X

Glasul generației României Mari: Puneți piciorul în prag! Parlamentul trebuia să fie al nostru, dar NU AȚI IEȘIT LA VOT! Nu prin mitinguri, cu oameni puțini!

Generalul Radu Theodoru, veteran de război, în vârstă de 97 de ani, a dat o lecție binemeritată celor care nu pricep că legile se fac în Parlament, acolo trebuie să avem reprezentanții noștri, căci cu mitingurile nu putem schimba nimic, în primul rând că ne adunăm foarte puțini, iar apoi lupta fizică cu sistemul nu mai poate fi câștigată. Iată soluția:

„Prieteni, este un ceas deosebit de important. Mă bucur că sunteți atâția. Trebuia să fiți de trei ori mai mulți !

Fiți atenți aici. Suntem cu un picior în groapă. Dacă nu punem picioru-n prag, se duce România noastră.

Suntem atacați din toate părțile și știți foarte bine că ne înconjoară și ne silesc cu legi făcute de ei, de ticăloșii ăștia care își bat joc de Țara Românească pentru că noi suntem foarte slabi !

Își bat joc de noi, ne-au înconjurat cu legi care distrug românitatea, sunt în folosul minorităților de toate felurile, de la cele sexuale, la cele etnice.

Noi nu avem libertatea să ne spunem cuvântul pentru că stă justiția pe capul nostru și ne bagă la pușcărie. Să vă spun care este realitatea și care este mecanismul pe care ei îl folosesc ca să ne țină sclavi:

Parlamentul. Parlamentul trebuia să fie al nostru, nu al lor. Asta-i vina noastră, a tuturora, a noastră, români care n-am ieșit la alegeri, care ne-am lăsat să ocupe ei majoritatea-n parlament. Votează legile pe care ei le vor. Le transmit rapid președintelui, care este sclavul ocultei internaționale, el le semnează rapid și justiția este obligată să aplice legile.

Justiția românească la ora actuală a înlocuit securitatea Anei Pauker care-a ucis 2 milioane de români, justiția nu poate să facă altceva decât să aplice legile. Legile sunt făcute în Parlament. Ocupați Parlamentul. Fără asta nu reușim să facem nimic!

Fiți atenți aici, religia noastră propovăduiește toleranța. Noi suntem de-o toleranță imbecilă. Toți ne calcă-n picioare pentru că noi suntem toleranți.

Nu se mai poate! Românii și-au făcut istoria și cu baioneta, nu numai cu pălăvrăgeala. Nu numai cu meetinguri.

Dacă nu suntem fermi, dacă nu punem picioru-n prag, anul viitor nu ne mai adunăm aici. O să ne ducă Mossad-ul acolo unde vrea el.

Vă urez și vă rog să nu aruncați blestemul pe istoria românilor pierzând România Mare de care noi răspundem. Eu mai puțin, pentru că mi-am făcut datoria pe front. Voi, voi puneți piciorul în prag, măi români, măi! Nu mai dormiți în papuci! Și cu asta, gata!”

Acest cuvânt a dat tot sensul adunării de la București! Băgați la inimă, dar și la cap!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Pingback: Dana Gîrbovan: Libertatea e tot mai puțin prețuită și dată la schimb pentru o iluzorie siguranță – OrtodoxINFO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button