X

ATENȚIE!!! NU ACCEPTAȚI testul cu salivă la copii! Acesta presupune clătirea cu o substanță, iar în caz că iese pozitiv se recurge la test PCR

LabCorp Pixel at home coronavirus test kit gets FDA emergency authorization - ABC7 Chicago

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se anunță un atac asupra copiilor noștri.  Fiecare elev va face câte două pe săptămână. Personalul medical al școlii sau cadrele didactice îi vor testa pe copii, potrivit indicațiilor Ministerului Sănătăţii. Minister care rămâne inflexibil legat de condiţiile de desfăşurare a orelor cu prezenţă fizică.

Toţi elevii vor fi testaţi în prima și a patra zi din săptămâna, în clasă, la începutul orelor de program. Dacă unul are test pozitiv se parcurg următorii paşi: îi sunt anunţaţi părinţii, elevul în cauză e izolat în cabinetul medical sau într-un alt spațiu şi se solicită o echipă a DSP pentru testul PCR.

Deși pe net pot fi văzute diferite înregistrări cu modul de utilizare al testelor de salivă – ce presupun colectarea salivei într-un recipient, în România se vorbește despre clătirea gurii cu o substanță, despre care ni se spune că este un reactiv, ce poate fi din greșeală înghițit de copii. Este cunoscut faptul că unele teste PCR au fost găsite infectate chiar cu Sars-Cov2, ceea ce nu exclude ca și unele teste de salivă să fie la fel infectate.

DSP-urile vor fi cele care vor coordona, în colaborare cu inspectoratele școlare, testarea elevilor.

Chiar și așa, multe cadre didactice spun că asta nu intră în atribuțiile lor. Ba mai mult, printr-o scrisoare deschisă, sindicaliștii vorbesc despre riscul la care s-ar expune.

Potrivit ministrului Educației, peste noapte nu poate fi adus personal medical în școli care să facă aceste teste copiilor.

De luni, școala nu va reîncepe în condiții normale, prezenţă fizică fiind permisă doar acolo unde 60 la sută din personalul didactic e vaccinat, indiferent de incidența îmbolnăvirilor din localitate. Ministerul Educaţiei a cerut eliminarea acestei condiţii acolo unde rata de infectare e sub 3, dar udmr-istul de la Ministerul Sănătăţii s-a opus. Sorin Cîmpeanu aşteaptă şi explicaţiile pentru care în comune cu zero cazuri de Covid, copiii stau în online.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Unica Solutie: Retragerea in masa a copiilor de la scoala si boicotarea unitatilor de invatamant. Nu pot fi ei stapanii copiilor nostrii! Nu va speriati ca vor ramane copiii fara carte, important la momentul acesta de cumpana a omenirii este sa le salvam viata, pt ca le este pusa viata in pericol. Chiar cu pretul vietii noastre. Uniti-va romani pana ce ghiara fiarei nu ne va lua si ultima suflare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button