X

Poporul primește aceleași vaccinuri ca politicienii?

Slovenia, o persoană care se pretinde a fi o asistentă care denunță, susține că politicienii și alți cetățeni de rang înalt primesc soluție salină în loc de medicamentele experimentale cu ARNm.

Într-un videoclip de pe Facebook, care a fost șters de YouTube, femeia care pretinde că este asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, care se ocupă de primirea și gestionarea sticlelor de vaccinuri pentru politicieni, și-a dat demisia și a susținut o conferință de presă pe tema scandal.

În timpul conferinței, ea a arătat coduri pe sticle în care fiecare conține 1, 2 sau 3 cifre, apoi a explicat semnificația acelor numere.

Unele surse spun, însă, că afirmația este nefondată și că femeia continuă să lucreze în unitate și că povestea este falsă. Dar hai să ne gandim puțin. Noi am învățat că lucrurile bune și sănătoase ne costă mult, nu exista ceva ieftin și bun, să zicem că acel vaccin a costat Romania 13-15 $/ buc, căutați vă rog un vaccin la farmacie pentru gripa sezonieră să vedeți cât costă, chiar cateva sute de lei. Chiar credeți ca Iohannis s-a vaccinat cu ce vă vaccinați voi, chiar credeți că se coboară el la nivelul populației? Eu nu cred. De 30 de ani nimeni nu a venit la voi să vă facă un bine; să vă dea ceva de mancare gratis, o pastilă gratis… Noi primim doar taxe din ce în ce mai mari și bețe in roți. Cât de naiv să fii, să crezi că cineva îți vrea binele, mai ales industria farma, care ei trăiesc mult mai bine când tu esti bolnav.Numărul 1 este placebo, soluție salină. Numărul 2 este ARNm. Numărul 3 este un stick de ARNm care conține gena onco, legată de adenovirusul care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei care primesc sticla numărul 3 vor dezvolta cancer de țesut moale în termen de doi ani de la primirea injectării.

Ea spune că a asistat personal la vaccinarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au primit sticla numărul 1, susținând că au primit soluția salină, un placebo. Așa se explică de ce aceeași persoană administrează lovitura politicienilor atunci când fac poze pentru mass-media.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. In vara, miliardarul chinez Guo Wengui (fugit in SUA) – cunoscut si drept Miles Guo a sustinut aceleasi afirmatii, ba chiar mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!