X

Noua genă – testele de salivă pentru copii din start pozitive! Nu vă reeducați copiii, opriți testarea în masă! La gunoi cu testele!

20211202-120740

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Testele de salivă pentru copii se numesc Newgene – Noua genă, fabricate de compania Bioengeneering – bioinginerie. După cum puteți vedea, sistemul ne sfidează pe față! Nu se mai ascund, căci și-au dat seama că marea majoritate este spălată pe creier și nu mai observă detaliile și ignoră riscul la care se expun prin vaccinuri, teste, mască…

Astfel de teste nici nu trebuie atinse, mai ales de către copii, nu le duceți în casele dvs. Ele pot fi contaminate, iar la contactul cu ele să fiți infectați toți din familie, cine știe cu ce tulpină de c0vid sau chiar o altă molimă mult mai periculoasă.

OPRIȚI TESTAREA ÎN CIREADĂ A COPIILOR (SĂNĂTOȘI) !

Teste pozitive din start

Mai multe mămici au folosit câte un test din cele primit de la școală, doar cu substanța din pachet, fără saliva fără nimic, și… ghici ce? Testul a ieșit POZITIV. Sunt teste pozitive din start.

Acum înțelegeți de ce presează testarea copiilor? Ca să obțină pe hârtie un număr mare de “cazuri” la copii. Apoi vor zice că Omicron infectează in special copiii și că se IMPUNE injectarea lor.

Părinții care refuză injectarea vor fi numiți iresponsabili și amenințați cu decăderea din drepturi pentru că se opun “interesului superior” al copilului și “dreptului la sănătate” care va fi echivalat cu injectarea.

STOP! Opriți acum testările cu aceste teste, neomologate, pozitive din start!

Răspândiți! Convingeți și colegii!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Sincer, colegii copilului meu, care au fost testati pe bune de catre parinti, au avut testele negative. Eu, personal, nu-i fac testul. Parintii sunt obligati sa completeze niste date online si sa treaca rezultatul testului, in fiecare luni si joi. Bunul Dumnezeu sa ma ierte pentru faptul ca mint in legatura cu efectuarea testului!

    1. Eu am intrebat ce se intampla daca nu vreau sa fac? Nimic, doar ca cica sunt iresponsabil. Asa ca… poti sa nu mai minti. Castigi 5 minute pe care le pierzi sa completezi platforma.

      1. Si daca voi fi declarata mama iresponsabila, voi fi decazuta din drepturi si-mi va lua statul copilul? Mentionez faptul ca am copil cu handicap grav, iar eu sunt angajata de primarie ca asistentul lui personal. Sincer, as risca prea mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button