X

PSD va fi idiotul util pentru PNL pentru a impune Certificatul verde, după care se va reface alianța cu USR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

USL 2 – Capcana întinsă PSD-ului

Fiind lege organică, aceasta va trece la vot dacă vor vota jumătate plus unu din cei aleși la Camera Deputaților, indiferent dacă sunt sau nu toți prezenți, dar trebuie să existe cvorum, la fel, de jumătate plus unu. Este nevoie de 166 de voturi pentru ca legea să treacă, iar în prezent în Camera Deputaților sunt 110 membri PSD, 79 PNL, 55 USR, 30 AUR, 20 UDMR, 18 minorități și 18 neafiliați.

Cei care susțin cu vehemență proiectul de lege pentru introducerea certificatului verde, PNL, USR și UDMR, au, împreună, 154 de voturi, dacă nu vor exista și printre ei deputați care vor absenta sau vor vota împotrivă. Este posibil ca această chemare a PSD-ului la guvernare să fie doar o momeală pentru a obține sprijinul pentru votul certificatului verde, după care să se producă marea împăcare cu cei de la USR.

Revoltă printre deputați

În ciuda declarațiilor celor din conducerea partidelor, deputații de rând nu vor sub nicio formă să voteze certificatul verde, în parte datorită presiunilor făcute de alegători, însă mulți dintre ei conștientizează consecințele dramatice ale unei asemenea legi. În ce privește PSD, 90% dintre deputați nu sunt de acord cu proiectul și nici nu vor să răspundă la ordine, dacă acestea vor fi date.

Votul pentru legea certificatului verde la locul de muncă va fi unul la limită, indiferent că va fi pro sau contra. Balanța înclină acum spre un vot negativ, dar deputații care nu sunt de acord cu acest proiect legislativ își iau măsuri de precauție, solicitând introducerea de amendamente care să protejeze populația de vaccinarea forțată. Deputatul Dumitru Coarnă ne spune că s-a discutat foarte mult la grupul parlamentar PSD despre testarea gratuită, o dată sau de două ori pe lună, prin medicii de familie, despre testele de anticorpi, așa cum s-a făcut în Bulgaria, și despre impunerea unei perioade determinate.

”Amendamentele se depun până pe 12 noiembrie și să vedem ce mai apare. Dar și cu aceste amendamente eu tot împotrivă o să votez. L-am auzit pe Alfred Simonis spunând că vaccinul este gratuit, dar i-am explicat, ca să înțeleagă cum stau lucrurile, că nici vaccinurile, nici testele nu sunt gratuite, că toate sunt plătite din banii noștri. Tot noi o să le plătim, datoriile, creditele. În plus, plătim CASS, cum pot spune că sunt gratuite? Am văzut statisticile cu populația vaccinabilă în România, sunt 11,7 milioane, din care peste 7 milioane sunt vaccinați. Deci avem aproape 60% vaccinați, ce tot ne fac idioții Europei? Voi raportați la 20 de milioane? Păi voi sunteți nebuni? Suntem vreo 18 milioane, din care vreo 4 milioane plecați, mai sunt vreo 4 milioane de copii. Ce tot o ținem langa? 90% din deputații PSD sunt împotriva certificatului verde. Nu cred că o să vină cineva să ne ordone să votăm într-un fel sau altul”, ne-a declarat deputatul Dumitru Coarnă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “PSD va fi idiotul util pentru PNL”
    1) DACA BULIBASHA DE LA BRUXELLES A PORUNCIT, E CAM GREU SA MISTI IN FRONT. Exista o libertate legata de amendamente. Din pacate certificatul verde cu 666 pare sa nu poata fi oprit cu mijloace omenesti.
    2) Nu va inteleg de ce va puneti sperante prea mari in PSD. Ca partid de stanga, si membru al “social-democratilor” din UE, PSD-ului i se impune do agenda anti-crestina. S-a vazut la referendumul pt familie. Prin urmare daca sociat democratii vor impune certificatul verde, ‘realist’ PSD-ul se va alinia neconditionat, prin statutul sau neputand invoca motive religioase.
    3) Multi doresc distrugerea totala a PNL-ului dupa model PNTcd. PNL-ul, ca membru al popularilor, ar putea teoretic sa ridice obiectii comntra certificatului. Distrugerea total a PNL-ului, ar lasa locul liber unui partid SOROSIST creeat peste noapte, dupa model PD sa se autoproclame popular CRESTIN-DEMOCRAT, OCUPPAND ACEST SEGMENT POLITIC.

    IDEAL AR FI, CA SOROSISTII LUI CATU, GORGHIU, … SA FIE INLATURATI DE LA PUTERE, SI SA SE RECUPEREZE PARTIDUL. GREU DE ZOIS DACA MAI E POSIBIL. IN MOMENTUL DE FATA, PNL PARE SA FIE PROMOTOR AL NEO-MARXISMULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button