X

ALERTĂ: Se privatizează râurile, lacurile și chiar apa Mării Negre

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noi suntem ținuți (prea) ocupați cu restricțiile, creșterea facturilor și războiul româno-român.  Între timp, PNL pregătește o nouă lege strâns legată de “REGULAMENTUL U.E.”. Evident, că în cazul renunțării la exploatarea minieră și închiderea termocentralelor, U.E. nu dă cu parul și nu ordonă, ci se bazează pe slugărnicia politrucilor care ne conduc. Pentru că, după cum vedem în cazul Ungariei și Poloniei, ba chiar și în cazul Germaniei, acestea NU au renunțat la cărbune și nici nu și-au închis termocentralele, din contră.

În acest moment, 40% din terenul agricol românesc e în proprietatea străinilor și a multinaționalelor Big FERMA, un fel de Big Pharma, dar în agricultură, al căror tatuc și păstor este Dacian Cioloș (MONSANTO + distrugerea bazelor naționale de semințe).

Conform “Legii Acvaculturii”, un proiect legislativ aflat în dezbatere , următorul pas pe „agenda” României este reprezentat de privatizarea lacurilor, râurilor și, în final, chiar a Mării Negre:
“Art. 1) , alin. 2 , lit. b. privatizarea societăţilor comerciale cu profil piscicol, a amenajărilor piscicole şi a terenurilor pe care sunt amplasate acestea, aparţinând statului; “

“Art.8 – Zona de acvacultură constă într-un sistem hidrologic propice acvaculturii şi care cuprinde parţial sau în întregime un bazin hidrografic de la izvoare şi până la vărsare, un corp de apă, o zonă costieră, pe mal ori pe mare, desemnată pentru practicarea acvaculturii.”
Resursa umană ne-au luat-o, pământul, zăcămintele și, acum, apele, le-au vândut.

Mâine ce vor mai vinde? Aerul?
Stați, avem deja restricție pe aer inspirat. Iar Bill Gates și alte personaje de tipul Greta Thunberg deja ne-au spus că e mai bine să purtăm măști, pentru că oricum poluăm prea mult respirând.

Legea care urmează a fi dezbătută în procedură de urgență o puteți găși aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?nr=474&an=2021

articol de Iosefina Pascal

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Au înnebunit cu totul …satana a intrat total in ei si.i poseda…si singura solutie pe care o mai vad…NU E RAZBOIUL..pe care atatia il prezic…ci POSTUL NEGRU ȘI RUGACIUNEA CONTINUA, pana ne dor genunchii si cu mâinile ridicate la Sfanta Treime si la Maica DOMNULUI cerând cu plangere multa sa ne IERTE pt pacatele noastre și nr IMENS de avorturi pe fata Romaniei!!! Asta e UNICA solutie.. .. la ce vine pe noi! Eu alta nu mai vad! Sîntem la capătul puterilor psihic și fizic…cu atatea care vin pe noi…si numai asta ne mai poate salva! Nimic altceva! ???????????????????

    1. In Tomis a inceput de pe 21.10 postul Craciunului si liturghie zilnica in manastiri! Ips Teodosie a binecuvantat insa orice mirean sau preot care doreste sa participe la acest post! Doamne ajuta!

      1. Creta, nu de la tablă, ci gazda Sinodului din 2016, strigă tare: Retrageți-vă semnăturile de pe hotărârile așa-zisului Sinod, adică împăcați-vă din nou cu Dumnezeu și abia apoi treceți la post și rugăciune. Cu preoții caterisiți pe nedrept pentru că au luat atitudine față de acel fals Sinod, ce faceți? Sau voi aveți voie să nedreptățiți, căci sunteți cu de la voi putere infailibili?
        Rezolvați mai întâi nedreptățile comise și abia apoi treceți la post și rugăciune pentru a salva țara de genocidul Covid. Altfel nu se poate, căci Hristos nu-i ascultă pe farisei. Adică nu vedeți bârna din ochii voștri dar vreți să scoateți paiul din ochii plandemiștilor. Ordinea este precum am arătat, adică mai întăi rezolvă nedreptatea comisă și abia apoi treci la problema Covid.
        Îmi pare rău pentru toți cei care vă puneți speranța în ierarhi, căci până nu vor rezolva nedreptatea comisă, adică trădarea din Creta și apoi caterisirea preoților apărători ai Sfintelor Canoane, nu credem că Dumnezeu va auzi rugăciunile lor și nici postul lor nu-l va primi. Am spus de ce.

  2. Daca stam cu mainile in san si nu luptam prin orice mijloace, cu bestiile astea criminale si tradatoare, ele ne vor lua totul! Inclusiv, viata de aici, dar si cea de dincolo, dupa cum bine spunea Hristos, fariseilor(omologii conducatorilor damboviteni de astazi): “Vai de voi, cărturari şi Farisei făţarnici! Pentru că voi închideţi oamenilor Împărăţia cerurilor: nici voi nu intraţi în ea, şi nici pe cei ce vor să intre, nu -i lăsaţi să intre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button