X

OMS face presiuni în Parlamentul României pentru obligativitatea vaccinării

OMS și-a băgat coada în Parlament ca să grăbească vaccinarea obligatorie

Pericolul impunerii certificatului verde la locul de muncă este iminent. Reprezentanții OMS au descins în Parlamentul României pentru a-i convinge pe aleșii poporului să voteze pentru vaccinarea anti-Covid obligatorie. Cu doar 37% din populație vaccinată, dezbaterea și votul pe acest proiect de lege opresiv sunt încă amânate, dar nu pentru mult timp.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

N-am înțeles preocuparea asta subită a Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, de a trimis emisari să stea pe capul autorităților până rezolvă vaccinarea în masă a populației. De ce nu s-au dus în India, unde procentul nu este de 37%, ca la noi, ci 24%? Păi nu s-au dus, că acolo numărul deceselor este insignifiant, iar numărul de cazuri zilnice este de vreo 11.000, la o populație de 1,4 miliarde. De ce nu se duce OMS în Africa, unde procentul mediu de vaccinați pe întreg continentul este de sub 10%. Păi nu se duce, că ăia nici Covid nu mai au și nici nu prea au avut. De ce nu cercetează, ca o organizație mondială a sănătății ce este, numărul inexplicabil de decese din România? De ce nu cercetează faptul că nu există medicamente nici în spitale și nici în afara spitalelor? De ce nu se preocupă să trimită niște tratamente anti-Covid pentru prăpădiții aia de români care sunt lăsați să moară cu miile? Asta trebuie să facă OMS. Dar OMS are altă agendă și iată-i pe reprezentanții organizației înfipți acum în comisiile de Sănătate de la Senat și de la Camera Deputaților, pentru a-i convinge sau a-i forța pe parlamentari să voteze împotriva celor care i-au ales. Faptul că dezbaterea și votul pentru vaccinarea obligatorie au fost încă amânate nu trebuie să creeze nimănui vreo iluzie. Se așteaptă să mai crească un pic numărul vaccinaților. Dar cu PNL, USR, UDMR, care au anunțat că vor vota certificatul verde, și un PSD cu Rafila reprezentant oficial al OMS, nu mai există vreo salvare.

Soluția lor, vaccin și atât

”Acum avem soluţia, iar aceea se numeşte vaccin şi prevenţie”, declara Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, în fața emisarilor OMS. Tot mai mulți români, care și-au scos creierul din amorțire, se întreabă însă de ce se merge doar pe soluția vaccinării, de parcă toate celelalte au fost încercate și au eșuat. România este aproape virgină din acest punct de vedere. La noi tratamentele au fost trecute în protocol, dar nu s-au aplicat decât cele ineficiente și chiar mortale, cum a fost Kaletra, de exemplu. În primul an de pandemie, cu greu, dar hai să zicem că poți acorda prezumția de nevinovăție, că medicii nu știau, nu erau siguri. Acum însă, când există atâtea tratamente care dau rezultate, unele chiar extraordinare și certe, cum de se pistonează doar pe ideea vaccinării? Păi dacă există medicamente eficiente pe care le poți lua în primele zile ale bolii, de ce să nu mizăm și pe imunitatea naturală, care s-a dovedit științific că este net superioară celei dată de vaccin? O imunitate care nu dă reacții adverse, nu lasă sechele și, mai ales, nu te omoară.

Ținta finală: 70% din populația globului trebuie vaccinată

Organizația Mondială a Sănătății și-a propus ca, până la sfârșitul anului 2022, 70% din populația lumii să fie vaccinată. În România acest procent trebuie atins până la sfârșitul acestui an. Acestea sunt ordinele. „3 milioane de persoane vaccinate suplimentar față de cele 7 milioane care sunt în momentul de față aduc undeva la vreo 10 milioane, la care se adaugă cei care au trecut prin boală, eu cred că sunt cam 8 milioane, sigur sunt și situații în care oamenii au fost vaccinați și au trecut prin boală. Dacă se vaccinează 10 milioane de oameni probabil că o să avem o imunitate în jur de 75-80% din populația României”, a declarat Alexandru Rafila.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Securitatea ne-a pregatit Guvernul PNL-PSD, al Genocidului si Segregarii nationale, care va introduce certificatul sclaviei peste tot, cu consecinta concedierii a cel putin 60% din persoanele care lucreaza, ce va determina haos si anarhie totala, pana la Revolutie nemaifiind decat un pas! Aceste bestii si canalii securiste, politruce si “specialiste in solutua finala” au declarat, Razboi pe fatza impotriva poporului roman, iar daca nu vrem sa ajungem cu totul in sclavia lor, vem datoria de a ne “ingriji” cum se cuvine de ei si de familiile lor mafiote! Si ar trebui sa le promitem de pe-acum, ca nu luam prizonieri!

  2. @Vlad Tepeș
    Ca să zicem așa, ei ne ajută sa facem schimbarea iar noi nu vedem. Este clar că trebuie intrat în luptă cu mic cu mare, căci va fi unica noastră șansă de scăpare. Și ei fără să-și dea seama chiar ne ajută prin darea pe față a planului lor genocidar, adică prin viteza de impunere a vaccinării obligatorii, iar ceea ce este destul de grav e că nici chiar noi nu realizăm “ajutorul” pe care securiștii ni-l oferă, aceasta pentru că ne-am învățat cam comozi.
    Astfel că formula universal valabilă dată la un alt articol: “Cine se supune piere, iar cine nu se supune înviază”, devine:”Cine intră in luptă înviază, iar cine ascultă de sistem piere sau își pierde mântuirea”. Formula este de fapt una și aceeași, doar că cea nouă este scrisă ținând cont de semnificația cuvintelor “nesupunere față de sistem” care înseamnă nimic altceva decât “a intra în luptă” cu sistemul.
    Succes tuturor luptătorilor pentru adevăr și dreptate !

    1. Corect! Sa ne amintim ca vechii romani si stramosii nostri se luptau fara teama cu invadatorii straini, supravietuind sau murind, desi acestia le luau mult mai putin decat ne iau Iudele din zilele noastre, iar pt jertfa lor si pt libertatea pe care le-o datoram si pe care acum o pierdem din cauza non-combatului nostru, ei sunt cinstiti an de an de Inaltare, intr-un adevarat Cult al Eroilor neamului!

    1. 3 capete ale aceleiasi hidre al carui creier e nucleul de talmudisti babilonieni din [sub] secta sabateana a frankistilor.
      Franc-Masoneria a fost creata de “ei” in SUA si este controlata tot de ei; sint atrasi idiotii crestini cultural ai Apusului, sectele opuse papismului, dintre declaratii ortodocsi si alti dobitoci satanizati prin jidanire – iubirea de arginti.
      Soros e pionul cahalului pe tabla “civica”, asa cum tzukal-bergu e pe net, si altii…. in alte locuri: astia administreaza cum primesc comanda, averile NU LE APARTIN de aceea si promoveaza disparitia “proprietarii private”.
      Cititi-i si pe dr. Nicolae Paulescu dar si pe industriasul Henry Ford.
      Nu va spun si de….
      https://carolynyeager.net/why-we-are-antisemites-text-adolf-hitlers-1920-speech-hofbr%C3%A4uhaus
      E in engleza, nu cred ca e tradus in romaneste, cel putin eu nu am gasit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button