X

[VIDEO] Ciucă pune deja presiune pentru adoptarea legii certificatului verde obligatoriu la locul de muncă

Cine este Nicolae Ciucă, varianta de premier pentru înlocuirea lui Florin Cîțu - IMPACT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că certificatul verde reprezintă o prioritate şi a făcut apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii.  ”Suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a transmis Ciucă.

”Certificatul verde reprezintă o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a declarat, marţi premierul desemnat Nicolae Ciucă, după depunerea Programului de guvernare la Parlament.

”Observăm că în celelalte ţări din Europa se manifestă al cincilea val aşa cum se numeşte el, ca atare, fac apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a mai declarat Ciucă.

Legea care impune certificatul verde la locul de muncă în mai multe domenii este în Camera Deputaţilor, după ce a fost respinsă de Senat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Finalul nu va fi razboiul civil, ci chip-uirea oamenilor cu vaccine ce contin transistori de grafen si siliciu de 5 nanometrii adica invizibili cu ochiul liber, buni conductori de electricitate si sensibili la frecventele EMP electromagnetice, care iti intra in sange si prin sange in toate organele. Astfel ne vor putea aduce in genunchi in strada, fara politie si fara gloante, doar cu 5G si 6G peste tot pe toti stalpii, care vor interactiona cu aceste particule de metal din corpurile noastre introduse prin vaccinare si ne vor face sa tremuram ca epilepticii, de durere.
      NU ESTE O GLUMA, NICI O BASCALIE!! Ci un experiment planetar prin care omul e redus la un numar pe fiza de pontaj, sclav, care va munci la ordine pe bani putini, fara a putea protesta, si cand i se va cere va fi inrolat si trimis la lupta, fara a se putea opune, contra rusilor sau contra chinezilor, depinde de ce vrea UE sau nato, sau sua.
      Asta este visul satanistilor din DAVOS care s-au pronuntat prin domnu Schwab cu resetarea lor. RESETAREA inseamna SCLAVAGISM!
      Doar 3 tari sunt excluse si nu participa la acest experiment, Rusia, Bielorusia, si China. Astea sunt inca independente si au propriile lor vaccine. Mai sunt cateva alte tari semi-independente, dar Romania nu e printre ele.
      E VAI DE NOI!!! ASTIA NE VOR INROBIREA SI/ SAU MOARTEA!!! E tragic!
      IAR LA CARMA TZARII SE AFLA O GASCA DE TRADATORI DE TZARA, CARE NE-AU VANDUT DEJA PENTRU CATEVA MILIARDE PE CARE SI LE-AU IMPARTIT SI BAGAT IN BUZUNAR DEJA!
      E VAI DE NOI! NU VA VACCINATI CU NICI UN PRET!!!

    2. Sa FIE!!!
      Decat in genunchi si vaccinat mai bine mort, de mii de ori mai bine!
      Unchiul meu desi in varsta era foarte sanatos cand a luat covid.
      A refuzat tratamentul la spital spre a nu fi bagat in sac de plastic.
      A murit in casa lui, asa cum a vrut, după ce si-a incheiat toate obligațiile de om.
      Noi cei inca vii trebuie sa intelegem ca suntem foarte multi si ca daca fiecare pune mana pe orice obiect care poate sa ii apere demnitatea de OM, ei bine satanistii vor trage in noi, dar, noi vom invinge, nu ei.
      Cu Dumnezeu Înainte!

  1. Dacă nu existau urechi de care să anine toți proștii hârtie igienică (bleo) pe bot, muream cu toții… efectiv !! Dumnezeu ne-a dat șansa să avem urechi ca să înțelegem pe ce lume ne aflăm… Dar dacă tu îți atârni de propiile tale urechi, propia sinucidere lentă prin lipsire de oxigen a propiului tău creier, atunci chiar înseamnă că esti un cretin, care nu are de ce să mai trăiască pe această planetă. Punct. Și nu pentru că vrea ”cineva” să te distrugă, ci pentru că ești un prost care se autodistruge singur. Ceea ce este foarte bine, pentru că nu mai consumi energia și atenția altora în acest scop (suprem). Amin

  2. Ce Economie, ce venituri ale populatiei, ce siguranta energetica sau alimentara, ce respectare a drepturilor romanilor, sa fie pt voi prioritatea nr.1 a guvernarii! Certificatul de sclav concediat, asta e prioritatea nr 1 a voastra, pe care v-au indicat-o Stapanii vostri externi, deci p-asta s-o indepliniti, ca sa va respectati statutul de slugoi ordinari, dar loiali, ce sunteti! Bineinteles ca si poporul roman este indreptatit sa aiba ca prioritate nr.1, reducerea voastra la tacere pt totdeauna!

  3. Guvernul lui “Ciuca al nostru”(in realitate, al altora) nu este altceva, decat o adunatura de nulitati, securisti si alogeni, responsabila pt Genocidul inceput impotriva propriului popor si pt cedarea la straini a tot ce-a mai ramas din propria tara, bucata cu bucata!

    1. Sa mai asteptam citeva zile cu enuntarea de concluzii privind guvernul. Acum Ciuca ingrijoreaza, fiindca e extrem de prost ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button