X

ITALIA țară cu peste 85% din populație vaccinată, se confrunta cu o creștere a numărul de cazuri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Italia face viața mai grea pentru cei nevaccinați pe măsură ce sărbătorile se apropie, excluzându-i din restaurantele, teatrele și muzeele de interior pentru a reduce răspândirea coronavirusului și a încuraja pe cei sceptici la vaccinuri să-și facă vaccinul, relatează ABC News. 

Începând de luni până pe 15 ianuarie, poliția italiană poate verifica dacă mesenii din restaurante sau baruri au un permis de sănătate „super” verde care să ateste că fie sunt vaccinați, fie că s-au recuperat recent de virus. Aplicațiile pentru telefoane inteligente care verifică starea permisului de sănătate a oamenilor vor fi actualizate, iar cei care au fost doar testați negativ în ultimele zile pentru COVID-19 nu vor mai avea voie să participe la concerte, filme sau spectacole.

În timp ce atât Germania, cât și Austria se îndreaptă spre obligativitatea vaccinurilor, Italia înăsprește, în schimb, restricțiile pentru cei nevaccinați în perioada cea mai convivială a anului, permițând în același timp celor care sunt vaccinați să meargă la viață mai mult sau mai puțin ca de obicei.

Rata de vaccinare a Italiei este mai mare decât a multor vecini ai săi, la 85% din populația eligibilă în vârstă de 12 ani și mai mult și 77% din populația totală.

De asemenea, de luni, oamenii trebuie să aibă un permis de sănătate pentru a accesa transportul public local și a sta în hoteluri – care poate fi obținut și cu un test recent negativ. La Milano, prefectul a spus că permisele de sănătate vor fi verificate înainte ca oamenii să fie lăsați să urce în metrou sau autobuze.

SURSA: ABC NEWS

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button