X

ALERTĂ! De Sfântul Nicolae este prevăzută votarea certificatului verde! În mod blasfemiator, guwernerul psd-pnl vrea să arate ‘nuiaua’ românilor nesupuși dictaturii c0vid

Rafila: Nu s-a explicat ce este certificatul verde, ca nu presupune exclusiv vaccinarea

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în data de 6 decembrie este programată la vot propunerea legislativă Pl-x 545/2021 – privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unităţi publice şi private (Pl-x 545/2021), adică referitor la Certificatul verde (covid). Fiind lege organică, va fi nevoie de 50%+1 voturi pentru adoptare. Noua coaliție nefirescă, pnl-psd, pare să fie special creată pentru ca acest moment să treacă în detrimentul poporului român, ca apoi să inventeze o ceartă și să se separe.

Amintim că acest proiect de lege a fost respins de Senat în 27.10.2021, când doar o minune a Sf. Dimitrie Basarabov a făcut ca unii politruci de la usr și pnl să nu voteze, fiind ocupați cu alte nimicuri.
Proiectul a primit avizele necesare de la Comisia pentru muncă, Comisia juridică, Comisia pentru apărare, Comisia pentru sănătate, Comisia pentru drepturile omului şi Comisia pentru administraţie publică.

Camera Deputaților este Cameră decizională.

Frați români, trebuie să ne împotrivim și să le întoarcem nuiaua în bâtă drept pe spinare. Dacă certificatul verde va fi adoptat, nu va mai fi cale de întoarcere de la înregimentarea noastră digitală. Dosarul este deja făcut pentru fiecare, le mai trebuie doar codul pe care să ni-l atribuie fiecăruia, iar codul QR este doar începutul ce nu trebuie acceptat nici morți!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Pe plan social, codul QR, atestă calitatea de sclav al Noii Ordini Mondiale. Cu sens propriu. Se va vedea mai târziu de ce. Pe plan spiritual, codul QR reprezintă o trădare a lui Dumnezeu.

  Vaccinarea împotriva Covid 19, în loc să fie o problemă strict medicală, a devenit, în mod suspect, o problemă politică la vedere și o problemă spirituală în ascuns. De aceea, noi, cei dornici de mântuire, trebuie să respingem din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, iar preoții și ierarhii trebuie să ne fie alături. Iată principalele argumente:

  1.Acestea sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
  2.Aceste seruri au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
  3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
  4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii?

  Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui chiar și fețe bisericești!
  Citind Apocalipsa, capitolele 13-14, acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase și caută să facă deosebirea dintre adevărata știință guvernată de Dumnezeu și această ideologie satanistă cu pretenții de știință. El simte când se dorește sănătatea populației și când se dorește împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății! Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții!

  Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, ci caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui. Cum se va mântui atunci? Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman! Restrângerea unor drepturi pentru cei neînțepați are o singură justificare: graba celor puțini de a-i controla prin tehnologie pe cei mulți!

  5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.

  Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Biserica, adică noi, credincioșii, preoții și ierahii trebuie să facem voia lui Dumnezeu! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

   1. Apa trece, pietrele rămân, iata transcriptul:

    Documente științifice:
    „nanosisteme magnetice auto-asamblabile” pentru interfața și sistemelor de control ale biocircuitelor cibernetice la om, inclusiv tehnologia „ADN hydrogel”

    IT’S REAL: Science paper documents “self-assembled magnetic nanosystems” for cybernetic biocircuitry interface and control systems in humans, including “DNA hydrogel” tech
    https://www.realscience.news/2021-07-20-science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-for-cybernetic-biocircuitry-interface.html#

    Persoanele obișnuite care trăiesc astăzi nu au idee cât de departe a progresat dezvoltarea biocircuitelor nanotehnologice auto-asamblabile. Așa-numiții „verificatori de fapte” (propagandiști profesioniști și mincinoși) induc în eroare în mod deliberat oamenii să creadă că nu există un sistem de biocircuitare pe bază de oxid de grafen care ar putea fi injectat în mod credibil în oameni și care sa fie numit „vaccin”, dar literatura științifică publicată prezintă un corp cuprinzător, bine documentat de cercetare care arată că această tehnologie este destul de reală… și a fost testata în sisteme biologice timp de cel puțin două decenii

    Un sistem de „auto-asamblare” înseamnă că o persoană este injectată cu instrucțiuni care pun în mișcare un proces în care o structură este asamblată în interiorul corpului, folosind resursele disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier și oxigen). De fapt, auto-asamblarea nanotehnologiei înseamnă că un microcip nu trebuie să fie „injectat” în cineva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo după injectare.

    Fiecare creatură biologică de pe Pământ este un exemplu viu de auto-asamblare, apropo, deoarece ADN-ul este o nanostructură auto-asamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces înrădăcinat în auto-asamblare. Deci oricine nu realizeaza ca auto-asamblarea este un fenomen real este mai degraba ignorant, chiar si in ceea ce privește mecanismele de la locul de elaborare din propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de auto-asamblare, desigur.

    . „O multitudine de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea auto-asamblării ca instrument sintetic”, se arată în rezumatul unui studiu publicat în luna ianuarie a acestui an. Publicat în revista Aggregate Open Access, se intitulează: Nanomateriale magnetice auto-asamblabile: Nanoplatforme teranostice versatile pentru cancer.

    Self‐assembled magnetic nanomaterials: Versatile theranostics nanoplatforms for cancer – Wang – 2021 – Aggregate – Wiley Online Library
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/agt2.18

    Lucrarea se concentrează pe, „Nanomateriale magnetice auto-asamblate (MNMs)” și detaliază utilizarea lor în biomedicină, scriind: Câmpurile [M]agnetice au fost utilizate pe scară largă pentru nanomaterialele asamblate din agregate unidimensionale (1D), bidimensionale (2D) și tridimensionale (3D)

    Studiul face referire la auto-asamblarea nanoparticulelor de oxid de fier, care pot prezenta proprietăți magnetice în anumite configurații. Acestea sunt cunoscute sub numele de SPIONs (Super Paramagnetic oxid de fier Nanoparticule)

    Lucrarea explică:
    Această abordare ar putea fi utilizată pentru procesul de asamblare a altor nanoparticule, cum ar fi NPs Ni, Co NPs și PNS Fe3O4. O astfel de strategie de auto-asamblare ar putea juca un rol important în construcția DDSS. (Sisteme de livrare a medicamentelor)

    În plus, lucrarea face referire la nanoparticule cubice auto-asamblate (structuri nano 3D funcționale) în soluție: Wang et al. a raportat o creștere a nanofirelor Fe3O4 induse de câmpul magnetic. Ulterior, Taheri et al. a raportat descoperirea unui fenomen interesant indus de câmp magnetic auto-asamblat de nanoparticule cubice (NPs) în soluție [Figurile 1(A)–1(E)].

    În plus, câmpul magnetic arată, de asemenea, capacitatea lor mare în asamblarea NPs „. Auto-asamblarea indusă de câmpul magnetic simplifică etapele de funcționare, dar necesită echipamente precise de control al câmpului magnetic pentru a realiza, ceea ce crește dependența de echipament. Ceea ce reiese clar din această analiză este că câmpurile magnetice externe pot direcționa autoasamblarea nanostructurilor care pot funcționa ca sisteme de interfață a biocircuitelor cibernetice în corpul uman.

    Auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier
    Un alt studiu publicat în 2004 în revista Advanced Materials arată unele dintre primele cercetări în auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier folosind câmpuri magnetice externe

    Magnetic‐Field‐Induced Growth of Single‐Crystalline Fe3O4 Nanowires – Wang – 2004 – Advanced Materials – Wiley Online Library
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/adma.200306136

    Sunt raportate nanofire cu un singur cristalin de Fe3O4 sintetizate hidrotermal sub un câmp magnetic. Cristalele pătrate și hexagonale formate în câmp aplicat zero sunt prezentate pentru a da loc nanofirelor pe măsură ce câmpul magnetic este crescut. Și asta a fost acum 17 ani.

    Ceea ce cercetătorii au descoperit de atunci este că energia necesară pentru a iniția auto-asamblarea este surprinzător de mică. Din prima lucrare, de mai sus: Interacțiunea dintre dipolul magnetic indus și câmpul extern a fost foarte slabă, care a fost de ordinul forței van der Waals. Ultimele decenii au fost martore ale progresului auto-asamblării MNM-urilor sub câmpuri magnetice.

    Ceea ce înseamnă acest lucru, în esență, este că energiile de difuzare relativ slabe pot induce creșterea nanofirelor în interiorul corpului uman, având în vedere substanțele potrivite injectate în organism. Forța van der Waals descrie un fenomen de legătură intermoleculară foarte slab, care este bine cunoscut în știința mainstream. Iată o imagine de microscopie electronică a unora dintre zăbrelele nanoparticulelor create prin câmpuri magnetice externe.

    Hidrogeluri ADN controlabile magnetic

    Același studiu menționează, de asemenea, „hidrogelurile ADN”, explicând că acestea sunt „controlabile magnetic”. Din studiu: (sublinierea noastră)

    ADN-ul este considerat ca o moleculă biologică genetică de bază în sistemele vii. Deși moleculele de ADN sunt compuse din unități simple, diferite lanțuri de deoxinucleotide și conformații flexibile pot fi realizate prin proiectare și organizare precisă, care pot fi programate. Cu alte cuvinte, aceasta este natura auto-asamblării ADN-ului. De exemplu, Ma et al. a introdus MNPs modificate adn-ului, schele Y și legături ADN în cadrul hidrogelurilor ADN pentru a construi hidrogeluri magnetice controlabile de ADN.

    Dacă vă întrebați despre ce este vorba în „hidrogelurile ADN”, o altă lucrare publicată în 2019 dezvăluie câteva indicii: biosensivitatea adn-ului cu hidrogeluri

    DNA hydrogel-empowered biosensing – PubMed
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31739981/

    Această lucrare explică modul în care „hidrogelurile inteligente” se auto-modifică ca răspuns la organism: (sublinierea noastră)
    Hidrogelurile ADN în calitate de membri speciali în nanotehnologia ADN-ului au oferit premise cruciale pentru a crea geluri inovatoare datorită stabilității, biocompatibilității, biodegradabilității și multifuncționalității lor suficiente. Aceste proprietăți au capsule ADN adaptate pentru diverse aplicații în livrarea de medicamente, ingineria țesuturilor, senzori și terapia cancerului.

    Recent, materialele pe bază de ADN au atras o atenție substanțială pentru explorarea hidrogelurilor inteligente, în care proprietățile lor se pot schimba ca răspuns la stimuli chimici sau fizici. Cu alte cuvinte, aceste geluri pot fi supuse tranzițiilor comutabile gel-to-sol sau sol-to-gel la aplicarea diferitelor declanșatoare. Mai mult decât atât, diverse motive funcționale, cum ar fi structuri i-motiv, DNA antisens, DNAzymes, și aptamers pot fi introduse în rețeaua de polimeri pentru a oferi o capacitate de recunoaștere moleculară a complexului. În acest manuscris, o discuție cuprinzătoare va fi înzestrată cu capacitatea de recunoaștere a diferitelor tipuri de hidrogeluri ADN și alternanța comportamentelor fizico-chimice la introducerea țintă.

    Începeți să percepeti viziunea?

    Odată ce aceste nanostructuri sunt asamblate în interiorul corpului, ele sunt controlate prin câmpuri magnetice externe sau transmisiuni electromagnetice, necesitând foarte puțină putere.

    Totul este real
    Ceea ce demonstrează această cercetare este că: Nanotehnologia auto-asamblare este reală. Nanotehnologia interfeței biocircuitry este reală. Nanofirele și nanocircuitele pot fi controlate de câmpuri electromagnetice externe. Această tehnologie a fost studiată și dezvoltată timp de cel puțin două decenii și este susținută de un corp mare de cercetări publicate.
    Prin urmare, este posibil ca „vaccinurile” de astăzi să conțină nanotehnologia auto-asamblare care interacționează cu biologia umană și este controlată de emisii externe. Acest lucru nu dovedește că un astfel de scenariu se întâmplă cu siguranță, dar arată că tehnologia există și este fezabilă.

    Dacă încă nu sunteți convins, luați în considerare acest text dintr-un studiu publicat în urmă cu aproape un deceniu, în decembrie 2012

    Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticle-Based Delivery Systems for Biotherapeutics
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4167583/

    Această revizuire se referă la sistemele de livrare recent dezvoltate magnetic, caracteristicile lor unice și aplicabilitatea lor pentru livrarea bioterapeuticelor. Deoarece metodele de sinteză a SPIONs și utilizarea SPIONs ca agenți de contrast RMN pentru diagnostic au fost revizuite pe larg [18, 19], această revizuire se concentrează pe formulările bazate pe SPION care sunt specifice furnizării de bioterapeutice. Nanoparticulele magnetice dispersate în solvenți organici și soluții apoase pot fi încărcate în lipozomi, hidrogeluri și micro/nanosfere în timpul formulării.

    În primul rând, vom examina strategii recente formularea pentru modificarea SPIONs inclusiv clustere de particule și încapsulare în hidrogeluri, lipozomi, micele, și micro-/nano-sfere. În al doilea rând, discutăm considerațiile care trebuie luate în considerare în proiectarea purtătorilor pe bază de SPION pentru livrarea de bioterapeutice specifice, inclusiv celule, proteine / peptide, gene și viruși. În continuare, examinăm mai multe nanoparticule magnetice comerciale pentru livrarea de bioterapeutică. În cele din urmă, oferim perspective în direcțiile viitoare ale purtătorilor declanșați magnetic, pe bază de SPION pentru bioterapeutică și potențialele lor aplicații clinice.

    Asta a fost aproape un deceniu în urmă. Imaginați-vă ce s-a dezvoltat și implementat în anii care au urmat. Obțineți mai multe detalii în podcastul de actualizare a situației de astăzi
    Am discuta mai multe detalii despre toate acestea începând în jurul minutului 57 în situația de astăzi
    Update podcast

    http://brighteon.com/4013bbf1-6205-466e-b0a3-698fd2487412

    Găsiți un nou podcast de actualizare a situației în fiecare zi la

    https://www.brighteon.com/channels/hrreport

    IT’S REAL: Science paper documents “self-assembled magnetic nanosystems” for cybernetic biocircuitry interface and control systems in humans, including “DNA hydrogel” tech
    https://www.realscience.news/2021-07-20-science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-for-cybernetic-biocircuitry-interface.html#

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

 2. Iata ca se urmărește impunerea unei noi ordini religioase mondiale, sub care va exista o singură religie majoră în întreaga lume.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

  Chrislamul nu este un fenomen nou. De fapt, pare tot mai mult un proiect, așa cum l-a și descris BBC, care arată că a fost pus în mișcare la scurt timp după semnarea controversatului Acord Abraham între Israel și Emiratele Arabe Unite, Maroc, Sudan și Bahrain. Acordul Abraham este o înțelegere între aceste state care are la bază normalizarea relațiilor dintre Israel și lumea arabă.

  Generalul Khairat Shukri, unul dintre liderii Egiptului, țară condusă cu mână forte de Armată (Abdel Fattah el-Sisi este la putere, fost comandant al Forțelor Armate Egiptene), avertizează că Abrahamia presupune unificarea tuturor religiilor din Orientul Mijlociu și este un plan malefic pus la cale de elitele care conduc lumea. Știrile despre noua religie s-au înmulțumit, provocând consternare în regiune și, de asemenea, ridicând întrebări cu privire la validitatea acesteia, precum și la interesele aflate în spatele ei.

  Ceea ce unii numesc noua religie Abrahamia este nimic altceva decât Chrislamul. Conform rapoartelor apărute în presa din Occident, Abrahamia va combina principiile de bază ale celor trei mari religii monoteiste – creștinismul, islamul și iudaismul. Numele noii religii, pe care Vaticanul a binecuvântat-o deja, este luat de la profetul Avraam, „tatăl profeților”, din a cărui familie se trag cele trei religii.

  Religiile avraamice, denumite uneori și Abrahamism, [necesită citare] sunt un grup de religii monoteiste care susțin strict închinarea la Dumnezeul lui Avraam. Acestea includ în special iudaismul, creștinismul și islamul, precum și credința Baháʼí, samaritanismul, credința druză și altele. Omonim pentru identitatea acestui grup este Avraam, un patriarh și profet ebraic[2][3] care este menționat pe larg în multe scripturi avraamice proeminente, cum ar fi Biblia, Coranul și Kitáb-i-Aqdas.[3][4] ]

  Tradiția evreiască susține că cele douăsprezece triburi ale lui Israel provin din Avraam prin fiul său Isaac și nepotul lui Iacov, ai căror fii au format împreună națiunea israeliților din Canaan; Tradiția islamică susține că douăsprezece triburi arabe cunoscute sub numele de ismaeliți sunt descendenți din Avraam prin fiul său Ismael în Arabia; Tradiția Bahá'í susține că Baháʼu'lláh a fost un descendent al lui Avraam prin soția sa Keturah.[2][5][6][7] După un secol de investigații arheologice, nu au fost găsite dovezi pentru acești patriarhi istorici.[8] Majoritatea oamenilor de știință cred că povestea lui Avraam își are originea în secolul al VI-lea î.Hr. și că Cartea Genezei nu reprezintă evenimente istorice.[8]

  Religia veche israelită a fost derivată din vechea religie canaanită din epoca bronzului și a devenit ferm monoteistă în epoca fierului, în jurul secolului al VI-lea î.Hr.[9] Supraviețuiește în două forme moderne prin religiile etnice ale iudaismului și samaritanismului. Creștinismul s-a despărțit de iudaism în secolul I e.n.[2] și s-a răspândit pe scară largă ca religie universală după ce a fost adoptat de Imperiul Roman ca religie de stat în secolul al IV-lea e.n. Islamul a fost fondat de Muhammad în secolul al VII-lea d.Hr. și, de asemenea, s-a răspândit pe scară largă ca religie universală prin primele cuceriri musulmane.[2][10] Credința Bahá'í a fost fondată în secolul al XIX-lea e.n.

  Astăzi, religiile avraamice sunt una dintre cele mai mari diviziuni majore în comparație cu religia (împreună cu religiile indiene, religiile iraniene și religiile din Asia de Est).[11] Creștinismul, islamul și iudaismul sunt religiile avraamice cu cel mai mare număr de adepți. .[12][13][14]Religiile Abrahamice cu mai puțini adepți includ Credința Baháʼí,[3] Credința Druze,[3][15] Samaritanismul[3] și Rastafarianismul.[3][16][17]

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Table_of_prophets_of_Abrahamic_religions

  Cine ar fi crezut că vom trăi vreodată ziua în care islamul, iudaismul și catolicismul se vor uni trăind într-o armonie interreligioasă fericită?

  Abrahamia: A new faith on the horizon? – Jammu Kashmir Latest News | Tourism | Breaking News J&K

  https://www.dailyexcelsior.com/abrahamia-a-new-faith-on-the-horizon/

  „Abrahamia”: A new religion being introduced in Mid-East | ummid.com
  https://www.ummid.com/news/2021/november/25.11.2021/abrahamia-a-new-religion-being-introduced-in-mid-east.html

  ABRAHAMIA: A New Religion On The Horizon? | Kashmir Observer
  https://kashmirobserver.net/2021/11/22/abrahamia-a-new-religion-on-the-horizon/amp/

  Parintele Athanasie Mitilineos:

  Exista si al treilea și ultimul pas al ecumenismului.
  Primul pas este unirea sau fuzionarea ortodoxiei cu romano-catolicismul si protestantismul, care la randul lor se unesc cu iudaismul si cu islamul.
  Si rezulta ca acestea cinci sunt unite.
  Și apoi se trece la al treilea pas al ecumenismului.
  Acest pasul este unirea celor antementionate cu asa numitele religii naturale care sunt păgâne, budiste și așa mai departe! Se unesc toate acestea.

  Daca suntem si dorim sa ramanem ortodocși – nu trebuie sa recunoastem sau sa acceptam aceasta uniune sau unire.
  Aceasta fuziune, acest sincretism va fi marea ispită a sfârșitului vremurilor!

  Ce înseamnă să accepti ispita asta a amestecului, a sincretismului?
  Este scris în Noul Testament –
  această ispită va provoca rasturnarea sau desfintarea Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
  Această ispita vine pe calea ecumenismului.
  Aceasta este ultima ispită din istorie.
  Va voi spune despre ce este vorba.
  În spatiu religiilor, înainte de a veni Antihrist, înainte de apariția publica a Antihristului, toate religiile trebuie sa fie deja unite, ecumenismul le va va fi unit deja intr o singura religie, înainte de intronarea Antihristului.
  Deci va trebui sa fie o singura religie înainte de venirea lui Antihrist!
  Ecumenismul este opera Diavolului 100%! Asa cum spune Sfantul Justin Popovici: ecumenismul este pan erezie adica cuprinde toate ereziile. Nu este o erezie, este suma tuturor ereziilor, de când au apărut pe Pământ. Acest ecumenism va conduce la intronizarea lui Antihrist.
  De aceea v-am spus, înainte de ivirea Antihristului, vom ajunge la ecumenism deplin (Sfantul Gavril Georgianul spune ca dupa ecumenism va veni Antihrist n.n.).
  Când va fi intronat Antihristul va desființa ecumenismul.
  Observati despre ce este vorba?
  Va aboli ecumenismul, nu pentru că ne imaginăm noi ci pentru ca așa este scris în Noul Testament!
  Sfantul Apostol Pavel scrie:
  Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept Dumnezeu.
  (2 Tesaloniceni 2: 4)
  Antihristul va fi obiectul adorarii si acelasi timp cel care se opune lui Hristos, deci Antihrist! Pentru ca va fi esenta mândriei luciferice!
  Va fi mai presus de toate ca sa stapaneasca Pământul!
  Se va auto numi „Messiah” si va pretinde sa i se aduca inchinare pentru că va fi deasupra tuturor! Se va considera Dumnezeu adică se va situa deasupra Sfintei Treimi, deasupra lui Buddha, etc. , deasupra tuturor!
  Antihristul va desființa toate religiile care vor fi fost deja unite prin ecumenism, astfel încât se va aseza, în templul lui Dumnezeu, ca „Messiah” și va spune:
  „Eu sunt Messiah si nu există alt Dumnezeu afara de mine!”
  Antihrist va face si minuni false,
  asa cum spune apostolul Pavel:

  Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,
  Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
  Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
  Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea….

  Este o nascocire teribila acest ecumenism care pregatese terenul venirii lui Antihrist!

  Încă două cuvinte, despre marea tentație a sfârșitului ..

  Domnul ne avertizează în Apocalipsă și îi scrie Îngerului (episcopului) din Filadelfia:
  Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.
  (Apoc. 3:10)
  Te voi salva!
  Te voi păzi de ceasul ispitei care urmează să vină asupra întregului Univers, pentru a-i cerca pe cei care locuiesc pe fața pământului.
  Și care este această ispită ..?
  Provocarea sau rasturnarea Persoanei Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
  Cine este Hristos?
  Este Fiul si Cuvantul Intrupat a lui Dumnezeu!
  Teosofia și masoneria au negat acest lucru.
  Au o imagine, un tablou de diferite dimensiuni, așa-numita „Cină”
  Cina cea de Taină a este in Ortodoxie sursa Tainelor – din cuvântul Mister – Misterion! În plus, este Taina, caci il uneste prin har pe crestinul ortodox cu Hristos Dumnezeu! Mă refer la Cina cea de Taina.
  Dar masonii si teosofii in acel tablou
  Il reprezinta pe Hristos la mijloc.
  În stânga și în dreapta lui sunt altii….
  (nicidecum cei 12 Apostoli). Astfel vedem pictati pe Zoroastru, Mithras, Moise, Mahomed, Buddha care sunt configurati de a stânga și de a dreapta lui Hristos!
  Asta numesc ei initiere secreta și, prin urmare, îl acceptă pe Hristos doar ca maestru pe picior de egalitate cu Buddha, de acelasi rang cu Mahomed etc. si cu ceilalati care sunt pictati…
  Deci, pun la îndoială Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos!
  Aceasta pictura masonica sau teosofica prolifereaza!
  Dacă vreodată te duci intr un loc și vezi acest tablou antementionat, să știi că este de sorginte masonica.
  Deci, aceasta este marea ispită de la sfarsitul vremurilor!
  Totuși, această ispită se infiripa deja din timpul nostru pentru a creea confuzie si indoiala în Persoana Dumnezeului-Om, a lui Hristos.
  Atunci cand omenirea aluneca constant catre apostazie, se leapada de Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu!
  Pentru aceasta, numai o rămășița dintre ortodocsi va fi salvată, foarte putini ortodocsi se vor mantui.
  De aceea este important pentru noi să cunoaștem Dumnezeirea lui Hristos. El Este Cel Ce Este!
  Pentru că generic si budismul vorbeste de Dumnezeu ..
  Și Islamul vorbeste de Dumnezeu …
  Dar cine este acest Dumnezeu?
  Tată, Fiul și Duhul Sfânt!
  Un singur Dumnezeu, in Trei Fețe sau Persoane preaslavit!
  Sfânta Treime!

  Extras din a 9 a cuvantare la cartea Vechiului Testament: Profetul Isaia.

  https://youtu.be/dkPh2xgQH5Q

  1. Sfânta Evanghelie după Ioan
   Capitolul 8

   Adevarat, adevarat zic voua: Eu sunt mai inainte de a fi fost Avraam.
   👇
   14. A răspuns Iisus şi le-a zis: Chiar dacă Eu mărturisesc despre Mine Însumi, mărturia Mea este adevărată, fiindcă ştiu de unde am venit şi unde Mă duc. Voi nu ştiţi de unde vin, nici unde Mă duc.
   15. Voi judecaţi după trup; Eu nu judec pe nimeni.
   16. Şi chiar dacă Eu judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Eu şi Cel ce M-a trimis pe Mine.
   17. Şi în Legea voastră este scris că mărturia a doi oameni este adevărată.
   18. Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi şi mărturiseşte despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis.
   19. Îi ziceau deci: Unde este Tatăl Tău? Răspuns-a Iisus: Nu mă ştiţi nici pe Mine nici pe Tatăl Meu; dacă M-aţi şti pe Mine, aţi şti şi pe Tatăl Meu.
   20. Cuvintele acestea le-a grăit Iisus în vistierie, pe când învăţa în templu; şi nimeni nu L-a prins, că încă nu venise ceasul Lui.
   21. Şi iarăşi le-a zis: Eu Mă duc şi Mă veţi căuta şi veţi muri în păcatul vostru. Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
   22. Deci ziceau iudeii: Nu cumva Îşi va ridica singur viaţa? Că zice: Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
   23. Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
   24. V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
   25. Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
   26. Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
   27. Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.
   28. Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
   29. Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.
   30. Spunând El acestea, mulţi au crezut în El.
   31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
   32. Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
   33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
   34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
   35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
   36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
   37. Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvântul Meu nu încape în voi.
   38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
   39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
   40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
   41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
   42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
   43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
   44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
   45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
   46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
   47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
   48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
   49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
   50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.
   51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac.
   52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
   53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
   54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
   55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
   56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
   57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
   58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.
   59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit şi a ieşit din templu şi, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.

 3. Ziarist din Iasi , MUTILAT imediat dupa vaXXinul Pfizer : Necroza la Oase !

  https://www.national.ro/coronavirus/fost-jurnalist-dupa-doza-a-ii-a-cu-pfizer-acum-sunt-o-persoana-cu-handicap-744146.html

  Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile și, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural și infarct la piciorul stâng. Mai exact, susține acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Acum este o persoană cu handicap, iar statul român i-a închis și clinicile de recuperare.

 4. Este reală trecerea la monedele digitale ale băncii centrale? Și, dacă da, este primul pas către o monedă de rezervă globală care va înlocui dolarul și euro ca monede alese în pozițiile de rezervă ale economiilor majore?

  Ei bine, da și nu.

  Înainte de a extinde acest răspuns și de a explica impactul pe care îl vor avea monedele digitale ale băncii centrale asupra lumii mai familiare a schimbului valutar, este util să spunem mai multe despre ce sunt monedele digitale ale băncii centrale (CBDCs).

  CBDC-urile nu sunt criptomonede. CBDC-urile sunt digitale în formă, sunt înregistrate pe un registru (întreținut de o bancă centrală sau de un minister de finanțe), iar traficul de mesaje este criptat. Totuși, asemănarea cu criptomonedele se termină acolo.

  Registrele CBDC nu folosesc blockchain, iar CBDC-urile cu siguranță nu îmbrățișează modelul de emitere descentralizat salutat de mulțimea cripto. CBDC-urile vor fi foarte centralizate și controlate strâns de băncile centrale.

  CBDC-urile nu sunt monede noi. Sunt aceleași valute pe care le cunoașteți deja (dolari, yuani, euro, yeni, lira sterlină) într-o formă nouă, folosind noi canale de plată. Acestea reprezintă un progres tehnologic, dar nu înlocuiesc monedele de rezervă existente.

  CBDC-urile sunt introduse în prezent de marile bănci centrale din întreaga lume. Țările se află în diferite stadii de implementare. China este cea mai îndepărtată de-a lungul. Ei au un prototip funcțional al unui yuan digital care va fi prezentat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din februarie 2022.

  Dacă sunteți acolo și doriți să cumpărați bilete, mese, suveniruri sau să plătiți pentru camerele de hotel, vă veți aștepta să plătiți cu noul yuan digital folosind o aplicație de telefon mobil sau alt canal de plată digital.

  Banca Centrală Europeană a trecut, de asemenea, rapid la o versiune CBDC a monedei euro. Nu sunt încă în stadiul de prototip, dar au făcut progrese materiale și se apropie de această etapă. Japonia și SUA sunt în partea din spate a liniei.

  Fed are un proiect de cercetare și dezvoltare în curs de desfășurare cu MIT pentru a studia modul în care un dolar digital s-ar putea intersecta cu sau chiar înlocui sistemul existent de plăți în dolari (care este deja digitalizat, deși fără un registru centralizat).

  SUA este probabil la câțiva ani distanță de propriul CBDC în cel mai bun caz. Deci, da, trecerea la monedele digitale ale băncii centrale este reală. Ce legătură are acest lucru cu ceea ce se numește uneori Marea Resetare? Aceasta ar fi mișcarea către o monedă unică de rezervă globală.

  Această mișcare ar fi condusă nominal de Fondul Monetar Internațional care acționează ca un fel de bancă centrală mondială. Cu toate acestea, FMI nu poate lua decizii de o asemenea magnitudine fără aprobarea SUA. (SUA are suficientă putere de vot în FMI pentru a se opune oricăror decizii materiale care nu-i plac).

  La rândul său, aprobarea SUA ar necesita un consens global între economiile majore, inclusiv China, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și alți membri ai G7 și G20.

  Această dorință de a crea bani adevărați în lume ar implica crearea unui drept de desen special digital (DST). DST-urile sunt emise de FMI țărilor membre și pot fi emise altor instituții multilaterale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite.

  De fapt, FMI are o tipografie la fel de puternică ca tipografiile Fed și BCE și poate inunda lumea cu banii lor mondiali. Înlocuirea dolarului ar implica o reuniune și un acord similar cu acordul inițial bretton woods din 1944. Acordul ar putea lua multe forme. Totuși, procesul s-ar conforma cu ceea ce mulți numesc Marea Resetare.

  Acest proces este în curs de desfășurare din 1969, când a fost creat DST. Mai multe probleme de DST au fost distribuite între 1970 și 1981, apoi niciuna nu a fost emisă până în 2009, în urma crizei financiare globale din 2008. Un nou număr a fost distribuit la începutul acestui an.

  Elitele globale văd pandemia COVID și alarma climatică ca pe un cal troian cu două capete, care poate fi folosit pentru a arunca DST asupra unei populații globale care s-a obișnuit brusc să urmeze ordinele guvernamentale.

  Recenta reuniune COP26 a alarmiștilor climatici de elită și a șefilor de stat de la Glasgow a subliniat utilizarea bancherilor centrali și a reglementărilor financiare pentru a împinge agenda alarmistă prin tăierea împrumuturilor și a serviciilor de subscriere companiilor energetice care nu promovează sursele regenerabile de energie sau care urmăresc explorarea petrolului și a gazelor (mergeți aici

  Carbonomics – Global War on Carbon Emissions
  https://katusaresearch.lpages.co/money-out-of-thin-air-paradigm-press-pp2/

  pentru a afla totul despre o viitoare taxă globală privind clima, și, de asemenea, cum puteți profita de fapt, de la ea).

  Deci, da, tendința către o monedă unică mondială este, de asemenea, reală. Totuși, lucrurile nu se întâmplă atât de repede în cercurile de elită. Chiar și Bretton Woods a avut nevoie de peste doi ani pentru a proiecta și alți cinci ani pentru a fi pus în aplicare chiar și sub presiunea celui de-al doilea război mondial. Trecerea de la sterlină la dolarul american ca monedă de rezervă principală a durat treizeci de ani din 1914 până în 1944. Cum se spune, e complicat.

  La un nivel, nu există nicio schimbare imediată. Un dolar CBDC este încă un dolar. Un euro CBDC este încă un euro. În absența unui nou regim al cursului de schimb fix de tip Bretton Woods, aceste monede ar fluctua în continuare unul împotriva celuilalt. Analizele noastre vor continua ca și până acum. Cu toate acestea, există trei schimbări uriașe care ar putea apărea din Marea Resetare.

  Primul este că un nou regim valutar global ar fi o oportunitate de a devaloriza toate monedele majore pentru a promova inflația și a fura bogăția de la deponenți. Toate monedele nu se pot devaloriza în raport cu toate celelalte monede în același timp; asta e o imposibilitate matematică.

  Cu toate acestea, toate monedele s-ar putea devaloriza simultan în raport cu aurul. Acest lucru ar putea conduce cu ușurință prețurile de aur la 5.000 dolari pe uncie sau mult mai mare pentru a atinge inflația dorită. EUR/USD ar putea rămâne în jur de 1,16 DOLARI, dar atât EUR, cât și USD ar valora mult mai puțin atunci când sunt măsurate în funcție de greutatea aurului. Aceasta ar fi o versiune accelerată a ceea ce s-a întâmplat în etape între 1925 și 1933, între 1971 și 1980 și din nou între 1999 și 2011.

  A doua schimbare ar fi că CBDC-urile facilitează mult impunerea unor rate negative ale dobânzii, confiscări și înghețarea conturilor pentru unii sau pentru toți deținătorii de conturi. Acest lucru poate fi utilizat în scopuri simple de politică sau ca un instrument al statului de supraveghere totală. Supravegherea comportamentului incorect, așa cum este definit de Partidul Comunist, este adevăratul motor al yuanului digital mai mult decât orice aspirație la un rol de monedă de rezervă a yuanilor.

  A treia modificare ar fi emiterea pe scară largă a DST și adoptarea acestora ca monedă unică de rezervă globală. Un nou Bretton Woods ar putea forța țările să dețină 100% din rezervele lor în DST- uri, iar marile corporații ar putea fi forțate să-și mențină valorile în DST- uri. Acest lucru ar putea duce la un regim de curs de schimb fix, cu un cuier bazat nu pe aur, ci pe DST.

  Toate aceste schimbări sunt acum în curs de desfășurare. Rămâne de văzut dacă se joacă de-a lungul anilor sau doar in cateva luni. Rezultatele exacte sunt incerte. Ceea ce este sigur este că voi urmări îndeaproape evoluțiile și vă va menține în fața curbei de putere pentru ca elitele continuu împing spre bani digitali și sfârșitul de numerarului.

  Towards a Single World Currency – The Daily Reckoning
  https://dailyreckoning.com/towards-a-single-world-currency/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!