X

Sfatul către medici al ieromonahului Savatie Baștovoi pentru stoparea crimelor din spitale: Spune adevărul – salvează vieți!

Ministerul Sănătății: 30% dintre medicii din România nu sunt vaccinați anti- COVID ⋆ Universul.net

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicii sînt folosiți în această campanie de înfricoșare cu morți cu scopul de a convinge marea majoritate să se vaccineze. Este un spectacol sinistru jucat de un guvern care a venit la putere ucigînd niște tineri prin ardere de vii – sigur vă amintiți. Folosesc moartea în continuare ca unealtă a regimului lor. Doar că, trăgînd cearșaful de pe spitale, nu fac decît să descopere ceea ce se întîmpla acolo dintotdeauna, fără ca mulțimea să o știe: oamenii mor grămadă fără tratament și îngrijire.

Morții sînt statistică

Singura salvare sînt aparatele de respirat? Acele aparate despre care în Romania abia după doi ani au aflat că pot să și ucidă, dacă doza de oxigen este prea mare? Vaccinul? Dar vaccinul nu te scapă de cancer, diabet, de boli de inimă, de obezitate morbidă și sărăcie. Iar mai nou, aflăm ca nu te scapă nici de Covid.

Arafat a tras cearșaful de pe spitale ca să vă sperie cu morți. Dar ce va fi cînd doctorii vor trage cearșaful de pe Arafat, de pe această statuie de aramă înfiptă în mijlocul României ca să i se închine toți?

Noua lozincă a campaniei de sănătate trebuie să fie: Spune adevărul – salvează vieți!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Am facut pletismografia saptamana aceasta la Marius Nasta. Ce sa spun, cladirea in care am intrat initial avea o impartire a spatiilor deosebit de inteligenta. Se vede ca cine a facut acest spital a știut a vrut si in mare parte a reusit sa iasa din comun.
    Cert este ca, la intoarcerea din spital, dupa cca 7 ore de stat acolo, am făcut iar inflamație la nivelul cailor respiratorii, iar tuse frecventa si chinuitoare, iar transpiratii, iar roseata in obraji, facies respirator, iar am trecut pe CLENIL dar, am luat și IVERMECTINA, 3 mg/kilocorp. Imediat, in 2-5 minute, mi-a fost mai bine dar, peste noapte m-am încărcat iar cu secreții. Am suflat si am tras cat am putut aer din aparat. Aparatul acela NU CRED ca se sterilizează. Se schimba doar pipa care se baga in gura pacientului si asta, asa, mai mult pentru impresie artistica. Daca cineva știe ca se sterilizează interiorul aparatului după fiecare bolnav, ar fi minunat.

  2. Genocidul este astazi in floare, in Romania! Iar bestiile care l-au provocat vor trebui sa plateasca cu capul pt asta! Probabil ca, peste foarte putin timp, vom vedea linsaje si executii sumare peste tot, caci pentru aceste Iude si bestii ale neamului, mila si indurarea nu vor exista in acele clipe!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button