X

Apariția prafului inteligent și a rețelei globale de control digital

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este praful inteligent real?

Nu numai că praful inteligent este real, dar una dintre aplicațiile sale practice, potrivit revistei Forbes, este aceea de a permite monitorizarea fără fir a persoanelor și produselor în scopuri de securitate. Comunicarea fără fir a datelor către cloud, o bază sau alte MEMs-uri (Micro Electro Mechanical Systems).

Ce este praful inteligent?

Din nou, conform revistei Forbes:

Imaginați-vă o lume în care dispozitivele wireless sunt la fel de mici ca un bob de sare. Aceste dispozitive miniaturizate au senzori, camere și mecanisme de comunicare pentru a transmite datele pe care le colectează către o bază pentru a fi procesate. Astăzi, nu mai trebuie să vă imaginați: sistemele microelectromecanice (MEMS), adesea numite „moți”(firimituri), sunt reale și ar putea foarte bine să ajungă într-un cartier din apropierea voastră.

Dacă se implementează o tehnologie de dispozitive miniaturizate cu senzori și camere de luat vederi care sunt concepute pentru a transmite datele înapoi la o „bază pentru a fi procesate”, ce ar putea facilita comunicarea acestor date la scară globală?

Conform Statista, au fost lansați 1.735 de sateliți Starlink între 24 mai 2019 și 26 mai 2021. Există un număr fără precedent de sateliți lansați pe orbită joasă.

Folosind sateliți avansați pe o orbită joasă, Starlink permite apeluri video, jocuri online, streaming și alte activități cu viteză mare de date care, istoric, nu au fost posibile cu internet prin satelit. Utilizatorii se pot aștepta să beneficieze de viteze de descărcare între 100 Mb/s și 200 Mb/s și de o latență de doar 20 ms în majoritatea locațiilor.

Ce este Starlink?

Să vedem ce spune Wikipedia:

Starlink este o constelație de internet prin satelit operată de SpaceX, care oferă acces la internet prin satelit în cea mai mare parte a Terrei. Constelația este formată din peste 1.600 de sateliți la mijlocul anului 2021 și, în cele din urmă, va consta din mai multe mii de sateliți mici produși în masă pe orbita joasă a Pământului (LEO), care comunică cu emițătoare-receptoare terestre desemnate. În timp ce posibilitatea tehnică a serviciului de internet prin satelit acoperă cea mai mare parte a populației globale, serviciul efectiv poate fi furnizat numai în țările care au acordat licențe SpaceX pentru a furniza servicii în cadrul unei anumite jurisdicții naționale. Începând cu noiembrie 2021, oferta de servicii beta este disponibilă în 21 de țări.

Cum pot comunica datele colectate de dispozitive miniaturizate sub formă de praf inteligent către o bază?

Potrivit unui document al MIT, acest lucru poate fi realizat prin intermediul sistemelor reflexive pasive:

În cea mai simplă configurație pasivă, dispozitivul reflexiv pasiv este format din trei oglinzi ortogonale disjuncte. Lumina intră în CCR, ricoșează în fiecare dintre cele trei oglinzi și este reflectată înapoi paralel cu direcția inițială. În versiunea MEMS, dispozitivul are o oglindă montată pe un resort la un unghi ușor strâmb față de perpendicularitatea celorlalte oglinzi.

Acest sistem de semnalizare optică este implementat cu ajutorul sistemelor laser cu ghidaj activ:

Pentru comunicația mote-to-mote (firimiturilor )între ele, un sistem de comunicare cu laser cu direcționare activă utilizează o sursă de lumină de la bord pentru a trimite un fascicul de lumină perfect centrat către un receptor dorit. …Un fascicul emis de un Smart Dust mote ar avea o divergență de aproximativ 1 miliradian, permițând comunicarea pe distanțe enorme cu ajutorul unei puteri de ordinul miliwaților…

Cred că se poate concluziona că un „mote” aflat la sol care comunică cu un satelit Starlink de pe orbită joasă ar putea fi considerat o cale de comunicare la o distanță enormă.

Sunt sateliții Starlink echipați cu laser?

Potrivit Spaceflightnow, sateliții SpaceX Starlink sunt într-adevăr dotați cu laser:

Cei mai mulți sateliți nu vorbesc între ei direct… În schimb, ei folosesc comunicații prin frecvență radio cu o stație de la sol pentru a transmite comunicațiile între sateliți. Sateliții Starlink, lansați astăzi, vor testa legături optice inter-satelit complet operaționale, cunoscute și sub numele de lasere spațiale, pentru a oferi comunicații directe între sateliți fără ca stațiile de la sol să acționeze ca intermediar.

În concluzie

Avem un sistem de dispozitive senzoriale miniaturizate, cunoscute sub numele de Smart Dust (praf inteligent), care comunică cu ajutorul laserelor, împreună cu o puzderie de sateliți Starlink dotați cu lasere, care sunt lansați pe orbita joasă într-un ritm amețitor. Ne putem imagina doar o altă intenție ascunsă și o uniune a acestor tehnologii revoluționare, problemele de confidențialitate și potențialele efecte adverse asupra sănătății generate de expunerea oamenilor la respectivele tehnologii.

Simptome asemănătoare gripei, poate?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Una din ideile interesante din acest interviu (pe lângă faptul că ceea ce trăim este mai mult decât o problemă medicală), este aceea ca fiecare veac își are pecetea sa, care nu este neapărat pecetea Antihristului, dar poate fi o pregătire (părintele folosește aici termenul de punte) care sa ne apropie, să ne pregătească pentru venirea lui, și să facă mai ușoară primirea peceții finale (chiar face o analogie interesanta inte această pregătire și pregătirea lumii pentru primirea lui Hristos). Pecetea veacului acestuia este tocmai codul QR (sau cum i-o mai fi zicând), despre care îți poți da seama foarte ușor pentru ce este: pentru mersul în cluburi, în restaurante, pe stadioane, la concerte, adică pentru lucruri cât se poate de lumești.

    Evident, aceasta pecete nu este cea finală, însă acum se pregătește infrastructura, acum se face triajul: cine o acceptă rapid, pentru beneficii imediate (dacă vă gandiți, motivele inițiale au fost tocmai acestea: să poți intra la concerte, cluburi, restaurante, cafenele etc), cine este mai reticent (adică refuză din prima, dar cu motivarea potrivită – de exemplu pentru intrarea în biserici – îl poți face să accepte, mai greu, dar până la urmă acceptă) și cine este „fanatic religios” și refuză cu obstinație „binele superior”. În urma acestui triaj vor fi folosite unele sau altele dintre metode, „personalizate”.
    https://youtu.be/awzbOwf8CxQ

    1. Parintele Athanasie Mytilineos:

      In vremea persecuțiilor din Biserica primara, desigur, exista tortura trupului, dar nu exista nici o influență asupra minții și a sufletului. Dar în martiriul sfârșitului vremurilor vom fi influențati in suflet și metodele vor fi mai rele. De ce? Căci ne vor pune lucruri chimice în trup (vaxinuri) și ne va paraliza mintea, voința, ne va distorsiona sentimentul și ne va dezorienta mintea.
      Acestea au fost încercate și testate în timpul nostru si sunt bine cunoscute. Deci, cum veți putea să-L mărturisiți pe Hristos și să nu vă închinați antihristului? Ce martiriu teribil! De aceea este o necesitate să ne ascundem in munti! E o necesitate a ne ascunde! Căci în acest martiriu nu știm dacă putem, nu putem îndura, sau cum vom putea suporta si care va fi starea noastră de spirit atunci când lucrurile chimice (vaxinurile) ce ni le vor pune în noi isi vor face efectul. Un alt fapt este o confuzia. Mucenicul in Biserica primara știa clar ce este creștinismul și ce este idolatria.
      Acum lucrurile sunt neclare. Credința este neclară! Va exista inselare demonica. Minunile vor fi făcute de antihrist. Închinătorii la idoli nu au făcut minuni. În general, inselarea va prevala. De aceea Domnul Hristos ne spune: “se vor ridica hristoși mincinoși și proroci mincinoși și vor face semne de va fi cu putinta sa înșele și pe cei aleși”.

      https://youtu.be/aiu2C4V-QQg

      👇

      … Există o problemă foarte gravă care m-a preocupat mulți ani, de vreme ce fiecare credincios, chiar și despre mine este vorba, ne constituim impreuna ca madulare ale Bisericii și noi formam Biserica.
      Problema este următoarea: secretul Bisericii care contează foarte mult sa fie pastrat de catre credincioși.
      La un moment dat, Biserica era functionala doar in circuit închis. O amintire istorica a celor din circuitul inchis al Bisericii primare este ceea ce auzim, prin efconisul liturgic rostit “usile, usile”. Adică sa închidem ușile. Desigur, astăzi nu închidem ușile, deoarece nu ar trebui să existe niciun motiv pentru a închide ușile. Și am dat o dimensiune mai noua de interpretare a Sfintei Liturghii, am spune oarecum metaforica: “Închidem ușile sufletului, care sunt cele cinci simțuri. Adică ochii, să nu priveasca bizar în biserică, urechile să nu audă ceva ce nu trebuie auzit” și așa mai departe. “Închide”, cu alte cuvinte, “toate acele simturi, care te-ar putea face să nu fii concentrat în timpul Sfintei Liturghii”
      Dar această poruncă nu este duhovniceasca. Este pur tehnica. Ca și că “Înțelepciune. Sa luam aminte”.” După: “Drepți”; ceea ce înseamnă că “Evanghelia este înțelepciune”. De aceea preotul iese și spune: “Intelepciune”. Și ar trebui să ne oprim aici. O pauză care arată o oprire completă și apoi: “Drepti”. Din nou oprire completă. Care ne spune: “Evanghelia este înțelepciunea lui Dumnezeu; ridică-te de pe scaun” Pentru ca credincioșii din Biserica primara stăteau sau puteau să se așeze. Si astăzi avem stranele. Fie că nu ajung pentru toată lumea, fie, cum vreți să o luați, ar putea să stea pe scaune.
      Ei bine, credinciosi ar putea sta asezati pe scaune. Dar trebuie să se ridice atunci cand se rostesc ecfonisele. Acestea sunt ecfonise tehnice, rostite din punct de vedere tehnic.
      Și aici, cu “usile, ușile”, : Închidem ușile. Interpelare tehnică. De ce? Biserica a fost in circuit închis. Dacă nu erati botezați, nu puteati intra în biserică. Apoi puteau intra doar catehumenii, dar ieseau când va avea loc Sfânta Liturghie (a celor chemati), adică partea principala, indeosebi sfințirea Sfintelor Daruri.
      În vremurile de persecuție, Biserica a fost ascunsă. Ceea ce făceau și modul în care acționau nu trebuia să fie învățat niciodată de cei care nu aveau nimic de-a face cu Biserica. Nu trebuia niciodată. Invatatura Bisericii era ceva de taină, secretul creștinismului si a fost păstrat cu meticulozitate.
      Vă spuneam ultima oară, ca vom vedea, urmatorul lucru atunci cand vom citi, Catehismele Mistagogice ale Sfântului Chiril: “Ai grijă”, spune el, “nu vei transmite acestea celor necatehizati”. Dar Sfantul Chiril in primul Catehism spune clar: Ai grija, daca, spune el, ai venit sa spionezi, sau sa urmaresti ceea ce facem noi aici, Dumnezeu te va urmari! Fii atent!” Sfantul Chiril subliniaza acest lucru. Căci nu ar trebui să fie oameni care să vină ca spioni să vadă ce fac creștinii în timpul slujirii Liturghiei. Nu ar trebui! Creștinii au fost persecutați si vor mai fi. Prin urmare, este necesar ca clerul și laicii să păstreze secretul.
      Cum ar putea circula un preot clandestin? Ce va face…. să spunem că într-o zi , nu voi mai putea purta haine clericale, nu din modernism, ci pentru că vor fi interzise explicit și categoric prin lege; deci nu voi mai purta haine, am o garderoba și o înfățișare laică și populară, nimeni nu va ști că sunt preot. De fapt, profit de această ocazie pentru a spune acest lucru pentru că mi s-a oferit acest prilej.
      Voi putea spovedi oameni pe stradă. Pe drum! Vă puteți imagina? Sau la intrarea într-un bloc de apartamente. Și voi purta un epitahil pe dedesupt, pe sub haine.
      Uneori este posibil să nu le purtăm pe dinafara și pot fi prin interior, ca o cămașă din interior. Și iti voi spune ca duhovnic: “Păi…, Giorgakis, ce e nou? Ce faci acasă? (Iar in soapta: Spune-ți păcatele!)” Iar el începe să spună: “Cum merge treaba?” Adică, cu alte cuvinte, unele le rostim soptit în secret, altele cu voce tare le spunem, căci dialogam… Iar celălalt își face spovedania. Vă puteți imagina cazul celui care s-a mărturisit si care apoi merge și spune – fraților, desigur… “știți, părintele Atanasie m-a spovedit pe drum; dar bineinteles ca nu purta reverenda” etc. Dar vom fi nevoiti sa facem pe ascuns aceste lucruri, caci va fi persecuție…
      Dar cel care s-a spovedit va trambita și va spune: “O, el este preot și mărturisește”. Asa ca vor veni sa ma aresteze pe mine, parintele Athanasie pentru ca am făcut o spovedanie si am fost divulgat ca sunt preot. Și ca să nu credem că acestea sunt lucruri se vor intampla intr-un viitor prea îndepărtat, va voi spune ca vor fi doar peste câtva timp. Asa cum citim în ziare următorul incident: În Rusia, un înalt oficial al ierarhiei ruse a fost găsit mort în tren. A murit în tren din cauza unui atac de cord. Când au deschis valiza, știți ce au găsit înăuntru? Vesminte episcopale! Asta s-a descoperit caci era episcop in secret. Iată, în zilele noastre…
      Ei bine, mâine lucrurile pot evolua mult mai dramatic. Nu știm ce va fi. Avem regresii ale fenomenelor istorice. Întreb: Există confidențialitate în rândul credincioșilor? Când Apostolul Petru îi indeamna să tacă și le spune ce le spune…Ce-ar fi fost sa se duca un credincios si sa dea sfoara in tara: “Știți, l-am văzut pe Petru?” etc. Din păcate, printre credincioșii noștri există oameni frivoli, superficiali și iresponsabili, care pot, fără a lua în considerare profunzimea lucrurilor, să creeze prea mult rău Bisericii. Sa presupunem ca 50 de oameni ne adunăm și facem în taină Liturghia. Pe ascuns de autorități și de guvern. Și cineva se duce si spune în cartier.
      “Ah, am participat la o liturghie asa frumoasă!” Unde? Cum? Ce?”, Apoi? Dacă vom merge acolo a doua oară, vin si ne aresteaza. Și ce facem în continuare? Ce facem în continuare?
      Aceasta a fost întotdeauna problema. Dacă vin zile dificile, cum s-ar putea practica pastoratia atunci când oamenii au această superficialitate. Pentru că trebuie să vă spun că într-o perioadă de persecuție această problemă este aproape inevitabila. Este o problemă. De aceea, dragii mei, credincioșii trebuie să dobândească o conștiință ecleziala și o responsabilitate față de Biserică, astfel încât să nu ajungă să facă rău Bisericii. Și să nu uităm că în zilele din urmă Sfânta Liturghie nu va fi ușor de slujit! Ce credeți, când creștinii se vor ascunde munții în zilele lui Antihrist sau ale guvernarii Antihristului, această problemă nu va exista? E un subiect prea maret… Cum vom putea să facem o Liturghie în secret? Cum ne vom putea îndeplini îndatoririle duhovnicesti în secret?
      Atunci, rezultatul va fi astfel, cei care nu vor fi serioși și vor fi slabi, vor fi gata
      sa se închine Antihristului. O să-mi spuneți, de ce? Este foarte simplu. Pentru că vor fi arestați. Și atunci, pentru că au ajuns la această superficialitate, pentru a nu fi abuzați de tortionari, se vor lepăda de Hristos. De aceea, se vor închina Antihristului. Aceasta se va intampla daca nu păstrează secretul, vor trebui să sufere. Vă rog să facem pregatire in acest moment, să fim foarte atenți, să fim serioși, să fim vigilenți în problemele Bisericii.
      Desigur, un astfel de om care nu pastreaza secretul, indiferent dacă înțelege sau nu înțelege, devine un trădător. Și, din păcate, după cum spune Duhul Sfânt, prin Apostolul Pavel, în zilele din urmă vor fi trădatori. El îi spune lui Timotei, în a doua sa epistolă, 3, 4: “Oamenii în zilele din urmă vor fi tradatori”. Tradatorii sunt cei care au o superficialitate în privinta slujirii pe care o fac.
      Și subiectul, desigur, este larg – cel al trădării. Poate deveni cineva un trădător din superficialitate. Așa cum acei copii s-au scapat să spună în cazul Sfântului Policarp, episcop de Smirna, unde se ascunde. Acei copii au indicat unde se ascunde Sfantul Policarp si l-au arestat pe Sfantul Policarp. Din păcate, acest element de trădare nu a fost niciodată absent. Cu toate acestea, cei care pot să trădeze pot fi rudele dupa trup, așa cum ne-a spus Domnul.
      “Va trăda”, spune Hristos, “tatăl pe fiu”, etc.
      Iar trădarea, în cadrul Bisericii, din păcate, are un caracter mai larg. De pilda ecumenismul? Nu este o trădare a credinței? Este! Deci, să fim foarte atenți.
      Cel ce are o viata duhovniceasca preferă să devină mai degrabă un martir decât un trădător…
      [Fragment din cel de-al 127-lea discurs rostit de Parintele Athanasie la “Faptele Apostolilor” cap.12, versetele 17-19]

      https://www.youtube.com/watch?v=Zj9cEnvVbUg&ab_channel=%CE%91%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%82

  2. Dispozitive plasmonice, tehnologie Tera-Hertzian, retea wireless IN -VIVO (adica in ncorpul omului, cu echipamentul agflat inn vasele sangvine…) si identificatorul de retgea: IP-ul care va defini unicitate individului.
    Nu mai trebuie stampila pe frunte, cipu-n mana, sub piele… ori grafenu’ marcat cu cod unic de bare…
    IP-ul te “conecteaza” fara sa stii si fara vrei cu exteriorul folosind energie furata din propriul corp…. si “da pe goarna” tot ce se petrece in corp, inclusiv semnale emise de creier – interpretabile = citirea gandurilor.
    Prin IP vin comenzi care se transmit la zonele din creier de unde “vin ideile”, poti chiar sa auzi voci cu care sa stai de vorba.
    Cu IPul se afla unde esti si cat stai, pe unde te misti…
    Si tot identificare cu IP face sa devii tinta iar impulsurile tera-hertziene (6G) sa duca la cresterea temperaturii celulelor brusc, incat sa-ti fiarba sangele – moarte imediata.
    … si altele…

  3. Sfantul Sofronie Saharov ne lamureste in ce consta privilegiul libertatii cu care suntem inzestrati de Facatorul nostru:

    “Vietuirea crestina (dumnezeiasca) este cu neputinta daca omul este alcatuit ca un calculator, cu alte cuvinte, daca este “determinat” (privat de libertate, teleghidat n.n.). Deosebirea dintre noi si calculator este ca nu suntem determinati. Iar libertatea noastra ne ingaduie a trai experienta harului lui Dumnezeu. Oamenii se induhovnicesc pentru vesnicie pastrandu-si propria conditie umana (libertatea) si constiinta personala, nu ca un rezultat al vreunui proces reglementat din afara sa de catre altcineva. Cu omul nu este ca si cu calculatorul: asa cum a fost alcatuit de catre un programator IT, asa va functiona. Omul isi are propriul discernamant si propriile impulsuri; omul se poate delimita, dezice, lepada, poate fi capricios, imprevizibil – insa poate si sa se armonizeze, sa asculte si sa traiasca in dragoste.”
    (Cuvantari Duhovnicesti, vol. II, Cuvantarea a 6 a, Editura Reintregirea, Alba Iulia, 2008, p. 58)

    👇
    Parintele Ἰωάννης Δρογγίτης
    despre cei care primesc vaxxinul mARN:

    Este un fapt binecunoscut că persoanele care primesc un vaxin mARN devin transmitatoare al unui cod Mac. Nu-i așa? Cel puțin, unele dintre vaccinuri prefac omul într-un simplu bluetooth.
    Dacă propriul meu telefon (Samsung android) poate “detecta” oamenii din jurul meu, cel puțin pe cei care au primit o parte din vaccinuri mARN, asta inseamna ca se transforma umanitatea intr-un alt sistem, stat sau sistem național sau global, ce ne facem? Nu stiti de existenta acestei tehnologii adecvate? Din păcate, multe lucruri sunt ascunse de oameni, nu atât pentru că sunt secrete, ci pentru că nu sunt facute publice; Cu toate acestea, este clar că aceasta se întâmplă.
    Omenirea se micșorează, se imputineaza și cred că, oricine este îngrijorat, indeosebi daca a auzit si a vazut ce se pune la cale.
    Omul, pe de altă parte, nu mai poate rămâne liber in sistemul in care va fi indosariat digital. Omul va trebui să fie conectat la sistem. Trebuie să fim conectați la internet. Omul devine un obiect atunci. Se vede și prin toata aceasta propaganda a științei, a guvernării digitale ceea ce va deveni o ființă umană, ceea ce va deveni omul ca un întreg. Va deveni injumătatit ca natură, un cadavru viu. Acum natura umana il mentine viu pentru ca este in relatie cu Dumnezeu. Și dacă vorbim despre natura umană, știți ce spun ei despre aceste programe pe care vi le-am spus? Că trebuie să re-adapteze natura umană. Trebuie să fii re-conceput pentru a fi om. Ascultati ce debiteaza? Acestea nu sunt cuvintele mele.
    Ei plănuiesc sa construiasca omul nou. Omul va fi conectat ca o mașină, ca un calculator. Omul va deveni functional la fel ca un computer. Ca tot veni vorba, telefonul inteligent (android) va fi desființat în scurt timp. De ce? Pentru ca intram în etapa următoare. Telefonul va fi conceput in interiorul omului. Înţelegeti? Implanturile sunt deja prezente. Există tehnologie, un implant care va fi introdus subcutanat. Acesta poate fi introdus în așa fel încât să fie încorporat sub pielea omului.
    Aceasta este tehnologia de astăzi. Și, desigur, intenționează să se treacă la implanturi reale în creier. Și toată această frenezie umanistă a fost creata pentru oameni, iar experimentele au fost făcute cu mulți ani în urmă.
    Este un apanaj al acestei tiranii, în care omul va fi controlat de la distanță; căci un om cu vointa libera este periculos pentru ei, este imprevizibil. Chiar și un șchiop. Chiar daca e lobotomizat. Nici măcar tipologia asta de oameni care beau în weekend, si nu știu ce mai fac și nu le pasă de altceva. Și acestia sunt încă oameni, adica imprevizibili. Antihrist nu accepta nici macar sistemul acestor oameni. Și, desigur, el urăște posibilitatea libertății omului.
    Aceasta este partea spirituală. Când nu mai există personalitate in om, când se obtine obedienta unui om, când devine controlat de la distanță…, când, pentru a trăi, trebuie să se încadreze într-o rețea digitala…..”Libertatea” omului este transformată; atunci ce fel de om mai este el?
    Putem să murim ca oameni din pricina vreunei boli! Dar putem să ne revenim după zece raceli covid, dar sa ramanem totusi ființe umane cu libertate. Se poate ca noi să murim de orice altceva, dar să ne păstrăm esența chipului lui Dumnezeu, capacitatea de a alege, vointa libera. Altfel vom fi prinsi în sistemul lui antihrist. De când titlul de vicar al papei (aprilie 2020) a fost desființat, toată omenirea se îndreaptă spre guvernarea lui Antihrist.
    Șoc de Paști în Creștinătate: Papa renunță la titlul de „Vicar al lui Hristos” – Un pas spre Unirea cu Ortodocșii? – Evenimentul Zilei
    https://evz.ro/soc-de-pasti-in-crestinatate-papa-renunta-la-titlul-de-vicar-al-lui-hristos-un-pas-spre-unirea-cu-ortodocsii.html
    Acesta este motivul pentru care va fi o inversare sau o resetare. Relansarea, resetarea nu va mai include regularitatea vieții trecute. Orice, oricine nu se va încadra în această noua fermă digitala planetara va fi exclus. Aceasta este realitatea.
    Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare, la limita vieții lui, trebuie să nege această situație. Sistemul ne cere insistent acordul. Acesta este cerinta demonului. Antihrist vrea semnătura noastră. El vrea ca noi să spunem da, fiind presați, dar totusi vrea să spunem da. Noi trebuie sa spunem nu! Trebuie să spunem nu! De fapt, nu trebuie să pasim pe acest pod spre imparatia digitala a lui antihrist nici macar un pas. Este foarte important și trebuie să învățăm creștinii în primul rând, de aceea ne referim la acest lucru.
    Dacă nu suntem ancorati astăzi cu toata viața noastră duhovniceasca in Tainele Bisericii, dacă nu trăim simultan această stare de fapt prin pocăința, dacă nu trăim cu intensitatea vieții duhovnicesti interioare, nu vom putea percepe realitatea capcanei digitale care sta in fata noastra..

    https://youtu.be/kT_uOtWSN-o

    1. Cartea Apocalipsei dragii mei ne avertizează și ne spune:

      “Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul” (Apocalipsa 13, 7).

      Ne vom afla in război. Fiara va fi in război cu credinciosii si va fi ingaduit sa fie biruiti.
      Ati auzit? Să facă război cu sfinții, adica cu credincioșii. Și să fie biruiti. Ma urmariti, sunteti atenti?
      Va ingadui Dumnezeu.
      Si nu vom avea posibilitatea să cumpăram sau să vindem decat cu semnul fiarei.
      Va fi Blocada economică.
      Și nu vom putea cumpăra sau vinde decât dacă avem implantat semnul fiarei.
      Acesta este semnul Antihristului.
      Absolut orice va fi supervizat de Antihrist, orice declarație, deplasare, formă de viata. Asta e rostul semnului fiarei.
      Deci, dacă primim semnul fiarei, avem toate ușile deschise. Nu ești pecetluit cu semnul fiarei? Atunci nu vei putea să cumperi sau să vinzi.
      Adică cu semnul, numele fiarei sau numărul numelui său (666).
      Nu este aici răbdarea și credința sfinților? Iată răbdarea și credința sfinților! Aici este. Aici in acest context. Ca și cum ar spune, să vedem acum cine vor fi cei care vor avea credință și răbdare să patimeasca! Ce anume?
      Excludere?
      Da. Excludere!
      Sa fie pe margine?
      Da. Sa fie pe margine!
      După cum puteți vedea, războiul și persecuția creștinilor incep cu blocada economică. Ceea ce înseamnă, în orice fel, exterminarea credincioșilor. Prigoana aduce durere si ne prilejuieste
      cununa bucuriei. Arvuna Împărăției lui Dumnezeu.
      Textul Apocalipsei nu vorbește aici nici despre cei veghetori, nici despre compromisi; dar atunci despre cine?
      Apocalipsa subliniază că slavoslovia bucuriei suferintelor va fi posibila numai prin răbdarea și credința credinciosilor.
      Dragii mei, ce vom patimi mâine, poimaine, nu știm. Să ne pregătim fiecare personal.

      https://youtu.be/axMbuUQkbPk

  4. Asta cu SpaceX sateliti pentru internet si supraveghere mi se pare o vrajeala. La cat de mare e pamantul si un milion de sateliti daca ar avea ca SpaceX tot n-ar face fata informatiilor care circula zilnic pe internet si mai ales sa mai si supravegheze oamenii. Tot internetul de viteza se stie ca e prin fibra optica prin pamant si prin apa, iar ce e prin eter iar se stie ca vai de fundul lui d’aia au scos 5G ca sa mai miste un pic ca altfel la 10 km de un releu stai cu telefonul in mana si te uiti la poze. Iar ca sa transmiti de la zeci de mii de km un semnal cu 3 oglinzi si sa-ti raspunda un bob de sare si in timp real apăi cred ca nici borgii, nici klingonienii si nici romulanii la un loc n-au reusit frate. Dar reuseste fratele nostru din flota de stele verzi: Elon a lui Musk! Satelitii astia au alt scop, stati linistiti. Eu zic ca au ceva cu stihiile.

  5. Nu exista sareliti.Pamantul este fix,plat si este centrul universului.Nu exista planete,ci doar soarele,luna si stelele.Sunt mii de marturii in sfanta scriptura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button