X

Joaca de-a tulpina: Omicron este ultima variantă de c0vid scoasă din laboratoare

virus covid delta

Noua variantă B.1.1.529 de Covid, detectată pentru prima dată în Africa australă, a fost clasată vineri drept ”îngrijorătoare” de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi denumită ”Omicron”, relatează AFP.

”Varianta B.1.1.529 a fost semnalată pentru prima dată la OMS de către Africa de Sud la 24 noiembrie 2021 (…). Această variantă prezintă un număr mare de mutaţii, dintre care unele sunt îngrijorătoare”, a indicat grupul de experţi însărcinat de către OMS să monitorizeze evoluţia COVID-19, scrie agerpres.ro.

Noua variantă are potenţialul de a fi extrem de contagioasă, potrivit ‘oamenilor de ştiinţă’ sud-africani, care văd în noua tulpină semnale ce anticipează un nou val al pandemiei de COVID-19.

Cine ne garantează că aceste noi tulpini nu sunt de fapt alte boli, lansate sub paravanul tot mai mare al Sars-Cov2?

Ciucă al lor a sărit în poziție de drepți și deja ne pegătește noi ‘măsuri’:

”Guvernul României este la curent clipă de clipă cu evoluția pandemiei în plan național și internațional. Am luat notă de recomandările de ultimă oră ale Comisiei Europene și ale Organizației Mondiale a Sănătății. Mă voi consulta cu factorii decizionali din România și vom anunța în cel mai scurt timp posibil măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2.”, a anunțat Nicolae Ciucă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. https://thecovidworld.com/exclusive-disturbing-details-emerge-from-inside-australian-quarantine-camps/

  EXCLUSIV: Detalii tulburătoare apar din interiorul taberelor de carantină din AustraliaUn poster anonim a detaliat experiențele lor într-o tabără de carantină din Australia. Afișul susține că a fost închis după ce a zburat în Australia din Singapore.

  În ciuda faptului că a fost vaccinat și a făcut 3 teste în călătoria sa, toate negative, a fost forțat să meargă în tabără.

  În postare, scriitorul spune că a fost forțat să urce într-un autobuz cu geamurile întunecate de gardieni înarmați pentru o plimbare de două ore până la tabăra de carantină. Deținuții ar fi forțați să ia vaccinul, dar și testați regulat și urmăriți de camere și gardieni înarmați. Deținuții sunt taxați cu 2.500 de dolari pentru șederea lor involuntară de două săptămâni.

  Deși deținuții au internet, care se presupune că este monitorizat, GPS-ul este blocat, ceea ce îi face să nu poată determina exact unde se află. Cu toate acestea, alte afișe sugerau că a fost închis la „Centrul Național de Reziliență” Howard Springs.

  Inarmati-va pentru război civil, daca vreti sa traiti.
  Personal, daca ma mai imbolnavesc inca odata, voi sta acasa asteptand moartea, dar vaccin, tot nu fac, SIC!
  Cu Dumnezeu contra satanei, INAINTE!!!

 2. Situatia din Donbass, privită cu luciditate arata acum astfel:
  Militari ai NM LPR: fără ajutorul Rusiei, Forțele Armate ale Ucrainei vor pune mâna pe Donbass în mai puțin de o săptămână”

  Dacă Rusia din orice motiv ne abandonează, este o chestiune de câteva zile și vom pieri cu toții. Chiar și în cazul unui scenariu ideal pentru noi (când rezistăm câteva zile în timp ce ajutorul vine din Rusia), toată lumea înțelege că vor fi puțini supraviețuitori. Succesul lui Debaltsev acum, cel mai probabil, ar fi puțin probabil. Haosul în rândurile inamicului poate fi provocat doar de forțe semnificativ superioare. „- a spus un militar al Miliției Populare Yegor Mitin.
  În urmă cu câteva zile, reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse Maria Zakharova a spus despre începutul ofensivei trupelor ucrainene în mai multe direcții ale frontului deodată.
  Este de remarcat faptul că NATO intenționează, de asemenea, să ofere asistență, în special, mai devreme, Canada și-a exprimat disponibilitatea de a sprijini Forțele Armate ale Ucrainei atât din aer prin transferul de luptători CF-18 în Ucraina, cât și de pe mare, prin trimiterea navelor lor de război către Marea Neagră.

  1. Și eu cred , ascultând știrile care vin din Ucraina că e o chestiune de câteva zile (maxim 10 ) până ce Rusia va invada Ucraina !

 3. Nu e nicio varianta doar marketing. Onmicron este anagrama cuvantului oncomir. Vaccinatii incep sa pice pe capete, trebuie acoperit cumva. Ce inseamna oncomir: este un microARN (miARN) care este asociat cu cancerul . MicroARN-urile sunt molecule scurte de ARN cu o lungime de aproximativ 22 de nucleotide . În esență, miARN-urile vizează în mod specific anumiți ARN mesager (ARNm) pentru a-i împiedica să codifice o anumită proteină. Dereglarea anumitor microARN (oncomirs) a fost asociată cu evenimente specifice de formare a cancerului ( oncogene ). Multe oncomiri diferite au fost identificate în numeroase tipuri de cancere umane. S-a descoperit că virușii au miARN care imită părți ale miARN-urilor umane de reglementare naturale. Un exemplu este virusul Epstein-Barr (EBV), care este asociat cu diferite tipuri de cancer. Prima legătură între miARN și creșterea cancerului a fost raportată în 2002, când cercetătorii au observat o reducere a miR-15a și miR-16-1 la pacienții cu leucemie limfocitară cronică cu celule B. Anumite tumori pot fi „dependente” de oncomir, ceea ce înseamnă că, pentru a rămâne tumori, trebuie să fie prezentă o concentrație constantă de oncomir. Acest lucru este demonstrat prin inactivarea oncomir miR-21. Șoarecii care exprimă miR-21 au contractat tumori fenotip maligne de tip limfoid pre-B . După inactivarea miR-21, tumorile au regresat complet. De aceea trebuie dozele de rapel, cat mai des si cat mai multe. MicroARN-21 , sau miR-21, un oncomir specific, devine mai abundent în cancerul uman. Creșterea MicroARN-21 a fost găsită într-o mare varietate de tipuri de cancer, inclusiv glioblastom, sân, colorectal, plămân, pancreas, piele, ficat, gastric, col uterin, tiroidian și diverse tipuri de cancer limfatic și hematopoietic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!