X

Kaufland a fost amendat de ISU pentru gardurile montate acum 2 zile și obligat să le desființeze

Kaufland a fost amendat de ISU pentru gardurile montate acum 2 zile si obligat sa le desfiinteze

Magazinele Kaufland din Prahova care au montat separatoare pentru a crea culoare separate pentru vaccinati si nevaccinati au fost amendate de ISU Prahova si obligate sa inlature improvizatia.

Iata comunicatul ISU Prahova:

Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile in patru centre comerciale aflate pe raza municipiilor Ploiesti și Câmpina, instituția noastră s-a autosesizat și pe cale de consecință a fost dispusă o acțiune de verificare in aceasta după-amiaza.

Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), in urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluționate, iar cea de-a patra urmează sa fie remediata in cursul zilei. In urma verificării au fost aplicate 3 avertismente și o amenda de 2500 lei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Pentru hârtia lor igienică amenzi de mii de euro, iar pentru ditamai retailer-ii o avertismente cu màna pe umăr și o singură amărâtă de amendă de 500 de euro. Vai de mama noastră, să vină pucioasa din cer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!