X

[VIDEO] Alianța Dan Chitic – Partidul AUR

* Ne bucuram sa vedem ca romanii cu discurs patriotic isi dau mana. Miercuri, 3 noiembrie 2021, avocatul Dan Chitic (foto stanga) si co-presedintele AUR George Simion (foto dreapta) si-au anuntat sprijinul reciproc pentru proiectele care tin primele pagini ale ziarelor: Legea suveranitatii (pe care Lumea Justitiei a prezentat-o in detaliu – click aici pentru a citi), respectiv suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Mai exact, Chitic si Simion au anuntat ca fiecare a semnat pentru demersul celuilalt.

Iata declaratiile celor doi, asa cum apar pe pagina de Facebook a avocatului (vezi video mai jos):

George Simion: „Am semnat pentru Legea suveranitatii. Ii invit pe toti ai nostri sa o faca. E timpul sa ne unim fortele si e timpul ca mesajul romanesc, national, sa fie la putere in Romania. Pe toti cei care semneaza pentru debarcarea primului turist al tarii de la Cotroceni ii invit sa semneze si Legea suveranitatii, pentru ca unirea face putere”.

Dan Chitic: „Am semnat pentru demiterea lui Iohannis, pentru ca Legea suveranitatii (cea care trebuie sa aduca suveranitatea) este impotriva sistemului reprezentat de Iohannis. De-asta va invit si va rog pe toti cei care veti semna pentru Legea suveranitatii sa semnati si pentru demiterea lui Iohannis. Intr-adevar: doar impreuna vom putea reusi. Doamne, ajuta!”

https://fb.watch/92xvf5q7K3

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. „Am semnat pentru Legea suveranitatii.
  Ii invit pe toti ai nostri sa o faca.”

  Nu se poate semna ce respecta „genderismul”, sorry! … oricat as aprecia eforturile lor, „la vedere”….
  Tot sinucidere colectiva este finalul cu asa ceva cum e acum forma asa-zisei legi a suveranitatii; sa scoata Chitic mizeria asta strecurata „de forma” dar cu impact distugator, catastrofic „pe fond” si atunci alta este situatia!

  Ca sa fim totusi limpezi la cap – suveranitatea se AFIRMA, se demonstreaza, nu se legifereaza.
  Individul nu poate fi suveran cat timp nu-si poate apara viata si avutul si cat timp poate fi pedepsit pentru ca respinge un atac: distruge armele atacatorului, il omoara…
  In plus, chiar recunoasterea scriptica (tratate) sau declaratie in Constitutie NU GARANTEAZA ca asa ramai CA ENTITATE, tara locuita… si nu te ocupa altul, nu-ti „rupe” teritorii, nu te subjuga economic, financiar. sau te paralizeaza comercial (boicot, izolationism – vezi Anglia-Scotia, „jidanii din toata lumea”-Germania, …

  Santem „inimosi”, da’ mai citim ce semnam, ca asa e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!