X

Obligativitatea certificatului nazist la locul de muncă se amână pentru o perioadă. Stați vigilenți!

Proteste în București împotriva restricţiilor anti-COVID. Liderii AUR și senatoarea Șoșoacă, printre manifestanți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul AUR, George Simion, anunță că „Certificatul Verde” nu va intra în vigoare în 2021. 

„Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta.

E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, sms-uri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.

Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania.”, este mesajul lui Simion.

Se pare că proiectul a fost trimis spre examinare la CES. Dezbaterile în CES durează cel puțin 3-4 săptămâni, ceea ce înseamnă că nu se va mai face nimic prea curând legat de cele două proiecte de lege referitoare la certificatul covid (PL-x nr. 545/2021 și PL-x nr. 393/2021).

Sunt mari șanse ca până la sfârșitul anului, în această sesiune parlamentară să nu se voteze nimic legat de fatidicul certificat. Practic, decizia se va amâna până după vacanța parlamentară, adică din februarie încolo.

Însă vigilența noastră nu trebuie să scadă, căci e posibil ca sistemul să aștepte o potolire a societății civile care era gata să pornească o revoluție! Avem timp de ‘ascuțit armele’, de făcut provizii și să prindem putere prin post și rugăciune!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. “Fara Mine nu puteti face NIMIC” (Ioan 15:5).
    Slava lui Dumnezeu, si multumire intru-tot Sfintei, Mult-Milostivei, Atotbunei, Dreptei, Nedespartitei si de viata Facatoarei Treimi!
    Sa nu intarziem a aduce slava si lauda lui Dumnezeu pentru milele Sale, caci spun Sfintii ca multumind Domnului, Il induplecam sa ne ajute si de alta data.
    Asa cum s-a spus si in articol, trebuie sa stam vigilenti! Continuam sa ne rugam, sa ne pocaim, si sa citim Psaltirea. In cadrul Candelei de rugaciune, noi am acum o citim a treia oara. Va rog sa va alaturati noua in aceasta rugaciune, daca nu ati facut-o inca. Puteti incepe sa cititi Psaltirea chiar azi. Vedeti mai multe: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/09/candela-de-rugaciune.html

  2. Nu este nici o victorie a nimanui. Rafiala a anuntat ca atat timp cat cazurile de covid sunt in scadere momentan nu se justifica certificatul verde, se va implementa cu siguranta la momentul oportun. Restul sunt speculatii.

    Cu 60 % nevaccinati Romania intra in colaps daca se introduce certificatul. Cei mai multi vaccinati sunt pensionari. Cine ar mai putea merge la munca? Va fi jale.
    Se va da totul peste cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button