X

Paranoia plandemiei: Președintele Cehiei, bolnav de Covid, a nominalizat premierul dintr-o cutie de plexiglas

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele ceh Milos Zeman, testat pozitiv covid-19 săptămâna trecută, l-a nominalizat duminică – dintr-o cutie de plexiglas – pe liderul opoziţiei Petr Fiala în postul de premier, potrivit News. ro.

Zeman (77 de ani) a fost adus în sala de ceremonie într-un scaun cu rotile de către un membru al personalului medical care purta echipament de protecţie integral.

Potrivit legislaţiei cehe, un bolnav de covid-19 este plasat în autoizolare pe o perioadă de două săptămâni.

Zeman a fost testat pozitiv covid-19 după ce a fost internat la terapie intensivă din cauza altor probleme de sănătate.

Potrivit Constituţiei cehe, preşedintele are atribuţii ceremoniale, însă deţine un rol important în formarea unui guvern.

Zeman a anunţat la un microfon, din cutia de plexiglas, că în următoarele două săptămâni intervievează candidaţi la postul de ministru, în pofida faptului că premierul desemnat este cel care îşi alege echipa.

Acest proces urmează să continue până la 13 decembrie, când noul Guvern urmează să fie învestit. (Foto: Președinția Cehiei)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button