X

ATENȚIE la PSD: Rafila şi Streinu-Cercel cer certificat verde temporar, la 10 zile de la prima doză, care să devină apoi definitiv

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel au propus un certificat verde temporar, la 10 zile de la prima doză

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Viclenie specifică ciumei roșii, care a mimat că este de partea poporului pentru a câștiga capital electoral. Acum însă, trebuie să bifeze și agenda OMS prin pionii pe care-i are în cadrul partidului: Rafila  și Cercel. Trist este faptul că activiștii noștri protestatari au căzut în capcana de a merge la sediul PSD și de a ridica în slăvi politicienii că nu au votat pentru pașaportul verde. Totuși, și partidul AUR a votat și s-a luptat împotriva obligativității pașaportului verde, însă aceiași activiști nu au fost la sediul AUR să le cânte laude. Dublă măsură, dublă agendă? Sperăm că nu!

Rafila şi Adrian Streinu-Cercel au propus posibilitatea acordării temporare a unui certificat verde în termen de 10 zile de la administrarea primei doze de vaccin, conform antena3.

“Specialiștii” în sănătate, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, au participat astăzi, în calitate de experți, la o întâlnire tehnică privind găsirea unor soluții imediate la criza sanitară, care a avut loc la sediul Guvernului.

Invitația a fost făcută de ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă. La discuții au mai participat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

În cadrul întâlnirii au fost enunțate mai multe măsuri posibile de implementat pe termen scurt pentru îmbunătățirea accesului pacienților COVID-19 la servicii ambulatorii și medicație antivirală.

De asemenea, a fost subliniată necesitatea consilierii profesionale pentru medicii de familie, dar și organizarea unor structuri de coordonare a asistenței medicale spitalicești la nivel județean.

Mai mult, “specialiștii OMS” din PSD au propus și posibilitatea acordării temporare a certificatului verde în termen de 10 zile de la administrarea primei doze de vaccin, urmând ca după încheierea schemei complete de vaccinare acesta să devină definitiv.

În plus, Alexandru Rafila a transmis factorilor decidenți preocuparea care există în cadrul structurilor asociative din sănătate, educație, mediul de afaceri și HORECA, cu care a avut întâlniri în această săptămână, de a fi parte la procesul decizional privind managementul pandemiei, deoarece cei pe care îi reprezintă trebuie să sprijine aceste măsuri care le afectează viața și activitatea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Atata m.am saturat sa citesc de criminalii astia …nu exista zi in care sa nu citesc ceva de ei..abia astept ziua cand vor fi JUDECATI PT GENOCID!!!!??????

  2. Normal că este vorba despre viclenie. Mincinoșii din toate domeniile de activitate și-au dat mâna pentru a ne controla total! Odată ce ai luat certificatul verde temporar, intrarea în anumite locații poate fi condiționată de schema completă de vaccipare. Cine le dă dreptul acestora de a atribui românilor o identitate digitală în numele protejării sănătății? Ni s-a cerut permisiunea?

    Aceștia nu știu că poporul român este creștin-ortodox? Setea lor de putere și dorința de a ne controla cât mai rapid îi face să fie adevărate fiare care sunt în stare de orice pentru a-și atinge scopul. Nu se vor bucura prea mult. Vor să fie mai puternici decât Dumnezeu precum a vrut satana cândva? Vor să ne controleze total? Vor să-și aroge un drept pe care doar Dumnezeu îl are? Vor să șteargă din noi legătura cu Dumnezeu? Vor să ne șteargă din Cartea Vieții? Vor să ne facă să ne închinăm necuratului? Hristos va risipi planurile lor când se vor aștepta mai puțin. Hristos îi va învinge pe toți dușmanii Săi și îi va trimite unde le e locul!

    Pe măsură ce aflăm noi detalii de la adevărații specialiști, ne dăm seama că serul EXPERIMENTAL PREZENTAT OAMENILOR CA FIIND VACCIN conține nanoroboți cu hydrogel, grafen și enzima luciferază care are rol de marker identitar. Marker identitar în locul numelui de Botez! Acest marker identitar poate fi dirijat cu ajutorul tehnologiei pe mâna dreaptă sau pe frunte! Adica este PECETEA! Deja se recunoaște oficial dorința elitelor de a ne atribui o identitate digitală, care, pentru noi, creștinii, echivalează cu pecetea antihristică! Cum să fie de acord creștinii cu așa ceva când versetele Apocalipsei ne spun clar să nu acceptăm un număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez? Apoi, cum să accepte creștinii modificarea genetică, celulele de fetuși avortați și supunerea față de inteligența artificială și față de Antihrist?

    Trăim vremuri de cernere în care lepădarea de Hristos este făcută chiar și cu ajutorul unor fețe bisericești. Vorbind în numele Bisericii Ortodoxe Române precum patronul unei firme, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, a mai scos o perlă memorabilă spunând că Biserica Ortodoxă Română este ,,profund favorabilă vaccinării”!

    Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este Biserica. Noi, creștinii, suntem mădulare ale trupului lui Hristos! Și atunci care ,,biserică” este ,,profund favorabilă vaccinării”? Am reamintit acest lucru pentru ca ateii să nu-i citeze nici pe Vasile Bănescu, nici pe Constantin Necula, nici pe alții care cred că pot vorbi în numele Bisericii sfidând Apocalipsa, scrierile Sfinților Părinți și milioanele de creștini români care refuză vacciparea din motive religioase!

    1. E temporar, sigur… fara a limita de cate ori o vor repeta…
      Spun de anul trecut: stranjoare de tip boa constrictor nu inceteaza daca nu tai capul sarpelui!
      Apoi, ca sa te eliberezi, trebuie sa-i tai bucata cu bucata corpul, adica sa-i distrugi actualului demon eliberat de Talmudisti si slugile lor = Franc-masonii ce folosesc: sediile “organelor” contaminate de marxism, locuintele personale imbuibate cu jafurile “cu acte” ale oamenilor, tot!

      Asta-i manevra rabinica pentu goym:
      “It’s just a mask.”
      „It’s just six feet.”
      „It’s just two weeks.”
      „It’s just non essential businesses.”
      „It’s just non essential workers.”
      „It’s just a bar.”
      „It’s just a restaurant.”
      „It’s just to keep from overwhelming the hospitals.”
      „It’s just to make the cases go down.”
      „It’s just to flatten the curve.”
      „It’s just a few inmates.”
      „It’s just to keep others from getting scared.”
      „It’s just for a few more weeks.”
      „It’s just church, you could still pray.”
      „It’s just a bracelet.”
      „It’s just an app.”
      „It’s just for tracing.”
      „It’s just to let others know you’re safe to be around.”
      „It’s just to let others know who you’ve been in contact with.”
      „It’s just a few more months.”
      „It’s just large gatherings.”
      „It’s just a rare side-effect.”
      „It’s just a vaccine.”
      „It’s just for the vulnerable.”
      „It’s just to protect children.”
      „It’s just a little microchip.”
      „It’s just a blood test.”
      „It’s just a scan.”
      „It’s just for medical information.”
      „It’s just a vaccination certificate.”
      „It’s just like a credit card.”
      „It’s just a few places that don’t take cash.”
      „It’s just so you can travel.”
      „It’s just so you can get your driver’s license.”
      „It’s just so you can vote.”
      „It’s just so you can leave your home.”
      „It’s just so you can get a job.”
      „It’s just so you can go at work.”
      „It’s just so you can go to Doctor.”

      „It’s just a few more years.”

  3. Aceste doua Gunoaie umane nu se mai ascund si sustin pe fatza, alaturi de bestiile de la guvernare segregarea si concedierea romanilor in functie de vaccinare! Adica, nu te-ai vaccinat inca iobagule roman, atunci ramai fara serviciu si fara drepturi! Va veni insa si “vremea lor”!

      1. Adica ce fac ei (Cercelu’ si Rașelu’/Rachelu) e bine, asta vrei sa sugerezi?
        In realitate nici nu conteaza ce ar mai face Parlamentul “bun”, fiindca deja Constitutia si legile sint calcate in picioare, nu mai sint respectate si aplicate ci se manevreaza doar cu masurile omandate si coordonate extern.

        Cand jidanu ti-o-ar face vreun bine, e “cu aprobare” ca sa nu zica vreun goy ca toti jidanii sint asociati in rele care se petrec, desi ei beneficiaza priorita so majoritar.
        Ca sa spuna fraierii ca si jidanii sint oameni!
        Arata ei…. da’ se cred supra-oameni si actioneaza sub-uman, ca ne-oameni c a asa ii invata religia lor satanista.

      2. @Ella
        Este un joc murdar de-al lor ca să-i bage într-o confuzie totală pe cei puțin credincioși, la fel cum procedează la nivel macro uniunea europeană. Adică pe de o parte arată că, cică, apăra dreptatea, dar pe de altă parte îți confiscă toate drepturile, iar în cazul ue și bogățiile țării. După cum bine vedeți, deja ați gustat din momeala lor, a lui Rafila și a lui Streinu Cercel. Cum puteți crede că aceștia doi, care de la începutul nebuniei(asa-zisei pandemii) au fost(“luptat”) pentru confiscarea drepturilor românilor și pentru vaccinarea întregii populații, acum dintr-o dată îi vor apăra pe cei pe care nu i-au iubit? Nu că nu ar fi posibilă o astfel de întoarcere la 180 de grade, dar asta ar însemna pentru ei mucenicie ceea ce nu se prea vede a fi. Sper să înțelegeți acest dute-vino(joc murdar) care îi derutează pe mulți dintre români. Toți care sunt la putere sau care acum se pregătesc să preia puterea, toți sunt de acord să lucreze la acest genocid național și mondial. Altfel n-ar avea loc în fruntea țării, căci mai întâi li se prezintă planul de acțiune și abia după ce spun că sunt de acord cu el(planul), abia apoi sunt propuși pentru funcțiile vacante. Unii chiar își arată mai dinainte de acest moment zelul pentru actualul genocid ca să-i convingă mai dinainte pe șefi de acordul lor de a participa activ la genocid.
        Așadar acum știți de cine să vă feriți. O să urmeze să fie date pe față și fețele bisericești care n-au sau nu mai au nicio treabă cu Hristos, căci li se vor cere “servicii” prin care să demonstreze că sunt loiale regimului(vaccinării).
        Cu adevărat, după ce se va încheia nebunia Covid, nimic nu va mai fi ca nebunia de dinaintea nebuniei Covid. Aici au oarece dreptate plandemiștii, dar numai că ceea ce va fi după plandemie se va arăta a fi tocmai pe dos față de planurile lor, adică va rămâne o societate luminată.

    1. @ @ Ana
      Judecați de cei drepți, căci celor credincioși li se va considera credința ca dreptate.
      Unde sunt acești drept-credincioși, ați fi întrebat?
      Doar Dumnezeu știe cine și unde sunt. Asta nu înseamnă că nu sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button