X

Guvernul grec impune testarea nevaccinaților care merg la biserică, folosindu-se de indicațiile Bisericii

Foto: Lifo.gr

Începând cu lunea viitoare (22 nov.), vor intra în vigoare noi restricții în Grecia, după cum a anunțat ieri seară Primul Ministru Kiriakos Mitsotakis. Printre acestea, se numără și obligarea credincioșilor care vin la slujbele bisericești să prezinte dovada vaccinării sau a efectuării unui test rapid.

Sinodul Bisericii Greciei a impus celor ce deservesc bisericile să fie vaccinați sau să se testeze periodic, pe când credincioșilor care participă la slujbe le-a recomandat doar să prezinte un test ca dovadă că nu sunt infectați în cazul celor nevaccinați. Acest mesaj-notă de informare a fost luat la presiunea presei scrise și audio-vizuale și a unor politicieni.

Însă presiunea aceasta a crescut în aceste zile, când guvernul a impus el însuși credincioșilor aceste măsuri, fără să le mai lase la nivel de instrucțiuni ale forurilor bisericești. Ba chiar Primul Ministru a invocat acea decizie sinodală ca bază a hotărârii guvernului său.

Un purtător de cuvânt al oficialităților, Ianis Iconomu, a făcut unele clarificări: „La biserici merg oameni de vârste care sunt vulnerabili față de coronavirus, fie s-au vaccinat și a trecut perioada în care au imunitate, fie sunt nevaccinați. Acolo, din prima clipă, în cooperare cu Sfântul Sinod, am spus că oamenii care merg înăuntru trebuie să fie pe cât posibil blindați. Deci am zis că se va cere test după indicația Sfântului Sinod și epitropii bisericii vor fi însărcinați să controleze această procedură și organele statului vor face și acolo de probă controale. Credincioșii vor fi datori să înțeleagă faptul că trebuie să se supună”.

Această evoluție a lucrurilor dovedește că a existat mereu o presiune a statului asupra ierarhiei bisericești în Grecia, iar cedările sunt speculate pentru a dărâma orice rezistență. Concesiile nu vor aduce o evadare, ci o slăbire și o înrăutățire a situației. Aceasta duce cu gândul la faptul că ținta finală, miza este una mai mare decât simpla docilizare a populației; urmează îngrădiri și intruziuni tot mai totalitare, o întoarcere la sclavagism sacru.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Vorba parintelui Elpidie: ierarhii greci sunt mai diabolici si mai ticalosi, chiar si decat politrucii greci! Au vandut Biserica lui Hristos, Satanei! Vai de capul lor, la ce-o sa-i astepte la finalul mizerabilelor lor vieti pamantesti!

 2. Luca
  Capitolul 18
  „10. Doi oameni s-au suit la templu, ca să se roage: unul fariseu şi celălalt vameş.
  11. Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.
  12. Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câştig.
  13. Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului.”
  Sunt sigur că doar fariseii se vor vaccina. Păcătoșii, care refuză vaccinul vor rămâne afară și se vom ruga din tot sufletul lor. Amin!

 3. Doamne, Iisuse Hristoase, ai milă de Biserica Ta!

  Asta se întâmplă, deoarece prea multi clerici n-au vrut să vadă legătura dintre inocularea cu ser experimental și pecetluire. Am mai spus și repet că nu sunt de acord nici cu teoria părintelui Elpidie care afirma că al șaptelea ,, vaccin” va conține pecetea. Nu e sigur că vor fi doar șapte ,,vaccinuri”.

  Se știe că în serul experimental există enzima luciferaza și nanoroboți cu hydrogel care au rol în atribuirea identității digitale. Se știe de asemenea că se are în vedere modificarea genetică și reducerea populației. Se mai știe că aceste seruri experimentale conțin celule de fetuși avortați.
  Eu am văzut cum cineva a identificat cu un telefon într-un grup câteva persoane vaccinate. Asta înseamnă că ingredientele peceții apar de la prima doză.
  Despre pecetea din vaccin vorbește și Sfântul Paisie Aghioritul. Ce mi se pare curios este că nimeni în afară de părintele Elpidie nu mai spune că abia al șaptelea vaccin conține pecetea! Ce să însemne acest lucru? Că primele șase ,,vaccinuri” nu au pecete? Deci se pot lua? Atunci de ce deja se pot identifica persoanele vaccinate cu un telefon bun? Miza este cam aceasta. Dacă în vaccin nu se află pecetea, atunci preoții le pot recomanda… Dacă ,,vaccinul” nu conține pecetea, atunci nu-l putem respinge din motive religioase cum am respins cardurile de sănătate.

  Cuiva i s-a arătat în vis să fim cu luare aminte la acest mesaj al părintelui Elpidie. Prea este mediatizat… Alți mărturisitori au fost ajutați să treacă la cele veșnice… Acum câteva luni, o cercetătoare din America a explicat de ce vaccinul este pecete. Se administrează de mai multe ori aceleași substanțe și markeri identitari după care se corelează cu tehnologia 5G. Apoi pecetea va fi vizibilă…

  Cum poate fi de acord cu așa ceva slujitorii lui Hristos? Dar politicienii? Greu de înțeles! Cum se poate ca slujitorii lui Hristos să asculte de sataniști? Cum se poate ca slujitorii lui Hristos să-i despartă de Dumnezeu pe creștini prin pecetea lui Antihrist și prin modificarea genetică? Greu răspuns vor da aceștia!
  Doamne, Iisuse Hristoase, ai milă de poporul grec și de noi!
  Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-i pe toți cei ce suferă sufletește și trupește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!