 1974)

„Nimeni nu va fi supus torturii si nici unor pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante. In special, este interzis ca o persoana sa fie supusa, fara consimtamintul sau, unei experimente medicale sau stiintifice”, prevede art. 7 din Pact.
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/82590

Dupa cum se poate vedea, supunerea unei persoane, fara consimtamantul acesteia, la o experienta medicala este asimilata torturii sau tratamentelor crude.

De remarcat ca textul vorbeste si de experimente „stiintifice”. Acest aspect este important pentru ca argumentul suprem ce se aduce impunerii vaccinarii este „credinta in stiinta”.

Documentele internationale, insa, nu cer sa credem orbeste in stiinta, ci sa ne dam acordul constient – liber si corect informat – atunci cand drepturile noastre pot fi afectate de „stiinta”.

4. Incalca „Conventia de la Oviedo” a Consiliului Europei (adoptata in 1997 si ratificata de Romania in 2001)

Art. 5 din Conventie, ca regula generala privind consimtamantul, prevede:

„O interventie in domeniul sanatatii nu se poate efectua decat dupa ce persoana vizata si-a dat CONSIMTAMANTUL LIBER si IN CUNOŞTINTA DE CAUZA.

Aceasta persoana primeste in prealabil informatii adecvate in privinta scopului si naturii interventiei, precum si in privinta CONSECINTELOR si RISCURILOR.

Persoana vizata poate in orice moment sa isi retraga in mod liber consimtamantul.”

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/27007

Consimtamantul liber si in cunostinta de cauza sunt doua conditii cumulative, incalcarea oricareia dintre ele ducand la vicierea consimtamantului.

In momentul de fata libertatea oamenilor in privinta acceptarii primirii vaccinurilor este incalcata, deoarece oamenii sunt santajati, conditionati sau constransi sa se vaccineze, altfel nu-si pot exercita o serie de drepturi.

In privinta „cunostintei in cauza”, din moment ce nici macar contractele cu firmele producatoare de vaccinuri nu sunt publice, e legitim sa te intrebi ce alte informatii sunt ascunse oamenilor.

Nu in ultimul rand, dupa cum se vede si in Romania, guvernul ascunde oamenilor „consecintele si riscurile” acestor produse medicale.

5. Incalca „Conventia Europeana a Drepturilor Omului”

Printre multele drepturi garantate de Conventie, unele sunt absolute, altele relative. Drepturi absolute sunt drepturi care in nici o situatia nu pot fi incalcate.

„Nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane ori degradante”, prevede art. 3 din Conventie.

https://www.echr.coe.int/documents/convention_ron.pdf

La punctul 3 de mai sus, privind Pactul, am aratat de ce impunerea de tratamente medicale asupra unei persoane fara consimtamantul acesteia se include la „tortura” sau „tratamente inumane”.

Art. 15 din Conventie prevede explicit ca, in cazul dreptului prevazut de art. 3, nu se poate face derogare nici macar in caz de razboi, calamnitate sau orice alta amenintare la adresa natiunii.

Este important de subliniat ca, in privinta obligativitatii vaccinarii, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a analizat respectarea Conventiei din perspectiva art. 8, privind dreptul la viata privata, un drept relativ, si nu art. 3 care garanteaza drepturi absolute.

Daca un produs medical, insa, poate produce efecte adverse grave sau moartea persoanei respective – fapt deja dovedit oficial in cazul vaccinurilor anti-COVID – discutia se muta pe taramul tratamentelor inumane (art. 3 CEDO) sau al dreptului la viata (art. 2 CEDO), drepturi ce nu pot fi ingradit sub pretextul apararii altora.

6. Incalca „Constitutia Romaniei”

„Dreptul la integritate fizica si psihica ale persoanei sunt garantate”, prevede art. 22 alin. (1) din Constitutie.

Cand un drept este „garantat” in Constitutie, inseamna ca statul are obligatia pozitiva de a actiona in vederea apararii acestuia, pentru ca fiecare persoana sa il poata exercita fara oprelisti.

7. Incalca „Codul de la Nuremberg”

Acest „cod” nu are forta juridica, nefiind adoptat de un organism international si nefiind ratificat prin legi, insa principiile enuntate in el se regasesc in documentele internationale mentionate mai sus la punctele 1-5.

https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf

Contextul in care s-a dezvoltat acest „cod” vine in urma procesului de la Nuremberg, unde au fost judecati si doctori pentru crime impotriva umanitatii.

Dintre 23 de inculpati doctori nazisti, 7 au fost achitati, 7 au fost condamnati la moarte, iar restul au fost condamnati la inchisoare de la 10 ani la inchisoare pe viata.
https://en.wikipedia.org/wiki/Doctors%27_trial
https://www.ushmm.org/information/exhibitions/online-exhibitions/special-focus/doctors-trial

Ce putina lume stie insa, iar presa vorbeste foarte putin despre acest lucru, este ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei mai mari sustinatori ai activitatii lui Hitler si a nazistilor au fost o serie de companii farmaceutice germane care, printre altele, se foloseau de prizonerii din lagare pentru a face pe ei teste medicale. Acesta e si motivul pentru care, la procesul de la Nuremberg, au fost judecati doctori.

Una dintre companiile care au facut asemenea experiemente pe oameni a fost Bayer (ei au inventat si heroina). Experimente au facut pe oameni si dupa razboi. Cititi mai jos:

You should know that, among others, Bayer bought prisoners in WWII in order to experiment on them

Alte detalii despre trecutul nazist al firmei Bayer.

Bayer-Monsanto merger can’t erase Nazi chemists’ past

Detalii mai multe despre subiect puteti gasi cautand pe internet.

Or, cand Europa a trecut deja prin oroarea nazista, perioada in care s-au facut teste medicale pe oameni in urma cardasiei dintre politicieni si firme faramaceutice, a deschide subiectul vaccinarii obligatorii a oamenilor, cu atat mai mult cu cat produsele medicale respective nu ii protejeaza de infectie si de a o raspandi, inseamna a nu fi invatat nimic din greselile istoriei.

Cine nu invata din greselile trecutului e condamnat sa le repete!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. „Mâna pe furci, topoare și tot ce aveți prin gospodărie și direcția spre București, să ne apărăm copiii! Să ne câștigăm Revoluția furată în ’89!”

  Alta solutie nici ca exista! Aia cu proteste pasnice in zilele de weekend, e buna doar pt amuzamentul bestiilor care ne conduc! Insa revolta populatiei trebuie facuta cu cap: mai intai trebuie ca oamenii sa iasa in strada pt o Greva Generala de 2-3 saptamani, care sa paralizeze fluxul economic si finantele statului, dupa care protestele ar trebui sa se radicalizeze, ca sa atraga atentia si reactia fortelor de represiune, permitand unor echipe de romani cu pregatire si gandire tactico-militara sa se organizeze si sa atace sectii de Politie, dar si UM de o importantza secundara si sa puna mana pe arme! Dupa aceea trebuie actionat prin miscari armate de gherila urbana, prin hartuirea fortzelor de represiune si repliere urgenta, de tipul luptelor lui Vlad Tepes cu masa uriasa de invadatori otomani! Si bineinteles, este nevoie de pactizare a unor parti din Politie si Armata cu trupele revolutionare! Dar cel mai important, este ajutorul Celui de Sus, altfel nu avem nici o sansa!

   1. Si ce vrei sa faci ? Sa duci o viata de sclav(nu e o ironie) vaccinat si incipat in functie de masurile lor sataniste pe care ti le vor impune? Pai, asta inseamna si pierderea mantuirii pt ca nu ai facut absolut nimic! Ai primit talantul de la Hristos si l-ai ingropat, ca e mai comod asa! Stramosii nostri, stunci cand le era atacata viata crestina de catre invadatori(nici pe departe ca acum), luptau si castigau sau pierdeau murind, dar nu stateau niciodata ca niste marionete, carora altii sa le hotarasca soarta si mantuirea dupa bunul lor plac!

 2. Proclamăm in numele lui Iisus Hristos ca certificatul digital nu v a fi votat !

  Călcăm și zdrobim in picioare orice certificat digital in numele Domnului Iisus Hristos !!!

  Dumnezeu îl va zdrobi in curând pe satan și pe oamenii lui sub picioarele noastre !!!

  Amin !!!

  Doamne ajuta!!!

  🙏🙏🙏
  🇷🇴🇷🇴🇷🇴

 3. SEGREGAREA NAZISTĂ s-a realizat prin impunerea de restricții prin legislație discriminatorie și contrară drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor:
  – Legea pentru restabilirea serviciului public profesional, din 7 aprilie 1933 a exclus evreii din serviciile publice.
  – Legea Armatei din 21 mai 1935, a expulzat ofițerii evrei din armată.
  – Legea din 7 aprilie 1933 a interzis admiterea evreilor în profesia de avocat.
  – Medicii și moașele evrei nu puteau să aibă grijă decât de evrei iar la 11 iulie 1938, s-a interzis intrarea evreilor în centrele de sănătate.
  – Legea veterinară a Reichului din 3 aprilie 1936, a expulzat evreii din profesie.
  – Ministerul Educației Reichului, la 15 octombrie 1936, a interzis profesorilor evrei să predea în școlile publice, iar la 15 noiembrie 1938, i-a expulzat pe toți copiii evrei din școlile publice.
  – Actorilor evrei li s-a interzis să joace roluri în teatru sau cinema. Actul Editorilor din 4 octombrie 1933, le interzicea evreilor să ocupe funcții editoriale.
  – Au fost expropriate proprietăți și companii, sărăcindu-le și excluzându-le din economia germană:
  • Decretul pentru confiscarea proprietăților evreiești din 3 octombrie 1938, privind transferul proprietății de la evrei către germanii neevrei.
  • Ordinul pentru divulgarea patrimoniului evreiesc din 26 aprilie 1938, a cerut evreilor să declare toate proprietățile care depășeau 5.000 de mărci germane.
  • Decretul din 21 februarie 1939, impunea evreilor să livreze statului aur, argint, diamante și alte obiecte de valoare, fără compensație.
  • Decretul din 12 noiembrie 1938 închidea toate afacerile deținute de evrei.
  • Ordinul executiv al Legii privind Organizația Națională a Muncii, din 14 decembrie 1938, a anulat toate contractele de stat încheiate cu companiile deținute de evrei.
  E diferit de ce urmează să se voteze?

 4. În curând nu veți mai auzi nici de B. Gates, nici de Soros, nici de ăla, nici de celălalt… În numele lui Iisus Hristos nu primesc niciun idol

 5. Stiti ce este foarte interesant? Daca ne uitam peste ce-a scris Dumitru in unele comentarii din urma, vedem ca sunt unele evenimente si aproape si probabil sa se intample. Chiar curand.
  Era scris la un moment dat despre rachetele rusesti Iskander care sunt indreptate spre obiective din Romania. Dar spuneau unii ca din datele tehnice, Iskander nu poate ajunge pana la noi.
  Uite ca n-a trecut mult timp si cel putin un oficial rus declara ca Iskander pus pe Mig 31, de ex. se transforma in Kinjal si de la 5-6 sute de km ajunge usor la 1500 km de zbor. Adica orice obiectiv de oriunde de pe teritoriul Romaniei poate fi scos din lupta fara sa apuce sa stie ce l-a lovit, cu tot cu art. 5 si cu tot scutul nato cu n mic.
  Si ce legatura are cu articolul de fata?
  Are pt. ca cele mai mari fraude din istorie s-au sfarsit cu cate un razboi tocmai pt. a se putea ascunde totul.
  Iar mega frauda cu „vaccinurile”, cu injectiile, frauda cu masti, izolete, concentratoare de oxigen, etc, samd este la nivel planetar. Plus foarte multe vieti omenesti pierdute in ATI-urile din intreaga lume.
  Ajunsi in acest punct, plus „bonusul” ce urmeaza, lucrurile n-au cum sa se termine decat in doua moduri:
  ori printr-un mega proces international rezultand ca toata reteaua de ticalosi si criminali economici la puscarie sau
  printr-un razboi cat mai mare cu implicare mondiala.
  Totul pentru a sterge orice urma de furaciune si crimele comise. Si pt. a pune definitiv pecetea si a instaura dictatura necesara sistemului antihristic.
  Cine pot fi actorii intr-un razboi planetar? Marile puteri si aliante cu tot cu satelitii lor, gen Romania.
  De aceea zgandaresc Rusia, de aceea toate masurile ilogice,dictatoriale ca sa irite populatiile statelor si pt. a se crea haos. La umbra dezordinii s-au facut mereu cele mai mari fraude din istorie. Vedem exemplu si in Romania din 2020 pana acum.
  De aici si gluma americanilor ca se vor lupta cu rusii pana la ultimul roman.
  Asa ca atentie la ce urmeaza.
  Mi-as dori sa vad opinia lui Dumitru despre vremurile pe care le traim acum, despre evenimentele in derulare si eventual despre ultima simulare de la CyberPoligon.

 6. Șezi blânduț, autorule! Nu întina Nașterea Domnului, îndemnând lumea la violență, c.au mai fost unii fără de lege, ce.au vărsat sânge,în ziua de Crăciun!
  „..Cine nu învață din greșelile trecutului,e condamnat să le repete..”,așa ziceai,nu?
  Noi,ca prunci ai lui Dumnezeu,să facem cu înțelepciune,tot ce ne stă în putere,iar EL va plini precum voiește..! Pace să ai în suflet!

 7. 1) Legea Suveranității https://vremsuveranitate.ro

  2) Dacă vreți să strângeți semnături trebuie să tipăriți fișierele „01 Lista” (mai multe exemplare), „03 Împuternicire LS final” și „05 Rezumat Legea Suveranității”.
  Vă rog să citiți fișierul „02 Indicații de completare a semnăturilor pentru Legea suveranității României”.
  Un dosar din carton tare este foarte util în acest demers.

  3) Vă rugăm să raportați periodic numărul de semnături adunate, la numărul 0772 014 450, afișat pe site-ul vremsuveranitate.ro

  4) Fișierele necesare sunt disponibile aici: https://sendgb.com/hDoTzQNfGdl
  timp de 90 de zile începând din data de 17.11.2021.

  Vă rugăm să distribuiți aceste informații de interes general.

  Doamne ajută!

 8. Nu mai poate domnul Ciucă de grija noastră! Ceea ce nu a semnat fostul premier semnează acum ,,Ciucă al nostru”! Dacă semnează pentru vinderea reactoarelor de la Cernavodă în plină criză energetică, e clar că nu are de gând să apere poporul român! Dintr-o astfel de funcție, acest personaj e clar că
  -și dorește dictatura militară! Face treaba mică pe jurământul militar! El trebuie acum să fie fidel celor care i-au hrănit orgoliul de a fi premier!

  Care sănătate pentru români? Prioritară este pecetluirea, adică introducerea unor dispozitive în corpurile noastre care se solidifică după injectare și cu ajutorul cărora putem fi controlați și influențați!

  Cine nu rezistă acestor experimente nu are decât să crape! Jurămintele militare, medicale și de fidelitate față de poporul român sunt pentru proști! Importante pentru ei sunt jurămintele față de ocultă!
  https://ortodoxinfo.ro/2021/11/07/vaccinatii-au-un-cod-pe-care-il-capteaza-bluetooth-ul-telefonului-in-ce-scop/
  De asemenea, și domnul Rafila este ispitit să joace un joc sinistru.
  Jocul ,,de-a Satana” este un joc periculos în care sper să NU intre mâine politicienii români puși să voteze Certificatul Covid. Nimeni nu are dreptul de a vota legi prin care statul să aibă dreptul de a face ce vrea cu trupurile și cu sufletele noastre!

  Modificarea genetică realizată prin aceste seruri experimentale este un afront adus lui Dumnezeu, la care un creștin nu trebuie să fie părtaș. Acceptarea identității digitale în propriul corp este PECETEA antihristică. Aici nu mai e de glumit! Citiți Apocalipsa, capitolele 13 și 14! E demonstrat că vaccinații primesc un cod ușor de captat cu un telefon bun. Dacă vrem să ne mântuim, nu trebuie să primim un număr în locul numelui de Botez! Nu ne mai mântuim dacă primim numărul fiarei al cărui semn este 666! Iată vaccinul vine la pachet cu cu codul QR care are și 666! Probabil, într-o următoare etapă, se va găsi o modalitate de a avea și codul QR pe braț!
  Dacă vrem să ne mântuim, să nu intrăm în hora satanei prin vaccipare și prin primirea codului QR!

  Să nu ne așteptăm ca toți clericii să ne avertizeze că serurile experimentale conțin PECETEA! Există și printre ei securiști! Acum trebuie să aleagă dacă rămân cu securitatea sau cu Dumnezeu!

 9. Atata timp cat nu se expun societatile secrete, regalitatile si tot acesti satanisti , lucru de care lor le e f. frica, nu vom ajunge nicaieri, probabil la furci.
  Nici o televiziune nu face asta, iar in ceea ce priveste protestele nu duc la nimic. Cei care se injecteaza vor avea in corp nanotehnologie si vor fi cobai, daca nu vor fi morti in curand
  Nu se vorbeste deschis, acestor satane-elite le e frica sa li se descopere planurile. Nu o face nimeni, iar cine doreste nu e lasat.

 10. Furci, topoare, prastii, arbalete si nu in ultim rand, cocktail a la molotov, precedate de o greva totala pe termen NELIMITAT a furnizarii de utilitati, comunicatii, transporturi. Azi am aflat ca la cfr ar fi probleme. La mai mare! Trebuie cautati toti acesti filantropi si jidani, spurcaciuni homosexuale pedofili si alte starpituri degenerate, sa fie condamnați si executati de către tribunalul nostru, al poporului si nu al porcilor satanici ai ue. Cu Dumnezeu Înainte! Nu au ce sa ne faca jegurile astea, căci suntem multi si le tzatzaie curu de frica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings