X

CRIMINALII Arafat și Cîțu vor injectarea cu adrenalină a copiilor cu reacții adverse în urma înțepării C0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat marți, 16 noiembrie, o hotărâre privind achiziționarea a 4000 de dispozitive cu adrenalină pentru copii, ca măsură de precauție înainte de demararea vaccinării la copiii sub 12 ani. Adrenalina este folosită în cazul șocurilor anafilactice.

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se aprobă stabilirea unei noi categorii de produse, stocuri de urgență medicală de strictă necesitate constând în dispozitive preumplute cu adrenalină de tip „EpiPen150Junior” de uz pediatric necesare desfășurării în siguranță a procesului de vaccinare a populației din grupele de vârstă 5-11 ani împotriva COVID-19, conform prevederilor anexei.

Art.2 – Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziționării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Art.3 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Art.4 – Anexa face parte integrantă din prezenta hotărâre.

PREŞEDINTELE COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

PRIM-MINISTRU

FLORIN-VASILE MÎȚU CÎȚU

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Treziti- va românilor adormiti! Din letargia in care zaceti! Criminalii au condamnat deja la moarte jumate din poporul adormit si acum va vor si copiii! Sîntem in plin război mondial! Al 3 lea! Asta este!!! Doar ca asta e diferit și tocmai de asta a functionat ca prea puțini si au dat seama!! Cand veti realiza ce ati facut …VA FI PREA TZ!!! Deja multi si.au semnat condamnarea la moarte …facandu.si acest ser experimental pe propriile corpuri! Si cu fiecare rapel va reduceti cu 25% din durata vietii! De aceea se insista pe acest magic rapel….unde in istoria omenirii …guvernul v.a vrut binele!!!???????? Treziti.va oameni buni pana nu e prea tz!!!!!!

  2. Genocidul copiilor!

    Saracii copilasi romani! La ce boli groaznice si moarte cumplita ii vor supune bestiile astea, numite autoritati, impreuna cu alte bestii, si anume, acei parinti bine spalati pe creier! Romania va fi Lagarul de exterminare al copiilor! Nu stiu cat va mai dura pana la Revolutie, dar atunci cand se va produce, iar bestiile vor scapa situatia de sub control, acestea trebuie prinse si taiate cu bucata, impreuna cu familiile lor mafiote, intocmai ca pe niste celule canceroase, pt a stopa Cancerul in metastaze al neamului romanesc!

  3. La satanistii astia care ne conduc nimic nu se face fara a da un mesaj : inceperea vaccinarii copiilor in luna decembrie are ca simbol uciderea celor 14000 de prunci tot in luna decembrie in Betleem. Sa nu ziceti ca nu ati auzit!

  4. Adrenalina face parte din medicamentele obligatorii in caz de soc anafilactic. Sigur ca nu se justifica vaccinarea copiilor, dar titlul articolului este unul panicard, fara acoperire stiintifica. Daca un pacient intra in soc anafilactic din orice cauza si nu poti administra adrenalina pentru ca nu este in stoc, atunci ai semnat si condamnarea la moarte a pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button