X

[DOC] COMISIA EUROPEANA, SLUGA BIG PHARMA: Comisia Europeana a secretizat cel putin o treime din fiecare contract incheiat cu BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson si alti producatori de vaccinuri

Desi Comisia Europeana are datoria de transparenta fata de cetatenii UE, din ale caror impozite functioneaza, executivul comunitar a actionat fix pe dos, dedandu-se la o scandaloasa secretomanie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Saptamana trecuta, CE a publicat contractele incheiate cu producatorii de vaccinuri BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sanofi-GSK, CureVac si Novavax. „A publicat” este doar un fel de a spune, caci, dupa cum va puteti convinge singuri facand click aici, cel putin o treime din fiecare contract este cenzurat. Deci dupa ce ca autoritatile pandemice – nu doar din Romania, ci si din strainatate – ne indeamna sa avem incredere in stiinta si sa ne vaccinam, nici macar nu fac efortul de a fi complet transparente si de a publica in integralitate (subliniem: in integralitate) contractele incheiate cu producatorii de vaccinuri, astfel incat cetatenii Uniunii Europene sa stie clar la ce riscuri se expun daca se lasa vaccinati.

Cel care a scos la iveala manevra Comisiei Europene duminica, 31 octombrie 2021, a fost europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto), intr-o conferinta de presa comuna sustinuta cu eurodeputatii Ivan Vilibor Sinčić (Croatia), Francesca Donato (Italia) si Christine Anderson (Germania). Cu totii s-au pronuntat impotriva certificatului verde (certificatului digital), avertizand ca documentul restrange nepermis de mult libertatea de miscare si alte drepturi si libertati, existenta lui contrazicand insele fundamentele Uniunii Europene.

Mai jos veti gasi atat declaratia lui Terhes (cu subtitrari romanesti), cat si conferinta completa, continand si discursurile celorlalti europarlamentari (fara subtitrari).

Prezentam luarea de pozitie a lui Chris Terhes, insotita de declaratiile facute dupa conferinta (conform postarii de pe Facebook – vezi video):

Stiti, [ca europarlamentari] am fost alesi de catre oameni (asa spune Tratatul), dar nu trebuie sa uitam ca suntem alesi aici pentru oameni.

Trebuie sa avem in minte ce e mai bine pentru oameni, deoarece acesta este motivul pentru care ei ne-au ales aici, in Parlamentul European.₩

Tuturor acestor lideri ai Parlamentului European le place sa se laude pe sine, de fiecare data cand merg intr-o conferinta de presa, si sa spuna ca aceasta este cea mai democratica institutie a Uniunii Europene.

Intrebarea pentru ei este: E cu adevarat asa?

Le-ati spus acestor oameni in Parlament, cand ati ales sa-i deposedati de drepturile lor fundamentale, de ce ati facut-o?

Vedeti, avem toate aceste tratate, despre care vorbea si colegul meu, care prevad ca niciun tratament medical nu poate sa-ti fie impus decat daca decizi asupra lui LIBER si in urma unui CONSIMTAMANT INFORMAT.

In mod clar, ceea ce acesti [lideri] fac in prezent, sa conditioneze accesul in Parlament de posesia acestui certificat verde, violeaza aceasta libertate a oamenilor de a alege cu ce doresc sa fie vaccinati sau testati.

Dar exista si celalalt aspect, iar intrebarea pe care v-o adresez nu doar voua, in Parlament, ci si fiecarui cetatean european, ca sa va intrebati propriile guverne, este:

Ati fost voi informati cum se cuvine despre ceea ce se intampla?

Pentru ca am avut multe dezbateri, la inceputul acestui an, in Parlament, unde am solicitat acces neingradit la contractele semnate intre aceste companii producatoare de vaccin si Uniunea Europeana.

Si citez dintr-un articol din Euractiv din 22 ianuarie 2021, care spune urmatoarele:

«Contractul semnat intre firma farmaceutica si Comisia Europeana in noiembrie 2020 a fost pus la dispozitia europarlamentarilor marti intr-o forma cenzurata, dupa ce firma a fost de acord ca respectivele contracte sa poata fi cercetate».

Poftim? POFTIM?

Asadar, se impune un produs medical asupra cetatenilor europeni fara ca ei sa stie ce scrie in aceste contracte? Nu doar ca ei nu stiu, dar nu stim nici noi, ca europarlamentari, ce e in ele!

Deci dupa multa presiune in Parlament (astfel cum spune si articolul), aceste contracte ne-au fost puse la dispozitie noua si publicului.

Si doresc sa va arat unele dintre acele pagini. Si spuneti-mi voi daca e OK ca cetatenii europeni sa fie expusi la aceasta situatie, in care nu pot merge la serviciu, nu pot intra intr-un magazin, nu pot sa-si duca copiii la scoala, nu se pot deplasa liberi dintr-o tara in alta, decat daca, intr-un caz, sunt vaccinati cu unul dintre aceste produse.

Asadar, aici sunt contractele care au fost publicate de catre Comisie cu aprobarea firmelor. E ceva nemaiauzit.

Iar acum am sa va arat paginile… Acestea sunt paginile… Vedeti?

(Eurodeputatul croat Ivan Sincic: ei numesc asta transparenta!)

Asadar, acesta [transparenta] este principiul fundamental al democratiei – corect? Va intreb: este asta transparenta? Vedeti ceva? Ca noi nu vedem!

Banii cetatenilor europeni au fost dati de Ursula von der Leyen acestor companii [farmaceutice]. Ce s-a intamplat cu acei bani? Unde sunt? De ce nu sunt deschisi fata de oameni si complet transparenti, astfel incat sa stim cu totii ce se intampla?

Diferenta dintre tiranie si democratie e foarte simpla. Cand guvernul stie totul despre tine, aceea este tiranie. Stiu cum e sa traiesti intr-o tiranie. Cand tu stii totul despre guvern, aceea este democratie.

Deci aici ne aflam in acest moment: laudand aceasta institutie, drept cea mai democratica institutie din Uniunea Europeana, dar nici macar noi, ca europarlamentari, ca alesi direct de catre oameni pentru oameni, nu am putut vedea aceste contracte.

Asa cum am spus saptamana trecuta, suntem aici pentru voi si ne vom lupta pentru voi.

Stiu ca multi dintre voi, din toata Europa, o duceti greu in acest moment, la fel cum greu o duc multi dintre voi, cei care lucrati pentru institutiile europene.

Asa cum un fost presedinte american a spus: ‘Libertatea e doar la o generatie distanta de disparitie’.

Traim genul acela de timpuri in prezent si este datoria noastra si chemarea noastra sa luptam pentru libertate. Va multumesc.

(Afirmatiile de dupa conferinta:)

Cum poti, ca stat, sa-ti constrangi propriii cetateni sa se vaccineze cu produse medicale ale unor firme medicale private, produse ce sunt achizitionate in urma unor contracte dintre Comisia Europeana cu respectivele firmele, contracte la care, insa, cetatenii expusi la aceasta presiune infernala sa se vaccineze nu au acces complet?

Nu doar ca cetatenii nu au avut acces la aceste contracte, dar nici ca europarlamentari nu am avut acces. Romanii TREBUIE sa-i intrebe pe senatorii si deputatii din Parlamentul Romaniei daca au vazut aceste contracte. Cum poti sa votezi impunerea vaccinari oamenilor cand nu ai vazut aceste contracte?

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Era de așteptat că se vor face presiuni în privința vaccinării personalului didactic și iată cum o fac, într-un mod foarte viclean, ca să-i ațâțe pe părinții elevilor împotriva profesorilor, căci nu vor să dea voie la cursuri cu prezență fizică decât în anumite condiții, adică funcție de procentul de vaccinare din școli.
      “Cântecul lebedei” a început deja!

  1. “Le-ati spus acestor oameni in Parlament, cand ati ales sa-i deposedati de drepturile lor fundamentale, de ce ati facut-o?”

    Iata o intrebare foarte buna. Ei nu ne-au spus, dar putem cauta singuri raspunsul, punand intrebarile potrivite.

    1. Care a fost contextul aparitiei “pandemiei”?
    Raspunsul il gasim legand intre ele notiuni precum: Marea recesiune 2007-2008, Indignados, protestele antiausteritate, Primavara Araba, Occupy, Estallido Social, Black Lives Matter, Vestele Galbene, totul culminand cu protestele din 2019 (Cehia, Venezuela, Columbia, Chile, Franta, Hong-Kong, Moscova, protestele anticoruptie din Romania 2017-2019 etc. etc.)
    O simpla cautare cu “2019 protests” releva articole precum:
    https://www.pri.org/stories/2019-12-30/protests-rocked-world-2019
    https://www.newyorker.com/news/our-columnists/the-story-of-2019-protests-in-every-corner-of-the-globe
    https://reliefweb.int/report/world/2019-year-protest
    https://www.voanews.com/a/americas_global-protests-2019-demonstrators-around-world-demand-reform/6180267.html
    https://www.voanews.com/a/europe_2019-year-protest/6181654.html

    2. Ce legatura are pandemia cu relatiile SUA-China?
    Problema pretinsei pandemii trebuie pusa si in legatura cu relatiile SUA-China anterioare aparitiei Covid, precum si cu interesele celor doua puteri.
    Probabil in semn de impacare dupa razboaiele comerciale anterioare, America roscovanului Trump (marele Gica-Contra al Twitter-ului si al FB) a facut cadou Chinei Hong-Kong-ul iar China a facut cadou Occidentului povestile, propaganda si dezinformarea privitoare la un virus inexistent.
    Inca nu ne intrebam cum de au “scapat” atatea informatii si inregistrari din China si cum de a ajuns virusul asta de acolo direct in Italia, Spania, Franta, UK si SUA, unde “a facut ravagii”?
    Unde oare se putea lansa mai bine o pandemie dupa un scenariu hollywoodian sau a la Sergiu Nicolaescu daca nu in China, unde absolut totul este controlat de partidul-stat?
    Nu e ciudat ca intreaga pandemie e coordonata acum de Occident in frunte cu SUA? De acolo vin povestile apocaliptice, teoriile conspirationiste, informatiile voit contradictorii, directivele privind gestionarea “pandemiei” si, desigur, vaccinurile.
    Cum se face oare ca toate motivele prin care se justifica ingradirea drastica a drepturilor cetateanului occidental isi au originea la mare departare (China, lumea araba, talibanii etc.)? Cata asemanare cu atentatele din 2001!

    3. Care este scenariul dupa care s-a actionat?
    Exact in decembrie 2019 apar deja “primele cazuri” si China (bastion al totalitarismului si represiunii, plantatia care produce o mare parte din profiturile nesimtite ale marilor corporatii) declara ca a izolat virusul denumit 2019-nCoV.
    In stil blitzkrieg, pe 11 martie 2020 Organizația Mondială a Sănătății a declarat că focarul de coronavirus a devenit o pandemie.
    Apoi toate guvernele si toata presa aservita au actionat la unison. Toti, bineinteles si satrapii care gestioneaza colonia Romania SRL, au declarat in 2020 virusul, toti au adoptat aceleasi protocoale (urmarind cresterea artificiala a numarului victimelor unui virus inexistent), toti au trecut la ingradirea drepturilor si libertatilor si la reprimarea protestelor. Acum aveau un motiv “nobil”: sanatatea celor care protestau si a societatii in general.
    Pentru a baga teroarea in intreg globul au fost luate masuri abuzive (tari intregi in lockdown) au fost difuzate peste tot imagini cu cadavre in saci, cu supraaglomerarea spitalelor si au fost falsificate grosolan cifrele deceselor “cauzate” de un virus inexistent.
    Pentru a se ascunde genocidul din spitale si urmele marsaviei (mai exact lipsa oricaror urme care sa confirme existenta vreunui virus) au fost interzise autopsiile celor declarati morti de Covid.
    Foarte probabil tot sistemul a raspandit si o buna parte din teoriile apocaliptic-conspirationiste care circula. Nu face altceva decat sa agite scenarii si temeri arhaice (semnul fiarei, foametea si sfarsitul lumii etc.) pentru a batjocori, a ingrozi si debusola turma.
    Asadar, in 2019, anul in care protestele au cutremurat globul, Oculta le-a raspuns celor care cereau schimbarea sistemului, reforme si egalitate, cu o frumusete de virus pe care, ca sa se invete protestatarii minte, l-a botezat fix cu numarul anului.

    4. Care au fost principalele drepturi ingradite sub pretextul existentei pandemiei?
    Analizati care sunt in fapt drepturile fundamentale ingradite: libertatea de miscare si dreptul de a socializa cu semenii.
    Dupa cum se poate constata, “virusul” Covid poate fi lesne denumit si “virusul antisocializare”. Conform teoriilor propagandei, el se “raspandeste cu repeziciune” mai ales cand individul socializeaza cu alti semeni, cand merge la cumparaturi, nunti, botezuri, petreceri, intalniri religioase sau, cel mai grav, la proteste cu zeci de mii de oameni.
    Comparati harta zonelor cu cele mai drastice restrictii cu harta protestelor anterioare si veti descoperi ca restrictiile cele mai dure vizeaza exact zonele in care protestele au fost mai intense in 2019 si in anii anteriori, zone macinate de coruptie si scandaluri (Italia) sau zone de un interes geo-strategic si economic major (Romania).
    Cu titlu de exemplu, putem analiza situatia tarilor nordice. Tari cu popoare blajine, satule, fara framantari sociale semnificative. Imbecili care se “cipeaza” voiosi si carora le poti lua copiii din casa, in numele unor teorii political correctness. Lucrul naibii, acolo virusul (care in alte parti genereaza munti de cadavre) e considerat o banala gripa iar nordicii au fost lasati “sa se imunizeze natural”, fara ca stapanii sa considere necesar in “tratament” si anularea libertatilor individului. Aia par previzibili si destul de bine dresati, nu e nevoie de noi socuri, precum in alte zone.

    5. Ce au obtinut marile puteri si oligarhia capitalista?
    China evident dreptul de a reprima protestele din Hong-Kong si de a anexa in liniste provincia (despre care nu se mai sufla acum o vorba si care teoretic trebuia sa se bucure 50 de ani de autonomie dupa retrocedarea catre China).
    Iar Occidentul a obtinut in primul rand salvarea status-quo-ului existent si pretextul perfect pentru a linisti protestele atat in capitalele imperiale cat si in coloniile controlate si mulse la sange (America de Sud, Europa de Est, lumea araba etc.).
    Chiar daca inca se protesteaza, protestele actuale sunt o umbra a celor din 2010-2019 iar acum cetateanul este in defensiva. Acum el este nevoit sa isi apere drepturi fundamentale, nu mai cere reforme, transparenta si echitate sociala. Nu mai cere rasturnarea sistemului, ci se umileste in fata lui.
    Uite asa a fost inventat primul virus din istorie care loveste direct in libertatea individului, mai ales in dreptul sau de a se asocia cu alti confrati, de a protesta si de a cere schimbarea sistemului.
    A purta masca (deci a-ti acoperi gura pe care ai avut-o prea mare), a te vaccina si a obtine Green Pass-ul nu sunt altceva decat dovezi de obedienta umila, de acceptare a faptului ca sistemul te-a invins din nou si ca nu esti altceva decat sclavul lui.

    6. Ce e asadar “pandemia Covid”?
    Este ceea ce London numea inspirat “Calcaiul de Fier”, adica ofensiva oligarhiei prin instrumentele sale (structuri statale si suprastatale – precum CE, guverne aservite, forta armata si presa – deci propaganda), impotriva libertatii individului.
    Nu cred ca Big Brother a premeditat totul asa cum ar vrea acum sa credem (sugerand controlul deplin al situatiei prin teoriile conspirationiste pe care singur le raspandeste).
    Mai degraba gaselnita cu virusul gripei a fost raspunsul disperat la intrebarile “cum imprastiem urgent milioanele de protestatari, ca sa nu ne impastie ele pe noi?” si “cum putem justifica folosirea violentei impotriva lor, ca sa nu ajungem noi in fata ghilotinei sau, si mai grav, cu conturile goale?”.

    7. Cum poate fi explicat modul concertat in care au actionat statele la ordinul oligarhiei? Ce i-a unit chiar asa de strans pe toti?
    Raspunsul e simplu: teama ca sistemul actual ar putea fi spulberat de valul de nemultumire ce a luat nastere la nivel mondial in ultimii ani.
    Ce ii uneste pe Bill Gates, satrapii Romaniei, marii afaceristi, dictatorii, artistii si mafiotii din lumea asta? SISTEMUL. Sistemul pe care l-au inventat pentru a face averi obscene pe spatele turmei infometate si a le ascunde apoi prin paradisuri fiscale (Panama Papers e un exemplu edificator).
    Am descoperit acum ca presa, din cainele de paza al democratiei, a devenit dulaul cu spume la gura prin care oligarhia terorizeaza sclavii.
    Insa cea mai cutremuratoare descoperire este aceea ca statele au rupt contractul social si au renuntat la rolul lor de reprezentante ale intereselor celor multi. S-au pus in slujba celor putini (oligarhia) iar institutiile (sanitare, politice, militare, sociale, juridice) care ar trebui sa-l ajute si sa-l apere pe cetatean au fost transformate in instrumente ale represiunii.

    Iata asadar cum se explica atitudinea Comisiei Europene. UE si CE nu sunt altceva decat instrumente prin care oligarhia stapaneste si controleaza sute de milioane de oameni, la fel cum prin PCC isi controleaza uzina chinezeasca si cum prin dictaturile lumii a treia (intra aici si Romania) isi controleaza resursele.
    Un exemplu edificator privitor la rolul pe care il joaca in realitate CE este angajarea lui Jose Manuel Barroso, fostul preşedinte al Comisiei Europene la Goldman Sachs. Nu sunt necesare comentarii suplimentare.

    8. Ce putem invata din aceasta “pandemie”?
    Ca protestele anterioare au fost pe deplin indreptatite. Sistemul corupt, mizerabil si represiv ce imparte lumea intr-o minoritate infima putred de bogata pentru care orice e permis si o majoritate covarsitoare, saraca si lipsita de cele mai elementare drepturi trebuie rasturnat si inlaturat odata pentru totdeauna.

    9. Ce putem face?
    Sa ne regrupam si sa reluam ofensiva de unde am lasat-o in 2019. Grevele si protestele trebuie continuate pana la rasturnarea sistemului. Este evident ca nu poate exista decat un singur supravietuitor: noi sau el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button