X

Supără rău Șoșoacă pentru ca i-a deșteptat pe mulți că vaccinurile nu sunt despre boală, ci despre libertate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Supara rau Sosoaca pentru ca i-a desteptat pe multi ca vaccinurile nu sunt despre boala, ci despre libertate.  Supara pentru ca lupta pentru identitatea nationala. Ca-i trezeste pe multi romani. Supara pentru ca in Parlament si in strada are curajul sa spuna ceea ce foarte putini indraznesc sa mai rosteascaspune jurnalistul Răzvan Savaliuc.

Nici eu nu sunt de acord cu unele dintre manifestarile ei prea temperamentale, dar cum ar trebui sa se auda vocea romanilor ca sa fie priceputa de catre clasa politica care nu mai da doi bani pe popor si care ne vinde pe cativa arginti?

Am mai avut un Vadim, coleric, care tot asa era injurat de prosti, care nu vedeau scopul real al mesajelor acestuia de gura mare pe care o avea. Azi aceasta voce nu mai exista si multi regreta ca nu mai exista azi un Vadim, care sa le spuna cu nume si prenume vanzatorilor de tara de la guvernare. Multi realizeaza azi cat adevar a rostit.

Ma intorc la ce li se intampla in aceste zile sotilor Sosoaca. Unitati intregi de presa aservite regimului Iohannis o ataca salbatic, incalcand toate normele deontologiei de jurnalist. O acuza cu subiect si predicat ca ar fi sechestrat si agresat o echipa de jurnalisti “italieni”. La ea in casa. Inainte ca Justitia sa se pronunte.

Procurorii i-au facut dosar penal sotului, mai-mai sa il aresteze, chipurile ca ar fi agresat un politist, desi politistii sarisera pe el, cinci deodata, la el in casa.

M-am uitat pe filmari. Consider ca echipa de jurnalisti “italieni” a venit la provocare. A profitat ca i s-a deschis usa si a intrat gramada. I-au pus intrebari provocatoare, facand ancheta cu intervievata pe un ton inchizitorial. Sa prezinte dovezi la ce spune. Ceva la modul: cum indrazneste Sosoaca sa puna la indoiala vaccinarea… E plina presa in pandemie de specia asta de jurnalisti “obiectivi si impartiali” care trebuie sa ne bage pe gat ceea ce vor ei, nu sa gandim cu capul nostru fara sa le facem noi lor dovada… Cine o cunoaste pe Sosoaca stie ca ea va sari imediat la asemenea tratament. Si probabil ca pe asta s-a si mizat… si s-a obinut. Doar ca nu suficient de mult.

Imediat cum conflictul a izbucnit, iar Sosoaca a cerut marii jurnaliste sa se legitimeze, echipa de jurnalisti straini a inceput sa filmeze ostentativ si in alte camere, fara sa ceara permisiunea, inclusiv cu telefoanele la vedere. Repet, se stie ca Sosoaca e temperamentala si ca la asa ceva va lua foc. Marea jurnalista, s-a vazut pe sticla, nici nu voia sa se legitimeze cand i s-a cerut. Mai grav, cand li s-a cerut jurnalistilor sa nu mai filmeze si sa stearga ce au filmat, acestia au continuat sa filmeze, la sfidare.

Jurnalistii “italieni” au incalcat flagrant legea. Art. 226 Cod penal – Violarea vietii private spune clar:

Atingerea adusa vietii private, fara drept, prin fotografierea,captarea sau inregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau inregistrarea audio a unei persoane aflate intr-o locuinta sau incapere ori dependinta tinand de aceastasau a unei convorbiri private se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 6 luni sau cu amenda”.

Ma ia si rasul cand aud ca marea jurnalista a facut plangere ca a fost sechestrata, cand aceasta tipa isteric, iesea pe hol si reintra in casa lui Sosoaca ca la ea acasa, basca filma intruna cu telefonul, desi i se cerea sa nu o mai faca. Jurnalistii lui peste… sechestrati cu politia de fata… cu echipamentele imprastiate prin toate camerele… stand pe scaune… oare asa se prezinta un jurnalist? Fac meseria asta de 30 ani si niciodata nu m-am dus sa fac circ in casa cuiva.

Politistii? Ajungem si la ei. Niste aiuriti. Multi la numar si complet depasiti de situatie. In loc sa aplaneze divergentele, au reusit doar sa agreseze sotul unui senator in propria casa. Ca pe vremea comunista, cand militienii dadeau cu bulanul in oameni pana le cadea sapca din cap si apoi tot ei tipau ca e ultraj.

Politistii habar nu aveau de Codul penal, caci altfel ar fi trebuit sa le ceara filmarile de pe telefoane si camere si sa verifice daca s-a incalcat sau nu viata privata. Mie mi s-a intamplat acum multi ani o situatie similara si a trebuit sa dovedesc cu imaginile captate pe camera ca nu am filmat in zone private… si pe atunci nu erau legile asa de drastice ca acum… Nefăcând aceste verificari, pot trage concluzia ca politistii i-au favorizat pe jurnalistii “italieni”.

Ajungem si la procurori. Cei de la PJ Sectorul 1, care au deschis imediat dosar penal lui Silvestru Sosoaca. Asta e pentru mine dovada suprema a comenzii politice. Sa ceri arestarea unui om agresat in propria casa, cand el a fost cel care a chemat politia… Sa fortezi un dosar de ultraj absolut necredibil. In care se spune despre politistul asa-zis agresat (intr-un comunicat oficial de presa) ca i s-au cauzat “suferinte fizice”, desi nu are nicio zgarietura sau echimoza… Am banuiala ca politistul agresat a fost convins sa minta pentru ca dosarul sa fie construit exclusiv pe declaratii de martor. Cum se fac mai toate dosarele cu miza in care nu exista alte probe decat denunturi. Nu mai avem de mult politisti in care sa mai avem incredere…

O alta dovada a comenzii politice e viteza cu care s-a instrumentat acest dosar. Fulgerator. In timp ce in alte cazuri, infinit mai grave, nu se misca nimic. Nici macar cand oameni sunt spulberati pe sosele de soferi criminali.

In rest, acest caz e de tot rasul, daca nu ar fi de plans. Are tot tacamul… proteste de la ambasade, presa partinica… politicieni dintre cei care ne vand pe cativa arginti care au infierat ca nu e bine ce a facut colega lor. Am mai vazut acest arsenal si la Vadim, cand regimul a ordonat sa fie linsat mediatic si penal, ca nu cumva sa iasa presedinte al Romaniei. Cum se ridica un romanas sa isi ceara drepturile in propria tara si sa spuna ca e patriot, i se da imediat la cap!

Intregul caz, vazut din afara, arata foarte limpede faptul ca sub pretextul realizarii unui interviu, sotii Sosoaca au fost provocati in propria casa. Au fost filmati fara drept, desi li se spune jurnalistilor ca nu li se permite. Senatoarea si sotul ei au fost supusi unui linsaj mediatic infernal, la care parchetul si politia si-au dat de indata concursul. O provocare ratata, pusa prost in opera, care s-a sfarsit cu un circ lamentabil, spune jurnalistul Răzvan Savaliuc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cum mama naibii sa fii atat de prost si incompetent in meserie…ma refer strict la tampitii aia de polițiști ??! Cum măi sa pupati in fund străinii in detrimentul alor voștri? Bai TRADATORILOR ce sînteți voi nu meritati sa va numiti români ! Sper ca Diana sa scape cu bine din porcaria asta si Dumnezeu sa.i faca dreptate! Singura patrioata din tara, care a vrut mereu sa le deschida mintea la incuiati, ea si cu Terhes! Singurii din romania, care se zbat pt poporul adormit! Vine el si timpul plății, cand toti trădătorii de neam Si tara vor trebui sa plateasca pt GENOCIDUL care are loc sub nasul nostru! Eheeee sa vedeti atunci câte capete vor cădea! Doamne fa dreptate si scoate adevarul la lumina!!!🙏🙏🙏

  2. Atunci cand ajungi ca premier si ca presedinte ca sa pui presiune pe Justitie si pe Politie pt ca acestea sa incrimineze un senator si un reprezentant al Parlamentului si al statului roman in propria lui casa, dovedeste fara echivoc, ca avem de a face cu o inscenare grosolana si penibila a Serviciilor romanesti(doar cu numele) de Dorei, implicati fiind si Plavanul si maCiuca lui, care ca 2 slugoi ordinari ce-si respecta statutul, se fac pres in fatza statului marxist italian!

  3. Diana este pion alb al sistemului, asa o sa se comporte si Antihrist. De aceea spune sf Ignatie Briancianinov: Omenirea nu o sa-l recunoasca pe Antihrist, o sa creada ca e Hristos.

  4. Doamne, Iisuse Hristoase, ajută-i și ocrotește-i pe Diana Șoșoacă, pe soțul ei, Silvestru, și pe Cristian Terheș să facă voia Ta în aceste vremuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button