X

IMPORTANȚA IEȘIRII MASIV ÎN STRADĂ: Politia și Armata din Austria se alătură cetățenilor împotriva “dictaturii medicală”!

Politia și Armata din Austria se revoltă împotriva

Poliția și armata refuză să controleze “certificatele verzi” în numele “libertății și demnității umane”.  Aceștia se vor alătura unei mari demonstrații împotriva “detenției obligatorii” la 20 noiembrie 2021 la Viena.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La doar câteva zile după ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a decis internarea persoanelor nevaccinate, politicienii și sindicatele fac apel la o revoltă masivă împotriva acestei măsuri unicat de liberticid. Liderul Partidului Libertății (FPÖ), Herbert Kickl, a făcut apel la o “mega-manifestație” pe 20 noiembrie la Viena.

La scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate Austriece (FGÖ), Manfred Haidinger, i-a urmat exemplul și s-a asociat la acest demers într-o scrisoare publicată la 14 noiembrie. Aceasta intenționează să “apere drepturile și libertățile fundamentale”. FGÖ subliniază că “toată lumea” are voie să manifesteze, chiar dacă este închisă!

Obligația de control impusă de ministrul de interne, Karl Nehammer, a fost deja respinsă de sindicatul polițiștilor. În plus, Uniunea Forțelor Armate Austriece a anunțat că va participa la marele miting de la Viena.

Aceasta este o palmă răsunătoare pentru guvern, care, potrivit presei austriece, este din ce în ce mai panicat. Președintele sindicatelor social-democrate (FSG) și al sindicatului poliției, Hermann Greylinger, nu a lăsat nicio îndoială într-un interviu că poliția se simte incapabilă să efectueze aceste controale, potrivit săptămânalului Wochenblick.

Manfred Haidinger (FGÖ) a adăugat în scrisoarea sa: “Prin prezenta subliniem că participarea la adunări este un drept legal deosebit de protejat și că acest lucru este luat în considerare și în proiectul de ordonanță disponibil în prezent. Este permisă participarea și deplasarea pe întreg teritoriul Austriei.
Chiar dacă persoanele nevaccinate sunt sfătuite să călătorească cu mijloace de transport private.

În cele din urmă, scrisoarea amintește că “interzicerea unei reuniuni planificate de cetățeni, precum și interzicerea unui miting al unui partid politic au fost recunoscute ca fiind ilegale” de către Tribunalul Administrativ din Viena.

sursa: infodujour.fr

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Poliția și armata au depus jurământ să apere poporul, nu să lupte împotriva lui! În plus, fiecare angajat din aceste domenii are persoane dragi care ar putea deveni victime ale acestei mascarade. Armata și poliția trebuie să apere poporul, nu corporațiile!

    Corporațiile luptă acum împotriva lui Dumnezeu din om! Dacă este ser experimental, nu poate fi obligatoriu. Cercetările au dovedit că aceste seruri experimentale nu sunt vaccinuri, ci arme biologice. Mai marii lumii vor să ni le inoculeze cu forța, deoarece și-au dovedit în multe cazuri nocivitatea și ineficiența.

    Dorința lor de a ne modifica genetic și de a ne atribui o identitate digitală în corpurile noastre ne afectează atât sănătatea, cât și mântuirea și statutul social, aducându-ne în situația de sclavi. Obiectivele corporațiilor sunt, de fapt controlul total, impunerea satanismului ca religie mondială și reducerea populației, nu protejarea sănătății noastre! Atribuirea unei identități digitale în trupurile noastre, sub pretextul vaccinării, ne încalcă dreptul de a rămâne creștini, conform Apocalipsei, cap. 13-14. În loc de substanțe puse în slujba sănătății noastre, s-au descoperit în ,, vaccinuri”: nanoroboți cu hydrogel, enzima luciferaza și oxid de grafen, elemente necesare pecetluirii cu semnul fiarei. De asemenea, s-au găsit modificatori genetici… Oxidul de grafen magnetizează sângele, produce tromboze care mai devreme sau mai târziu provoacă MOARTEA! Să nu ne amăgim!

    Cu un control total încăput pe mâinile unor minți bolnave, se pot face lucruri la care nici nu ne putem gândi. Armata și poliția nu se pot face părtașe la o lucrare satanistă ca aceasta. Este vremea mărturisirii pentru noi toți, indiferent de profesie. Sfântul Gheorghe era un general viteaz. Când i s-a cerut să lupte împotriva creștinilor, a spus: NU! Și a murit mucenicește pentru asta. De aceea îl cinstim.

    Dumnezeu să-i ajute pe militari și pe polițiști să-și îndeplinească o misiune sfântă, urmând exemplul Sfântului Gheorghe, nu să lupte împotriva lui Dumnezeu și a aproapelui!

  2. Este un paradox faptul ca avem peste 50% din populatie nevaccinata si in strada atat de putina lume.Romanii nu au lideri cu putere de a ridica masele. Este o neputinta fara precedent. Daca se ridica o voce este ridiculizata si discreditata de securistii din mass-media si romanul sta pe margine si se distreaza. Sindicatele sunt zero, societatea civila la fel. Oengeurile au adunat pentru ei si acum dorm. Politicienii, o bataie de joc. Biserica traieste in alt spatiu si timp ca intr-un autism, este rupta de toata realitatea. Romanii sunt orfani. Televiziunile, manelele si manilularea ne-au spalat creierele, iar constiinta lipseste ca o consecita a lipsei relatiei cu Dumnezeu si a patimilor generalizate.
    A mai ramas rugaciunea particulara a celor care mai pot striga la Dumnezeu, vai de noi! Doamne ai mila de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button