X

OMS către România: ‘Nevaccinații trebuie căutați şi convinși să se vaccineze’

Things Will Get Worse,' Fauci Warns, as U.S. Hits a New Daily Death Record - The New York Times

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declara joi Mike Ryan, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru situaţii de urgenţă, relatează EFE.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate”, a adăugat expertul OMS, scrie agerpres.ro.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Descarca fisierul pdf in limba engleza…
  Studiu de caz in Parlamentul European
  Această lucrare explică tehnologia implanturilor cu cip RFID; explorează aplicațiile actuale și ia în considerare aspecte juridice, etice, de sănătate și de securitate legate de utilizarea lor potențială la locul de muncă. Studiul a fost comandat de Departamentul tematic A pentru Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL).

  The use of chip implants for workers – Think Tank
  https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209

 2. Global IRIS Biometrics Market By Manufacturers, Countries, Type And Application, Forecast To 2026 – Express Press Release Distribution
  https://express-press-release.net/news/2021/09/30/1027315

  “Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar refuza acest nou sistem de” identificare legală“, nu va mai putea opta pentru un loc de muncă, nu va putea obține cont bancar, nu va putea solicita un card de credit, nu va putea obține un credit ipotecar, nu va putea primi vreo plată guvernamentală etc. Iata consecintele daca un cetatean refuza să primeasca aceasta “identitate universală digitala” si astfel ar deveni disprețuit de societate (paria)“, a spus Michael Snyder.
  “Ceea ce vrea elita este să se asigure că toată lumea este” inregistrata în sistem “pentru a fi controlata și manipulata pentru anumite scopuri”, a concluzionat Snyde.

  https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

 3. Inițiativa Religiilor Unite.  

  Cu ocazia începutului Mileniului, a fost convocată o reuniune a principalilor lideri religioși ai lumii întregi. Prin Secretarul său general din acea perioadă, ONU a preconizat elaborarea unei religii universale unice, care va merge până la a interzice prozelitismul altor religii și va impune ceastă religie la scară mondială. Acest proiect ar trebui să conducă la un nou cod de conduită. Anumiți militanți ai acestei mișcări merg chiar până la a sugera ca Biblia să fie rescrisă!

  URI and the UN | URI

  https://www.uri.org/what-we-do/global-program/uri-and-un

  URI deține prestigioasa distincție de a fi o organizație non-guvernamentală (ONG) cu statut consultativ în cadrul Consiliului Economic și Social al Organizației Națiunilor Unite și are parteneriate de lungă durată cu alte câteva agenții ale ONU

  Vatican: Propunere surprinzătoare venită din Israel

  https://www.cotidianul.ro/vatican-propunere-surprinzatoare-venita-din-israel/

  Pope Francis Unveils Globalist New World Religion at Summit with United Nations Leader – Big League Politics

  https://bigleaguepolitics.com/pope-francis-unveils-globalist-new-world-religion-at-summit-with-united-nations-leader/

 4. Sionistii se pregătesc să pună întreaga lume sub presedentia Națiunilor Unite (ONU) sub conducerea unui singur om, Antihristul, pe care îl vor pune în funcția de președinte al ONU.
  Deocamdată, cea mai înaltă poziție la ONU este funcția de „secretar general”. Locul presedintelui ONU este vacant, ca sa poata fi ales primul, dar si ultimul presedinte.

  Staretul Tadei de la manastirea Vitovnita:
  „Inainte de razboi a existat Societatea Natiunilor la Geneva, dupa al Doilea Razboi Mondial s au mutat in America. Si inainte de razboi, aici in Geneva, si dupa razboi, acolo in America, nu se alege un presedinte ONU, ci un secretar general. Locul presedintelui e liber, ca sa fie ales primul si ultimul. El va fi ales cand va veni vremea pentru a fi domn al intregii lumi”.
  Staretul Tadei, Pace si bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, 2010, pp. 113 si 222-223.

  Secretarul general al ONU Antonio Guterres a sugerat de asemenea că un „EMISAR SPECIAL pentru generaţiile viitoare” (un imparat a toata lumea sau un presedinte ONU n.n.) ar trebui să reprezinte „interesele” acestora…
  Guterres a propus organizarea unui summit global în doi ani…
  https://blacknews.ro/secretarul-general-al-onu-face-propuneri-de-imbunatatire-a-organizatiei-si-cooperarii-internationale/
  Antihristul va fi ales presedinte al ONU cand va veni vremea pentru a fi propulsat ca guvernator al intregii lumi. Cand natiunile lumii vor fi pregatite printr o criza multipla de proportii pentru o forma unica mondiala de guvernare, atunci va fi ales presedintele Natiunilor Unite (ONU), stapanul lumii (Sfantul Lavrentie de Cernigov spune ca atunci cand vom alege un imparat a toata lumea, acela, el, este antihristul). Repet: Antihristul va fi primul si ultimul presedinte al Natiunilor Unite (ONU). Având în vedere că sionistii au pregatit oameni pentru toate pozițiile cheie – vor provoca o criză economica de mari proporții, fără precedent, așa incat Marea Depresiune economica din anii 1930 va fi surclasata ca un crash financiar prea mic. Prin aceasta viitoare criză planetara, valoarea banilor din intreaga lume va cobora la zero și întregul sistem economic se va prăbuși. Acest lucru va duce la distrugerea economiilor tuturor țărilor, deoarece circulatia banilor lichizi pentru economie este de aceeași valoare si importanta ca circulatia sângelui in organismul uman.
  Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi digitale (bani digitali) astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore guvernarea unui salvator (Antihristul) care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul pierderii propriei libertăţi a fiecarui cetatean.
  Aceasta criza econimica va crea un haos fără precedent. Din acest haos natiunile vor fi scoase la liman de un „salvator”, Antihristul, care va aparea ca un geniu la nivel planetar pentru a „salva” lumea.
  Când veti vedea criza economică ca ia proportii peste tot în lume, atunci sa stiti ca aratarea in public (pentru a i se face lobby) a Antihristului este aproape…
  Subliniem aici si posibilitatea unui atac „extraterestru” simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood.
  În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe „extratereştrii” cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator Fiul Pierzarii – Antihristul. Vedem cum prin astfel de filme ni se oferă de fapt modele de gândire. Suntem antrenaţi să ne temem de un atac extraterestru, suntem antrenaţi să ripostăm în forţă şi apoi să aşteptăm apariţia unui salvator unic, unui Mesia. Şi aceasta este tot o formă de control mental.
  Scopul este să fie anihilată orice formă de opoziţie faţă de Noua Ordine Mondială. Prin activarea 5g utilizând tehnologiile digitale, undele electromagnetice si frecventele generatoare vor putea fi transmise impulsuri prin reţelele wirless, de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri si nanotehnologie…
  La acel moment procesul de implantare prin vaccinuri al nanotehnologiei mARN la nivelul corpului fiecarui cetatean va fi realizat satisfacator, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de sinucideri, violenţe şi nebunie zombi….
  „APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI … | SACCSIV – blog ortodox
  https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/26/%e2%80%9eapocalipsa-zombi%e2%80%9d-centrul-american-pentru-preventia-si-controlul-bolilor-cdc-cum-sa-te-pregatesti-pentru-o-invazie-zombi/#comments
  Sărăcirea totală și crash-ul final se va pupa cu implementarea sau cel puțin pregătirea unui sistem global de UBI (venit minim garantat) care va fi condiționat însă de vaccinare și de certificatul QR care va deveni cuplat cu cardul biometric (potential card bancar) si care va fi convertit definitiv in portofel digital…Apoi urmeaza impunerea pecetluirii cu semnul fiarei 666…
  Părintele SAVVAS AHILEOS, in anul 2011, POATE FI AUZIT MENȚIONÂND URMĂTOAREA PROFEȚIE:
  Transcript:
  Sfântul Paisie – sfântul recunoscut al Sfântului Munte, cel ce avea harisma înainte-vederii, pentru că Dumnezeu i-a dat har – a lăsat o însemnare scrisă de mâna lui, pentru fiii lui duhovnicești. Și scrie:
  Să nu primiți nici un card! Fără discuție! Știți acum ce plan au?
  Se apropie momentul să adune toată lumea într-o cușcă (lock down), pentru a primi pecetea pe mâna dreaptă și pe frunte.
  Se spune că trebuie, foarte curând, să fie pecetluită toată lumea. Dacă iei pecetea, ai pierdut Raiul. Și nu doar asta, ne spune Dumnezeu. Cei ce vor primi pecetea vor avea atâtea dureri, ca atunci când te înțeapă scorpionul. Se vor umple de răni, de toată răutățile, vor cere pietrelor să se rostogolească peste ei, ca să moară. Dar pietrele nu vor cădea, moartea nu va veni. Se vor duce la morminte și vor ruga morții să iasă afară, ca să intre ei. Și nici de-acolo nu vor primi răspuns. Aceste răutăți care vin asupra noastră, frații mei, să rămânem credincioși până la moarte, ca să primim cununa vieții, pentru că Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie și toți sfinții nu erau înaintați în vârstă, cei mai mulți. Cei mai mulți au fost tineri. Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie erau niște tineri de 20 de ani, și au rămas credincioși până la moarte. Atât de mult trebuie să-l iubim pe Dumnezeu!
  S-au găsit unii care să spună: „Iar ne spune Părintele Sava despre Duminica Învierii?”. Eu o să-ți spun până în ultima clipă să nu părăsiți Biserică, pentru că nu am încredere că veți rămâne. O să vă ridicați și o să plecați.
  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Σάββα – Μετά το LOCKDOWN έρχεται το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=xvJolm7yFcg
  Trebuie mentionat ca Razboiul Mondial va avea loc inainte de intronarea Antihristului….
  Apocalipsa 9:16-18
  „Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii (200 milioane) de călăreţi, căci am auzit numărul lor….
  De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasa, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din omenirea de pe intreg pamantul…”
  Numai China poate aloca intr un Razboi Mondial 200.000.000 de militari….
  Deci este vorba de al Treilea Razboi Mondial…
  De asemenea Marele Cutremur mentionat in Apocalipsa inseamna atat un mare Cataclism cat si o Mare Resetare a conceptilor, a religilor, a politicilor etc.
  Toare acestea vor fi inainte de intronarea Antihristului….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!