X

OMS PUNE PRESIUNE și cere vaccinare obligatorie împotriva COVID-19

Governor Kevin Stitt on Twitter: "Elective surgeries will be able to resume  starting on April 24th. We suspended them to protect hospital beds in case  of a surge & to protect PPE

Țările trebuie să ia în considerare vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19, a declarat Robb Butler, directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) Europa, potrivit GBNEWS. Țările ar trebui să ia în considerare implementarea vaccinării obligatorii împotriva Covid, a declarat miercuri directorul OMS Europa. Robb Butler susține că deși „vaccinul nu crește de fiecare dată absorbția”, țările ar trebui să se gândească la această problemă, scrie Mediafax.

Afirmația apare în condițiile în care oficiali din mai multe țări europene au vorbit despre vaccinarea obligatorie ca soluție pentru oprirea pandemiei. Robb Butler mai spune că mandatele ar putea veni în detrimentul „încrederii și incluziunii sociale”, dar insistă pentru lansarea unei largi dezbateri. „Credem că este timpul să avem această conversație atât dintr-o perspectivă individuală, cât și bazată pe populație. Este o dezbatere sănătoasă”, a explicat Butler într-un interviu acordat Sky News.

Șeful OMS Europa este contrazis de Anthony Costello, un profesor în sănătate publică de la universitatea din Londra. Acesta a spus că măsura va fi respinsă de mulți oameni și ar putea provoca revolte.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Treaba cu vaccinarea obligatorie e foarte simpla: Oculta nu mai are rabdare cu oamenii de rand, in dorinta ei de a instaura cat mai repede, Noua Ordine Mondiala, asa ca si-a scos la inaintare toti slugoii aflati la conducerea tarilor satelite, care sa treaca, mai intai la restrangerea drepturilor cetatenesti, apoi la abolirea acestora. Vaccinarea obligatorie este unul dintre pasii obligatorii in realizarea acestui demers, pt ca are ca obiectiv imbolnavirea si reducerea populatiei de pe Glob prin afectarea iremediabila a sistemului imunitar al oamenilor. Pt indeplinirea dezideratului ei de veacuri, Oculta are 2 variante! Cea mai convenabila, cea mai rapida si cu cele mai putine costuri pt ea, este aceea in care slugile ei din fruntea statelor-Colonii reusesc sa prinda decisiv in menghina, populatiile lase si dezbinate si sa le aduca la statutul de sclavie totala, iar daca aceasta varianta nu le reuseste, atunci vor asmuti populatiile infuriate la maxim impotriva elitelor lor tradatoare, scapand astfel convenabil de toate aceste slugi tampite, care „stiau prea multe lucruri compromitatoare”, ca o jertfa ritualica pt stapanul lor, Satan, iar apoi provocand cel de-al treilea Razboi Mondial, astfel incat, la sfarsitul caruia sa-l aduca in scena pe Antihrist si apoi sa-l incoroneze! Insa, Guvernul „lor” Mondial  va trebui sa mai astepte,vreo 9-10 ani, pt ca nu se poate ajunge la el fara un Razboi Mondial, dupa cum spun profetiile sfintilor, caci Cel de Sus se va opune primei lor variante, prin acordarea acestui ragaz Omenirii, dupa cum zice si parintele Elpidie! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!