X

Arafat se clatină: Plandemia devine o afacere 100% pesedistă

Raed Arafat nu va fi demis nici dacă PSD intră la guvernare. Alexandru  Rafila spune despre şeful DSU că "îşi face bine treaba"

Controlul pandemiei va suferi mutații totale în perioada imediat următoare, după validarea guvernului Ciucă, prin aceea că el devine o afacere sub controlul PSD, iar poziția lui Raed Arafat începe deja să se clatine serios.

Scriam în martie, în premieră, despre conflictele politico-financiare care au dus la bizara blocare a campaniei mediatice pro-vaccinare, cu rezultatele bine știute azi, cînd suntem coada Europei la vaccinări.
Problema apăruse de la falia dintre factorii responsabili: în timp ce ministerul Sănătății era la USR, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid 19 (CNCAV) era în subordinea Secretariatului General al Guvernului și sub coordonarea unui colonel MapN apropiat de generalul Nicolae Ciucă, iar CNSU-ul lui Arafat ținea de MAI.

Neînțelegerile pe distribuirea zecilor de milioane de euro către presă au sfîrșit prin a lichida complet campania.
În noua configurație a guvernului, însă, atît Sănătatea, cît și SGG și MApN se regăsesc sub aceeași pulpană, cea a PSD, care va deține controlul deplin asupra măsurilor împotriva pandemiei.
Raed Arafat, de la MAI, rămîne unicul bastion în afara controlului pesedist, dar asistăm deja la o ofensivă împotriva sa din partea noului ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, care spune că e anormal ca CNSU să aibă un rol major în pandemie. Un meci care se va încinge în mod categoric în zilele următoare și cu șanse slabe pentru Arafat de a-și menține poziile de forță din ultimul an și ceva.

Contre și partea baronului de la SMURD: PSD nu a primit aviz de la Raed Arafat pentru prezentarea programului de guvernare

Partidul Social Democrat a anunţat că renunţă la evenimentul de prezentare a programului de guvernare, pentru că nu a primit avizul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care este condus de Raed Arafat.

În schimb, mai subliniază social-democrații, această instituţie a permis desfăşurarea congresului PNL, la care au participat 5.000 de persoane.

“Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, se arată într-un text postat, miercuri, pe pagina de Facebook a partidului, citat de Agerpres.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!