X

Pe urmele Austriei: Germania impune lockdown pentru nevaccinați, iar vaccinarea ar putea deveni obligatorie începând din luna februarie

Germania va impune restricții suplimentare la nivel național privind contactul social pentru persoanele nevaccinate – în ceea ce mass-media locală descrie drept un „lockdown pentru cei nevaccinați”, a anunțat cancelarul german în exercițiu, Angela Merkel, relatează BBCEuronews și The Guardian. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astfel, persoanele neimunizate nu vor putea intra în magazine neesențiale, restaurante, locuri de cultură sau de agrement, a precizat Angela Merkel. Discotecile și cluburile vor trebui să se închidă dacă numărul cazurilor depășește un anumit prag, a mai anunțat cancelarul.

De asemenea, Merkel a declarat că vaccinarea împotriva COVID-19 ar putea deveni obligatorie în Germania începând din luna februarie.  Merkel și viitorul ei succesor Olaf Scholz au afirmat că Parlamentul german va vota dacă vaccinarea va fi obligatorie. Nu există o dată exactă, dar cancelarul german a sugerat că, dacă este aprobată, o astfel de măsură ar putea fi pusă în aplicare până în februarie a anului viitor.

Angela Merkel, care s-a întâlnit joi cu cei 16 lideri de stat ai Germaniei împreună cu succesorul ei, Olaf Scholz, pentru discuții de urgență privind măsuri mai dure pentru a opri răspândirea accelerată a cazurilor de COVID-19, a declarat că situația este „foarte gravă” și că este necesar un „act de solidaritate națională”.

„Am înțeles că situația este foarte gravă și că dorim să luăm măsuri suplimentare pe lângă cele deja luate”, a avertizat Angela Merkel.

Joi, Germania a înregistrat 73.000 de cazuri noi de COVID-19 și 388 de decese. Puțin sub 70% din populația Germaniei este vaccinată împotriva COVID-19 – mai puțin decât mai multe țări europene, inclusiv Franța și Marea Britanie.

Austria a devenit prima țară din UE care a impus vaccinarea obligatorie, în timp ce Grecia a anunțat că va face vaccinurile obligatorii pentru persoanele de peste 60 de ani.

Merkel și succesorul ei, social-democratul Olaf Scholz, s-au întâlnit astăzi cu liderii regionali germani pentru a conveni asupra unei căi de urmat pentru țară.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Daca in timpul celui de-al doilea Razboi mondial, elitele naziste inchideau si omorau in Lagare si Ghetouri, populatii straine, astazi elitele globaliste germane isi baga in Lagare si isi ucid cu vaccinuri, propria populatie! Asta, da involutie!

  2. Au nevoie de ajutor

    O bunică și ceilalți doi adolescenți orfani de 16 si 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. De curând tavanul din locuința bunicii Valerica a căzut și le plouă în casă. Cine vrea să îi ajute să ia legătura cu bunica Valerica.la telefon 0786638346. Las și o adresă a mea de email : [email protected]
    Au ajuns în această situație deoarece familia a fost evacuată dintr-o locuință revendicată cu legea 10,iar părinții au murit acum câțiva ani din cauza unor complicații la plămâni.
    Pentru cei care cunosc cazul, vestes bună este că nepoțica Mihaela a reușit să se mute de acolo cu chirie, dar Narcis și Nicolas si bunica nu au fost primiți de proprietar, doar Mihaela care este însărcinată (își va crește singură copilul, iar bunica e săracă,) poate merge seara să doarmă. Proprietarii din București foarte, foarte greu închiriază familiilor cu mulți membri.
    Au trăit în condiții grele și nu au prea multă pricepere, dar sunt cu toții credincioși și nu vor să se vaccineze. Au multe icoane acasă și multă credință în suflet. Cu acordul lor, am pus linkuri cu fotografii în care se vede tavanul găurit care a căzut de curând de la ploi și lipsa geamurilor, inlocuite de folie transparenta prin care intră
    frigul..
    https://ibb.co/TmjsnVz
    https://ibb.co/kqBKySV
    https://ibb.co/sjW9JJC
    https://ibb.co/bLcmB37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button