X

Sinodul BOR nu este de acord cu certificatul verde în Biserică: ‘Vom face demersurile legale astfel încât viața religioaseă să nu fie afectată’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept a transmis tuturor cultelor religioase o informare în care arată că obligativitatea certificatului verde li se va aplica. Astfel, toți preoții, pastori, conducătorii cultelor și restul angajaților vor fi obligați să se vaccineze, să facă dovada trecerii recente prin boală sau să se testele periodic (mai multe aici).

Biserica Ortodoxă Română (prin vocea Cancelariei Sinodului) a răspuns acestei informări și susține că Certificatul verde nu se aplică și în cazul activităților religioase, dar va face demersurile necesare astfel încât certificatul să nu se aplice și în cazul lor.

„În acest sens, vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră concretizat prin scrisoarea de informare transmisă și vă asigurăm că Biserica Ortodoxă Română va urmări parcursul parlamentar al acestei Propuneri legislativecare nu are ca obiect activitatea religioasă a personalului cultelor religioase recunoscute, și va face demersurile legale necesare astfel încât eventualele amendamente care vor fi aduse de către comisiile raportoare sau de către plen să nu afecteze viața religioasă a cetățenilor și nici buna desfășurare a slujbelor religioase, prin introducerea Certificatului verde pentru clerici sau credincioși, ca o condiție de a participa fizic la slujbele religioase”, se arată în răspunsul Vicarulu Administrativ Patriarhal, Pr. Ionuț Gabriel Corduneanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Că restul oamenilor nu contează.
    Să fie ei scăpați…
    Locul de muncă al cuiva nu contează?
    Sau viața lui?
    Pare o grupare de șmecheri.
    De ce nu militează pentru eliminarea totală a certificatului verde?
    Trădători!

    1. Biserica face in functie de ‘materlul uman’ dintr-o anumita perioada.
      Pai daca saptamani la rand la Universitate in Bucuresti nu au protestat decat cateva sute de oameni (ma refer laultima luna), cu o singura exceptie parca, nu stiu daca e realist sa ceri mai mult.
      ESTE IMPORTANT SA A ACCES LA SFINTE TAINE, LA SF LITURGHIE FARA INGRADIRI.

      1. UN PATINTE VAZATOR CU DUHUL, A PROFETIT CA SE VA PUTEA SCAPA DE CERTIFICAT VERDE LA LOCUL DE MUNCA, CU TESTE DE VACCINARE. VA DURA INSA MULT. SI VA COSTA BANI MULTI…

        TURMA MICA DE LA AUR DIN PARLAMENT, SI CEI CATIVA SUFLETISTI, S-AR PUTEA SA NE SALVEZE PE MULTI DE PECETEA QR 666 la locul de munca…

        Sa vedem daca profetia de va implini. Oricum pt a scapa de QR s-ar putea sa coste mult…

        1. Inexact teste de vaccinare; corect teste anti covid. Sa vedem legea saptamana viitoare. Sa vedem cat costa pe luna alternativa cu teste.

          1. Sunt sigura ca odată ce va fi adoptat certificatul verde, după cel mult doua săptămâni mulți se vor vaccina deoarece nu vor avea suficiente resurse bănești. Și mai cred ca băieții deștepti vor specula momentul și vor baga niște preturi la teste…
            Mulți se vor resemna, vor ceda și se vor vaccina. Iar pe măsură ce adoptarea certificatului va fi iminenta, mulți angajatori vor relua presiunile asupra angajaților și ii vor determina sa se vaccineze.
            Știu ca suna bine cuvintele mucenicie, mărturisire și altele, dar nu va faceți iluzii, vor fi destui care nu vor renunța la locul de munca și accesul pe termen lung la ceea ce unii numesc entertainment. Credeți că interesează pe cineva părerea noastră? Am mai spus, cred ca suntem în etapa “scapa cine poate”, sau mai exact, suntem pe cont propriu. Nu-mi fac iluzii ca ar fi altfel, nu ma amăgesc singura!

        2. @RomeoB Ce “profeție” ridicolă! Daca era așa mare văzător cu duhul acest părinte, ar fi spus clar sa nu primim nimic, nici teste, nici vaccin, nici cod qr pt “trecutul” prin boala, care boala nu exista oricum… nici să nu apară omul în baza DSPului legat de aceasta minciuna covrig. Și ar fi zis și testele de vaccinare (interesant va le-a numit așa, pt că da, chiar asta sunt, se face o vaccinare mascată prin testele PCR, prin care se introduc nanoparticule in cavitatea nazală cat mai aproape de creier, iar bețigașele de la testele antigen și de saliva conțin și ele oxid de grafen). Ar fi spus că AUR e opoziție controlata care se face că lupta împotriva vaccinului dar încurajează testarea, care e tot vaccin sub alta formă.

  2. O noua mostra de cameleonism desavarsit, conduita reprobabila care asigura supravietuirea sub orice regim. Cine are ochi poate sa vada ca si biserica a devenit o parte a sistemului. Binele celor multi este egal cu zero in fata intereselor celor care stapanesc lumea iar Hristosul care a dat oamenilor libertatea in duh a fost inlocuit cu dumnezeul-seringa pe post de vitel de aur.

    “Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
    Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.”

    1. In decembrie 1989 – ian 1990, multi au uitat de idealurile jertfei tinerilor care au murit la ‘revolutie’. S-au bucurar de portocalele si bananele oferite de inaintemergatorii lui anihrist Brukan, Roman Nelander si Ilici Iliescu, Acum vine un examen serios: cati vor renunta la comoditatile vietii, pt a nu primi vaccinul ?

  3. Slavă lui Dumnezeu! Așteptam de mult timp ca Sinodul BOR să se implice în această problemă. Având în vedere că inocularea unui ser experimental a fost înnobilată cu denumirea de ,,vaccinare”, Sinodul BOR trebuie să fie alături de credincioși. Am aflat că acest ser experimental ne afectează nu doar pe plan fizic, ci și pe plan duhovnicesc. Urmând modelul Sfântului Ioan Gură de Aur, în astfel de situații, Biserica trebuie să-l mustre pe cezar, indiferent cine ar fi acesta. Cum să accepte cei care doresc mântuirea celule de fetuși avortați, nanotehnologie și modificatori genetici în trupurile lor?

    Cuvintele Apocalipsei, capitolele 13 și 14, sunt scrise exact pentru aceste timpuri. Cei puternici nu ne pot controla după nume și atunci trebuie să ne atribuie câte un număr, adică identitatea digitală ! Așadar nu sănătatea noastră este în atenția lor, ci graba de a ne controla! Iată că apar pentru cei nevaccinați constrângerile profețite în Apocalipsă, adică nu mai putem vinde și cumpăra.
    În aceste vremuri de cernere, nu mai există loc pentru compromisuri. Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu cel viclean. Unii cercetători ne-au spus că în serul experimental se află nanoroboți cu hydrogel, enzima luciferaza, oxidul de grafen și alte componente care nu au nimic de-a face cu ocrotirea sănătății, adică scopul ar fi controlul total și reducerea populației. Nimeni nu trebuie să ne modifice genetic, deoarece Dumnezeu ne-a creat bine. Nimeni nu trebuie să fie stăpân pe gândurilor și pe trupurile noastre. Până în clipa morții trebuie să fim în stare să luptăm pentru mântuire.

    Un om modificat genetic și influențat prin intermediul tehnologiei permanent nu mai este capabil să lupte pentru mântuire. Despre acest lucru ne avertizează Apocalipsa. Nu e de joacă. Creștinii din România trebuie să aibă dreptul să refuze identitatea digitală ( codul QR) și serul experimental din motive religioase. Deja, cu un telefon bun, se poate verifica cine s-a vaccinat și cine nu. Pe telefon apare un cod, adică un semn în locul numelui! Așa cum am reușit să evităm cardul de sănătate din motive religioase, trebuie să respingem și codul QR și serul experimental din motive religioase!

    1. Așa este. Din ce zice Părintele Elpidie, am înțeles că după a-l șaptelea vaccin, omul e modificat genetic permanent, și noul ADN nu-l mai lasă pe om să se roage. Omul nou, rupt de rugăciune și de Dumnezeu, devine un fel de zombi, de maimuță vorbitoare, care merge 100% în iad.
      Să ne ferească bunul Dumnezeu de a-l șaptelea vaccin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button