X

ONU se opune și nu prea vaccinării obligatorii: În niciun caz nu trebuie administrat forțat un vaccin… doar dacă este strict necesar

Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a declarat miercuri că vaccinarea împotriva Covid-19 nu poate fi obligatorie, conform Times of Israel. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vorbind la un seminar al Consiliului pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet avertizează că există considerații semnificative privind drepturile care trebuie luate în considerare înainte de a face vaccinarea obligatorie.

„Orice obligație de vaccinare trebuie să respecte principiile legalității, necesității, proporționalității și nediscriminării. În niciun caz oamenilor nu ar trebui să li se administreze forțat un vaccin”, a declarat aceasta.

Totuși, ea menționează că obligativitatea poate fi implementată „doar dacă este strict necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică”.

„Obligația de vaccinare ar trebui introdusă doar dacă este strict necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică. Și ar trebui să fie luate în considerare numai atunci când măsurile mai puțin intruzive, cum ar fi purtarea măștii sau distanțarea socială, nu au reușit să răspundă acestor nevoi de sănătate”, a precizat ea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button