X

Formă letală de inflamație spinală, introdusă pe lista efectelor adverse ale serului experimental C0VID de la Johnson & Johnson

Formă rară de inflamaţie spinală, introdusă pe lista efectelor adverse ale vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Johnson & Johnson

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat adăugarea unei forme rare de inflamaţie spinală pe lista efectelor adverse ale vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Johnson & Johnson. EMA a mai precizat că analizează rapoarte despre o rară afecţiune sangvină în urma vaccinării cu serul dezvoltat de Moderna.

EMA, anunț despre vaccinurile Johnson & Johnson și Moderna

Agenţia a recomandat, joi, adăugarea mielitei transverse, o formă rară de inflamaţie spinală, pe lista efectelor adverse ale vaccinului anticoronavirus produs de compania Johnson & Johnson, informează Reuters.

De altfel, rapoarte despre această maladie neurologică au stat la baza deciziei de stopare a studiilor clinice în fază incipientă care vizau dezvoltarea vaccinurilor de la AstraZeneca și Johnson&Johnson, care se bazează pe tehnologii similare.

EMA a vorbit și despre rapoarte privind o rară afecţiune sangvină, denumită sindrom de extravazare capilară (CLS), în urma vaccinării cu serul anticoronavirusul dezvoltat de compania Moderna. CLS provoacă scurgerea sângelui din vasele mici, cauzând inflamaţii şi scăderea presiunii sangvine.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Ne vaccinăm și suntem liberi” – asta a fost deviza adusă în prim plan. Asta după ce, înainte deviza fusese „ne izolăm și scăpăm”. După ce teoria „COVID zero”, pe care cretinii au înghițit-o pe nemestecate, ne-a ținut la coteț un an de zile, a venit noua paradigmă, cea a vaccinării totale a populației, pentru ca, chipurile, să eliminăm amenințarea din fașă. Nu s-a produs decât o creștere nesimțită de venituri în buzunarele puturoase ale cuplului Bourla-Șahin.
    Danemarca e o țară care a aplicat cu cerbicie noua „doctrină”. Ca și celelalte țări nordice, de altfel. Pentru a înțelege ce înseamnă o populație disciplinată – dar care nu prea trece prin filtrul minții hotărârile oficialilor săi – imaginați-vă că la doctrina anterioară – COVID zero – și-au hăcuit toate nutriile din țară pe motiv că transmit COVID. Apoi s-au vaccinat precum puii din crescătorie. Și, minune: acum valul de infectare danez e de aproximativ 70% din cel anterior. Și cu siguranță că-l va depăși pe cel anterior, de când populația era nevaccinată. Motiv pentru care s-au reintrodus restricțiile. Adică s-a reintrat în isteria „ne izolăm și scăpăm”.
    Cu toate că niciuna dintre metodele adoptate până acum nu a avut niciun efect, cretinii de la butoane – păpușați de gașca de derbedei denumită „a elitelor” – își bat joc de oameni. În Israel, pentru a reuși să închidă valul de infectări au declanșat operațiunea „vaccinarea a treia”. Și, ca să împingă populația la injectare, au anulat certificatele de vaccinare pentru cei care aveau doar două doze. Ideea e simplă: mușcând „momeala lui Bourla”, diferența dintre vaccinați și nevaccinați dispare după șase luni întrucât vaccinatul trebuie să-și ia iar porția de drog spitalicesc. Sau, cum se spune, „niciodată nu ești complet vaccinat”!
    https://trenduri.blogspot.com/2021/11/esecul-paradigmelor-pandemice.html?m=1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button