X

Au văzut că ne supunem! Directorul OMS anunță o nouă pandemie: Va apărea un alt virus

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a susținut un discurs la  reuniunea miniștrilor sănătății și finanțelor din G20, din 29 octombrie. El atrage atenția asupra pericolului unei noi pandemii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Avem nevoie de acele țări care și-au făcut angajamente generoase să doneze vaccinuri pentru a îndeplini aceste angajamente urgent;

Avem nevoie de acele țări care produc vaccinuri pentru a permite fluxul transfrontalier gratuit de vaccinuri finite și de materii prime și pentru a facilita schimbul de know-how, tehnologie, licențe și IP;

Și avem nevoie de producători să prioritizeze și să își îndeplinească contractele cu COVAX și AVAT în regim de urgență.

Chiar dacă luptăm pentru a pune capăt acestei pandemii, trebuie să învățăm lecțiile pe care ni le învață și să ne pregătim pentru următoarea.

Este o certitudine biologică că, la un moment dat, va apărea un alt virus pe care pur și simplu nu îl putem conține.

Putem lua măsurile acum pentru a ne pregăti pentru acel virus, pentru a-l detecta și pentru a răspunde rapid când apare.

Deci de ce avem nevoie?

În primul rând, guvernarea.

Amenințările la nivel înalt necesită un angajament politic la nivel înalt, așa că vă îndemnăm să susțineți înființarea unui Consiliu de finanțare a amenințărilor sănătății.

De asemenea, căutăm sprijinul dumneavoastră pentru un acord internațional obligatoriu din punct de vedere juridic privind pregătirea și răspunsul la pandemie, la Sesiunea Specială a Adunării Mondiale a Sănătății de luna viitoare.

În al doilea rând, finanțarea.

Susținem ideea unei noi facilități internaționale de finanțare pentru pregătirea și răspunsul la pandemie, construită pe instituțiile financiare existente.

Și în al treilea rând, avem nevoie de o OMS consolidată, împuternicită și finanțată durabil, în centrul arhitecturii globale a sănătății.

Excelențe, permiteți-mi să vă las cu trei cereri concrete:

Finanțați integral Acceleratorul ACT;

Rezolvarea crizei vaccinurilor;

Și investiți astăzi într-un mâine mai sigur”, a spus directorul OMS.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. In fond, de ce nu? Atata timp cat turma de sclavi e si proasta, si lasa, si lipsita de solidaritate! Intotdeauna, de-a lungul Istoriei a primat “principiul celui mai puternic, iar acum ocultii detin pt prima oara, puterea totala!

  2. Planul ocultei se derulează pas cu pas. Oamenii loiali ei sunt puși peste tot în funcțiile cheie. Numai mucenicia ne mai poate salva din mâinile antihriștilor. Așadar niciun pas înapoi de la urmarea lui Hristos!

  3. Ce substanțe chimice mai au de gând să arunce din avioane? Nu le e rușine? Ne prostesc după bunul plac fără jenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button