X

VACCINURILE UCID CU MIILE – Bilanț EMA: 6990 morti la 30 septembrie 2021 dupa campania de vaccinare anti-covid din Europa. „Efecte neurologice grave” depistate la 75.000 persoane dupa vaccinul Pfizer

VACCINURILE UCID CU MIILE – Bilant funest al Agentiei Europene pentru Medicamente: 6990 morti la 30 septembrie 2021 dupa campania de vaccinare anti-covid din Europa. „Efecte neurologice grave” depistate la 75.000 persoane dupa vaccinul Pfizer. Cititi propunerea de rezolutie din PE privind instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor: „CE nu a dorit ca laboratoarele farmaceutice sa isi asume raspunderea. Deputatii PE nu au avut acces la contracte in timpul negocierilor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In afara de campania agresiva de vaccinare, in Romania nu se vorbeste, desi chiar institutiile europene o recomanda, despre efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid-19, despre persoanele pentru care nu se recomanda vaccinarea din cauza bolilor de care sufera – despre care Lumea Justitiei a vorbit pe larg in articolul (Noile efecte adverse ale vaccinurilor anti-Covid-19 – Click aici pentru a citi) – precum nici despre statisticile sumbre ale mortilor si cazurilor care au inregistat efecte adverse in urma administrarii dozelor de vaccin anti-Covid-19.

Nu se vorbeste in Romania desi Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), de la inceputul acestui an, a publicat regulat statistici si date privind evolutia cazurilor de covid-19 si a efectelor pe care aceste vaccinuri le au. Si o prezinta defalcat, pe fiecare vaccin in parte!

Este si cazul celei mai recente actualizari de siguranta” publicata in 6 octombrie 2021 de Agentia Europeana pentru Medicamente pentru vaccinurile de la Pfizer, Moderna, Astra Zeneca si Johnson & Johnson, care releva situatia statistica a vaccinurilor la data de 30 septembrie 2021.

Datele furnizate de EMA sunt comprimate in asa numite “Rapoarte medicale” in care sunt prezentate numarul cazurilor in care persoanele vaccinate au inregistrat efecte adverse dupa administrarea vaccinurilor anti-Covid-19, si mai ales decesele in randul populatiei survenite dupa vaccinarea anti-covid.

Astfel, conform celor mai recente date ale Agentiei Europene pentru Medicamente, la data de 30 septembrie 2021, in Europa situatia in ce priveste decesele inregistrate si cazurile de reactii adverse pentru fiecare vaccin in parte era urmatoarea:

Decese:

PFIZER – 5.113 decese la 420 la milioane doze administrate

ASTRA ZENECA – 1.211 decese la 68,7 milioane doze administrate

MODERNA – 495 decese la 59,8 milioane doze administrate

JOHNSON & JOHNSON – 171 decese la 14,3 milioane doze administrate

Reactii adverse:

PFIZER – 361.767 cazuri de reactii adverse

ASTRA ZENECA – 199.999 cazuri de reactii adverse

MODERNA – 80.486 cazuri de reactii adverse

JOHNSON & JOHNSON – 23.455 cazuri de reactii adverse

PFIZER

La 30 septembrie 2021, un total de 361.767 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Comirnaty au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 5.113 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 420 de milioane de doze de Comirnaty au fost administrate persoanelor din UE/SEE”.(Click aici pentru a citi)

ASTRA ZENECA

La 30 septembrie 2021, un total de 199.999 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Vaxzevria au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 1.211 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 68,7 milioane de doze de Vaxzevria au fost administrate persoanelor din UE/SEE”.(Click aici pentru a citi)

MODERNA 

La 30 septembrie 2021, un total de 80.486 de cazuri de reactii adverse suspectate cu Spikevax au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 495 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 59,8 milioane de doze de Spikevax au fost administrate persoanelor din UE/SEE”. (Click aici pentru a citi)

JOHNSON & JOHNSON

La 30 septembrie 2021, un total de 23.455 de cazuri de reactii adverse suspectate ale vaccinului COVID-19 Janssen au fost raportate spontan catre EudraVigilance din tarile UE/SEE; 171 dintre acestea au raportat un rezultat fatal. Pana la aceeasi data, mai mult de 14,3 milioane de doze de vaccin COVID-19 Janssen au fost administrate persoanelor din UE/SEE”. (Click aici pentru a citi)

Consideram ca aceste date trebuie aduse in atentia romanilor, care au dreptul sa fie pe deplin informati, din surse sigure (asa cum este Agentia Europeana pentru Medicamente) si nicidecum aceste date nu trebuie sa fie incadrate, asa cum autoritatile romane isi doresc, in categoria „Tabu” despre care nu trebuie sa vorbim. Iar daca o facem suntem „propagandisti” sau „antivaccinisti”. Cine are mintea limpede va intelege necesitatea acestor informatii si va decide in consecinta!

Rezolutie in Parlamentul European pentru instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19

De altfel, la nivel european, chiar datele publice furnizate de Agentia Europeana pentru Medicamente au facut obiectul unei propuneri de rezolutie in Parlamentul European pentru instituirea unui Fond european de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19. Propunerea de rezolutie a fost formulata de eurodeputatul francez Virginie Joron (foto), membra a Grupului Identitate si Democratie (ID) din Parlamentul European, la sfarsitul lunii septembrie 2021, si se bazeaza exclusiv pe datele EMA privitoare la numarul deceselor si ale efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid-19 Comirnaty (Pfizer, BioNTech), Vaccinul COVID-19 Janssen (Johnson&Johnson), Spikevax (vaccinul Moderna), si Vaxzevria (vaccinul AstraZeneca).

In cuprinsul propunerii de rezolutie pe care o prezentam in continuare, eurodeputatul Grupului ID expune statisticile publicate pentru luna august 2021 de EMA, enumerand totodata, pe langa cifrele privind decesele si cazurile de reactii adverse si numarul persoanelor care, in urma administrarii vaccinului Pfizer au avut „efecte neurologice grave”. Acestea ar fi in numar de aproximativ 75.000, potrivit propunerii de rezolutie.

Pe langa aceasta, europadeputata Virginie Joron isi motiveaza propunerea de rezolutie prin faptul ca la momentul negocierii contractelor de achizitie de catre Comisia Europeana, Parlamentul European nu a avut acces la contracte in timpul negocierilor, semnaland „dorinta” Comisiei Europene ca laboratoarele farmaceutice (companiile Big Pharma) sa nu isi asume raspunderea pentru efectele pe care aceste vaccinuri le-ar putea avea.

De aceea, considera Virginie Joron in propunerea sa, este necesara instituirea unui fond de despagubire a victimelor vaccinurilor impotriva COVID-19, si odata cu adoptarea Rezolutiei statele membre UE, la fel ca si Comisia Europeana sa fie informate si sa actioneze conform noilor dispozitii.

Iata propunerea de rezolutie din Parlamentul European:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. CRIMINALII TREBUIE SA PLATEASCA PT GENOCID!! TOTI PRESEDINTII SI GUVERNANTII SI MEDICII care sustin acest GENOCID TREBUIE SA PLATEASCA CU VIATA LOR! VREM UN NOU NURENBERG 2!!!!!!!!!!!!!!!NENOROCITIIIIIII!!!!!!!DE AJUNS CU ATATEA VICTIME ALE ACESTEI TERAPII GENETICE!!! GATA…PANA AICI!!!!!!!DUMNEZEU VA VA PEDEPSI SI AICI SI PE LUMEA CEALALTĂ pt atatea suflete nevinovate pe care le.ati Mintit ! Ordinarilooorrrr!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button