X

[VIDEO] Evreii rup tăcerea și denunță efectele mortale ale “vaccinurilor” c0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proiectul Mărturii a fost creat pentru a oferi o platformă pentru toți cei care au fost afectați după vaccinarea covid-19 și pentru a se asigura că vocile lor sunt auzite, deoarece nu sunt auzite în mass-media israeliană. Sperăm că acest proiect va încuraja din ce în ce mai mulți oameni să-și spună povestea și la noi în România.

Asta nu vor autorităţile și mass-media să vedem și să știm. I-au speriat pe oameni de moarte cu un coronavirus banal, ca astfel să-i ȋmpingă să ia de bună voie o injecţie letală ȋmpachetată sub forma unui „vaccin salvator” – pe care nu l-ar face nimeni dacă ar realiza ce e el cu adevărat.

Postaţi și trimiteţi videoul peste tot unde puteţi, pentru că asta are cel mai mare efect asupra oamenilor, să vadă cazuri concrete de oameni nenorociţi pe viaţă, și chiar pentru veșnicie. Dacă doar le spunem noi să nu ia „vaccinul”, nu are același efect. De aceea demonicii ne-au arătat la televizor de un miliard de ori aceeași imagine cu o singură izoletă, scene filmate despre „spitale pline”, inventȃnd „cazuri”, pentru că asta este ce lucrează asupra omului cel mai bine, frica de moarte și grija pentru propria sănătate. Şi de aceea fac acum tot posibilul ca oamenii să nu afle cifrele uriașe de decedaţi și infinitele cazuri de vătămaţi de la injecţiile lor. Pentru asta taie și spȃnzură, cenzurează, reduc oameni la tăcere, ȋncalcă Constituţii, schimbă legi etc.
Ca atare, oamenii din video au dat dovadă de un mare curaj cȃnd au fost de acord să-și facă cazurile publice. Şi și-au asumat un risc enorm numai ca să-i avertizeze pe alţii să nu mai facă și ei aceeași greșeală fatală. Faptul că ei nu fac o adevărată criză de nervi ȋn faţa camerei de filmat, din cauza la ceea ce au păţit, că nu ameninţă, ȋnjură etc. autorităţile, pe cei din mass-media, pe cei din domeniul medical care ȋn loc să demaște mascarada, au susţinut-o, se datorează tocmai politicii israeliene (și globale) de intimitare și repercusiuni…

Filmul a fost publicat pe 19 septembrie.
Surse engleză (chiar și alte limbi, probabil din ce ȋn ce mai multe):
https://rumble.com/user/ron9898
vaxtestimonies.org

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sefu’!
    Titlul!
    Nu sint “evrei” ci ISRAELIENI!
    Cei care au creeat proiectul isi spun: “Consiliul Popular Israelian”.
    De ce “bagam” de la noi ca la reducerea de populatie “intra” multi si de acolo.

    …. Ali – din fil – nu prea are cum fi “evreu” – adica LUCRATOR LA TEMPLU/SINAGOGA, caa asta inse,mna si pe vremea lui Iisus!… stiti ca evreii etnici nu mai sint “urmariti” istoric de cand Iacob a fost numit Israel; de atunci DOAR israeliTii, cu triburile lor sint mentionati.
    Azi, nu mai sint israeliTi oficiali (ca sa nu mai fie implicatii rabinii, fiind denumire biblica, religioasa) ci DOAR israelieni, adica “din Israel” – termen secularist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button