X

[VIDEO] ÎPS Teodosie critică certificatul verde: E mai rău decât în comunism!

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie naște o nouă controversă după discuțiile dintre liderii cultelor din România și Guvern. Teodosie spune că certificatul verde limitează drepturile creștinilor și atenționează că vaccinații nu sunt scutiți de infectare.

„Certificatul nu izbăveşte de boală. Este un act politico-administrativ cerut mai mult de administraţie, de politică, nu de medici. Unii medici, care sunt şi politicieni, sunt obligaţi să-l ceară, dar nici ei nu cred ceea ce cer. Acest certificat verde nu te face imun, dimpotrivă, cei vaccinaţi îmbolnăvesc mai uşor decât cei nevaccinaţi care stau la distanţă. Avem atâtea cazuri de oameni vaccinaţi cu trei doze care au murit. Din ce ştiu de la medici, că m-am consultat, n-ar trebui să fie făcut vaccinul (de aceea unii mor după vaccin) fără o analiză (… ) Poţi să omori omul cu vaccinul.

Impunerea acestui certificat verde la Biserică este o depărtare a creştinilor de Biserică mai rău decât în comunism. Comuniştii nu au făcut asta. Îi rog pe parlamentari să nu fie de acord cu obligativitatea certificatului verde pentru că este un act administrativ şi politic, nu este un act medical care absolvă de boală sau că acea persoană este imunizată. Sunt multe voci medicale care arată că acest vaccin scade imunitatea”, a declarat Teodosie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Dumnezeu să-l ocrotească pe IPS Teodosie pe drumul mărturisirii Ortodoxiei, singura credință mântuitoare și sfințitoare!

    Toți ierarhii trebuie să înțeleagă ce a înțeles acest ierarh. Nimeni nu se va înțepa cu un ser experimental, modificator genetic, și generator de cod personal asezonat cu cod QR, ca să meargă într-o biserică de zid! Creștinii care aleg să nu se vaccineze vor prefera catacombele. Dacă clericii nu înțeleg acest lucru, vor exista și alte presiuni asupra lor pentru a face și alte compromisuri.

    Ortodoxia cu Sfânta Liturghie este o piedică în calea apariției lui Antihrist. De aceea, cei care vor să se mântuiască, nu trebuie să mai facă niciun compromis!

  2. Ceea ce i se cere Bisericii Ortodoxe Române acum este blasfemie! Adică puterea politică îi cere Bisericii să lupte împotriva lui Dumnezeu! Cum să acceptăm așa ceva? Cine vrea să se spurce are acum ocazia. Cine vrea să se mântuiască are de asemenea acum ocazia. Cine a vrut a înțeles că ,, vaccinul” are rol de control total prin nanotehnologia injectată și de modificator genetic, deziderate incompatibile cu Ortodoxia! De asemenea, există numeroase efecte nocive ale acestor substanțe injectabile.

    Ce legătură poate avea Ortodoxia cu toate acestea? Dacă ni s-a spus sa nu primim un număr al cărui semn este 666, apoi nu trebuie să-l primim! Codul QR conține 666! De asemenea, cu un telefon bun, se poate observa că vaccinații au primit câte un cod numeric. Număr în locul numelui de Botez! Unde? În trupurile lor!

    Dirijarea nanaroboților cu hydrogel și a markerilor identitari pe mâna dreaptă sau pe frunte nu va fi o problemă pentru tehnologia actuală. Și atunci de ce trebuie implicată Biserica în lucrarea lui Antihrist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!