X

[VIDEO] Tudor Gheorghe spune că s-ar vaccina și de 20 de ori, iar nevaccinații pot să moară liniștiți

Mesaj dur al artistului Tudor Gheorghe privind publicul care poate participa la concertele sale. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați și că restul pot muri în liniște.

Când a fost întrebat dacă ar ține un concert în care să vină și cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a răspuns că nu, iar cei nevaccinați, deși e treaba lor – nu-l deranjează cu nimic – pot muri în liniște.

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.  Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

15 comentarii

 1. Vocea Sistemului! Oare aceste afirmații sunt gratuite sau contra cost? Căci nu pare afectat de numărul mic de spectatori. În mod normal, orice artist susține un concert pentru a bucura publicul, dar și pentru profituri cât mai mari…

 2. Ca si multi altii dl Tudor Gheorghe s-a apucat sa isi demoleze propria statuie ,ceva gen BLM.Nu e mult de cand facea pe bunul roman crestin.Ce pot face banii din oamenii de valoare.Pe Matu deja l-au dus in locul cu verdeata.

 3. Dezamagitor!!!
  Era o placere sa merg la concertele lui.

  Cred ca la titlu ar fi trebuit scris ca: …..nevaccinații pot să moară liniștiți

 4. A mai fost un cărturar obedient, care a afirmat, că numai cei fără logică nu se vaccinează.
  Să ne amintim ce a pățit….

 5. De când a făcut vaccinul
  I-a crescut alert veninul
  Și’i e vorba ca pelinul..
  Ăsta fu Tudor „creștinul”
  Care a plecat cu..”trinul”!

 6. Asta fu Tudor creștinul:
  De când și-a băgat vaccinul
  I-a crescut alert veninul,
  Vocea’i concurând pelinul
  Și-n final plecând cu „trinul”..
  Și’nc’o vorbă pentru unii:
  Nu mor caii când vor câinii..

 7. Ce să facă unii cât de prost sa fii sa crezi numai în știință și nu în Dumnezeu și să afirmi că în alte țări nu mor oameni!

 8. Sunt atat de socat de atitudinea lui Tudor Gherghe, incat imi este greu sa pot gandi ca el a facut asemenea afirmatii.
  O viata ii ia unui om sa cladeasca o imagine si doar o clipa sa o strice.
  Sper sa constientizeze gravitatea cuvintelor lui si sa iasa public sa isi ceara scuze, ca macar in ultimul ceas sa mai salveze din imagine. Este trist ca un asemenea om, spre final de cariera sa pateze valoarea sa in asemenea mod.
  Nu cred ca voi putea asculta muzica lui cu aceeasi eleganta ca pana acum.
  Pacat maestre!

 9. Intrebarea este: si-a marturisit vreodata credinta in Hristos? Avem asa ceva in trecut?
  Vom vedea in curand care sunt cei care vor muri: linistiti sau nelinistiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!