X

Riscul acceptării certificatului verde: În Italia se introduce super-certificatul

italia

Consiliul de Miniștri din Italia a dat undă verde decretului care întărește restricțiile anti-COVID-19. Se introduce „super-certificatul verde” pentru vaccinați și vindecați. De asemenea, vaccinarea devine obligatorie în educație, apărare și securitate.

„Super-certificatul verde” va fi valabil în perioada 6 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022, cu posibilitatea de prelungire.

Măsura a fost adoptată în unanimitate.

Conform Rai News, Consiliul de Miniștri a dat undă verde unor noi măsuri pentru combaterea celui de-al patrulea val. Mai presus de toate, se înăspresc regulile pentru cei nevaccinați, prin introducerea „super permisului verde” doar pentru persoanele vaccinate sau vindecate, pentru a avea acces la activități recreative.

Valabilitatea certificatului verde normal a fost redusă de la 12 luni la 9 luni, iar din 15 decembrie devine obligatorie vaccinarea în educație, apărare și securitate.

A treia doză de vaccin se va putea face la 5 luni de la administrarea anterioară.

Din 6 decembrie, testul negativ va fi valabil doar pentru serviciu, pentru servicii esențiale sau pentru călătorii lungi, în rest este nevoie de „super-certificatul verde”. Cei care nu sunt vaccinați sau vindecați nu mai pot frecventa locurile la care au acces acum, cu certificatul verde simplu, precum restaurante sau săli de sport.

„Situația este sub control, ne aflăm în cea mai bună situație din Europa datorită campaniei de vaccinare care a fost un succes remarcabil”, a declarat, conform ANSA, premierul Mario Draghi, în cadrul unei conferințe de presă: „anul acesta italienii au reacționat, acum vrem să păstrăm această normalitate, nu vrem riscuri”.

„Situația epidemiologică „în afara Italiei” este foarte gravă. Și asistăm, de asemenea, la o înrăutățire ușoară, dar constantă, și la noi. Acoperirea vaccinală începe să slăbească în această perioadă”, a adăugat premierul.

Premierul a explicat raționamentul care a stat la baza introducerii „super certificatului verde”, cu restricții care îi vor atinge pe cei nevaccinați: „intervenim acum și pregătim din timp Crăciunul, în așa fel încât să permitem activităților economice să își planifice lunile următoare fără teama unor întreruperi care ar avea un impact economic asupra redresării: de aici și decizia de a elimina închiderile în zona galbenă sau portocalie și de a introduce restricții doar pentru cei care nu sunt vaccinați”.

La rândul său, ministrul Sănătăţii italian, Roberto Speranza, a anunțat schimbări substanțiale în ceea ce privește vaccinurile: „În decret sunt abordate patru domenii: obligația care este deja în vigoare pentru anumite categorii și pe care o extindem la alte categorii: personalul nesanitar care lucrează în sectorul sanitar, poliția și armata și tot personalul școlar. Extinderea obligației va acoperi și cea de-a treia doză”.

Vaccinul anti-COVID nu va fi obligatoriu pentru copiii sub 12 ani, chiar dacă EMA îl va aproba.

Italia a anunțat pentru ultimele 24 de ore 12.448 de cazuri COVID noi față de 10.047 marți. Au murit 85 de oameni față de 83 marți. În Italia sunt 573 de pacienți la terapie intensivă, cu 13 mai mulți decât cu o zi în urmă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Tocmai oamenii sanatosi, care nu s-au imbolnavit (desi se zice ca, contagiunea este f. mare, si de aia masca, carantina, distanta, restrictii…). deci tocmai oamenii cu un sistem imunitar bun sunt discriminati. Discriminati unde ? intr-un sistem cu valori si moduri de gandire inversate!

 2. https://www.drrobertyoung.com/post/the-connection-between-5g-and-the-corona-virus

  Simptomele de ‘corona’ sunt date de acest 5G, care de fapt poate sa fie un ‘N’G… cine poate stii?

  Acum devine clar care sunt scopurile ‘The Brave New World’:

  0. Momentul 0: ‘Aualeeuu, e pandemieee! Ce ne facem?!?’ Panica generalizata, masuri de ‘combatere’ a ceva inexistent: Ză Virus!

  0.a. Provizii, bataie pe mancare si, mai ales hartie igienica ca nu stii cand te apuca cacarea, chiar daca nu mai ai dupa ce…

  0.b. „Masca! Pune Masca!”. Ca sa nu ai oxigen destul si sa iti apara ‘simptomele’ de ‘covid’, evident! (Intre timp lista cu simptome „specifice” covidului se lungeste interminabil: de la un simplu stranut, la mancarimi in cur si pana la vise cu Pamela Anderson sau James Bond, dupa caz)

  1.a. Ciparea nano: Cine rezista, bine. Cine nu, pa!
  (intre timp se da drumu’ mai tare la robinetul cu 5G: oamenii au simptome de… bau-bau, pardon, covid. ‘Vai! Du-te sa te cipezi! Pardon, vaccinezi’…)

  1.b. „Criza” medicala: „Nu mai avem locuri in spitale…”. Intre timp oamenii mor din alte cauze si mai ales din cauza lipsei de ingrijire medicala adecvata: „Ei au COVID!!! Ce puteau sa aiba alt ceva?!?”

  2. Repetarea ciparii nano: Cine rezista, bine. Cine nu, pa! Ca conteaza numaru’ in final, nu cine… (intre timp se da drumu’ si mai tare la robinetul cu 5G, care devine 6G: oamenii au simptome de covid… uni chiar mor)

  3. Conectarea la AI.

  4. Daca treci de etapele astea esti apt, adica „vindecat” :)) …si ai „dreptul” si sansa nesperata de a fi sclav, adica un robot biologic care sa se bucure(?) pe deplin de NOM !

  Probabil ca multi se intreaba ce e toata povestea asta cu nano etc. Pai, uite: se urmareste conectarea sistemului nervos (si nu numai) uman cu o ‘entitate’ non umana, artificiala, extraterestra, care este ceea ce se numeste Satan – cu ajutorul acestor nano-boti (care, evident, nu sunt o tehnologie umana).
  Cine crede ca ne indreptam spre o Lume Noua Perfecta, se inseala… Este drumul spre autodistrugere. Pentru ca acest ‘Satan’ lipit de constiinta umana repeta drama si trauma autodistrugerii, la infinit, daca gaseste ‘clientii’ ideali… De aici toate dramele istoriei umane

  https://www.bitchute.com/video/bJLBTUwWCaL0/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!