X

[STUDIU] Vaccinarea nu scade numărul de infectați cu c0vid. Ideologii vaccinării forțate trebuie închiși pentru genocid

Creșterea numărului de COVID-19 nu are legătură cu nivelurile de vaccinare din 68 de țări și 2947 de districte din Statele Unite ale Americii, spune un nou studiu publicat la finalul lunii septembrie.

Vaccinurile sunt în prezent strategia principală de atenuare a coronavirusului în întreaga lume. De exemplu, narațiunea legată de creșterea continuă a cazurilor noi în Statele Unite (SUA) este susținută ca o cauzalitate a zonelor cu rate scăzute de vaccinare. O narațiune similară a fost observată și în țări, cum ar fi Germania și Regatul Unit.

În același timp, Israelul, care a fost celebru pentru ratele sale rapide și ridicate de vaccinare, a cunoscut, de asemenea, o reapariție substanțială a cazurilor de coronavirus. Astfel, a fost investigată relația dintre procentul de populație complet vaccinată și noile cazuri de COVID-19 din 68 de țări și din 2947 de districte din SUA.

Metoda utilizată de cercetători

S-au folosit datele COVID-19 furnizate de Our World in Data pentru analiza internațională, disponibile începând cu 3 septembrie 2021. S-au inclus 68 de țări care au îndeplinit următoarele criterii: aveau date disponibile despre vaccinul cu a doua doză; a avut disponibile datele despre cazurile de coronavirus; aveau date disponibile despre populație; iar ultima actualizare a datelor a avut loc cu 3 zile înainte sau pe 3 septembrie 2021. Pentru cele 7 zile premergătoare datei de 3 septembrie 2021 s-au calculat cazurile de COVID-19 la 1 milion de persoane pentru fiecare țară, precum și procentul de populație care este complet vaccinat.

Pentru analiza la nivel de district din SUA, s-a utilizat datele echipei pentru COVID-19 de la Casa Albă, disponibile începând cu 2 septembrie 2021. S-au exclus districtele care nu au raportat date procentuale populației vaccinate complet, rezultând 2947 de districte pentru analiză.

S-a calculat numărul și procentele de districte care au înregistrat o creștere a cazurilor de COVID-19 în funcție de nivelurile procentului de persoane vaccinate complet în fiecare district. Creșterea procentuală a cazurilor de COVID-19 a fost calculată pe baza diferenței de cazuri din ultimele 7 zile și din cele 7 zile anterioare acestora. De exemplu, ținutul Los Angeles din California a avut 18.171 de cazuri în ultimele 7 zile (26 august până la 1 septembrie) și 31.616 cazuri cele 7 zile premergătoare (19-25 august), astfel încât acest district nu a înregistrat o creștere a cazurilor la noi.

Ce s-a descoperit

La nivel de țară, nu pare să existe o relație vizibilă între procentul populației complet vaccinate și noile cazuri de COVID-19 în ultimele 7 zile. De fapt, linia de tendință sugerează o asociere ușor pozitivă, astfel încât țările cu un procent mai mare de populație complet vaccinată au mai multe cazuri de COVID-19 la 1 milion de cetățeni.

În special, Israelul, cu peste 60% din populația sa complet vaccinată, a avut cele mai mari cazuri de COVID-19 la 1 milion de persoane din ultimele 7 zile.

Lipsa unei asocieri semnificative între procentul de populație complet vaccinată și noile cazuri de COVID-19 este exemplificată în continuare, de exemplu, prin comparația dintre Islanda și Portugalia. Ambele țări au peste 75% din populație complet vaccinată și au mai multe cazuri de COVID-19 la 1 milion de oameni decât țări precum Vietnam și Africa de Sud, care au aproximativ 10% din populație complet vaccinată.

De asemenea, în districtele din SUA, mediana noilor cazuri de COVID-19 la 100.000 de persoane în ultimele 7 zile este în mare măsură similară între categoriile procentuale de populație complet vaccinată. Există, de asemenea, variații substanțiale în districte în ceea ce privește cazurile noi de COVID-19 în cadrul categoriilor de populație procentuală complet vaccinată. De asemenea, nu pare să existe nicio semnalare semnificativă a scăderii numărului de cazuri în districte cu procente mai mari de populație complet vaccinată.

Dintre primele 5 districte care au cel mai mare procent de populație complet vaccinată (99,9-84,3%), Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) identifică 4 dintre acestea ca districte de transmisie „ridicată”. Districtele Chattahoochee (Georgia), McKinley (New Mexico) și Arecibo (Puerto Rico) au peste 90% din populație complet vaccinată, toate trei fiind clasificate ca având transmisie „ridicată”. În schimb, dintre cele 57 de districte care au fost clasificate drept districte cu transmitere „scăzută” de către CDC, 26,3% (15) au un procent din populație complet vaccinată sub 20%.

Deoarece se crede că imunitatea completă față de vaccin durează aproximativ 2 săptămâni după a doua doză, s-au efectuat analize de sensibilitate utilizând un decalaj de 1 lună asupra procentului de populație complet vaccinată pentru țări și districte din SUA.

Descoperirile nu surprind vreo asociere vizibilă între cazurile de COVID-19 și nivelurile de vaccinare completă, chiar și atunci când s-a luat în considerare un decalaj de 1 lună în ceea ce privește nivelurile de vaccinare completă.

Interpretarea cercetătorilor

Dependența de vaccinare, ca singură strategie primară de atenuare a COVID-19 și a consecințelor sale adverse, trebuie reexaminată, mai ales având în vedere varianta Delta (B.1.617.2) și probabilitatea unor variante viitoare. Alte intervenții farmacologice și non-farmacologice ar putea fi necesare odată cu creșterea ratelor de vaccinare. O astfel de corectare a mesajului, în special în ceea ce privește narațiunea politicii, devine primordială odată cu dovezile științifice emergente privind eficacitatea vaccinurilor în lumea reală.

De exemplu, într-un raport publicat de Ministerul Sănătății din Israel, eficacitatea a 2 doze de vaccin BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) împotriva prevenirii infecției cu COVID-19 a fost raportată a fi de 39%, substanțial mai mică decât eficacitatea inițială de 96%.

În plus, s-a constatat că imunitatea derivată din vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea să nu fie la fel de puternică ca imunitatea dobândită prin recuperarea de la virusul COVID-19.

Totodată, a fost raportată o scădere substanțială a imunității de la vaccinurile ARNm la 6 luni după imunizare. Chiar dacă vaccinările oferă protecție persoanelor împotriva spitalizării severe și a decesului, CDC a raportat o creștere de la 0,01 la 9% și de la 0 la 15,1% (între ianuarie până în mai 2021) a ratelor de spitalizare și, respectiv, a deceselor, printre persoanele complet vaccinate.

Pe scurt, chiar dacă ar trebui depuse eforturi pentru a încuraja populațiile să se vaccineze, acestea ar trebui făcute cu smerenie și respect. Stigmatizarea populațiilor poate face mai mult rău decât bine. Important este că alte eforturi de prevenire non-farmacologică (de exemplu, importanța igienei de bază a sănătății publice în ceea ce privește menținerea distanței de siguranță sau spălarea mâinilor, promovarea unor forme mai frecvente și mai ieftine de testare) trebuie reînnoite pentru a găsi echilibrul în a învăța să trăiești cu SARS-CoV-2, în același mod în care continuăm să trăim de mai bine de 100 de ani cu diverse modificări sezoniere ale virusului gripal din 1918.

Studiul este aici: Subramanian, S.V., Kumar, A. Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States. Eur J Epidemiol (2021)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Chiar NU MAI EXISTA NIMENI pe pamantul.asta care sa.i STOPEZE pe criminalii ăștia care fac GENOCID sub nasul nostru?????????!!!!!???????

  1. DACA NUMAI ESTE LOC DE NOI PENTRU CA SA RĂMÎNEM IN ORASE SI SE VREA NUMAIDECAT PECETLUIREA FORȚATĂ. PE SEMNUL FIAREI PRIN CODUL QR adică pe 666 PRIN EXPERIMENT DE COBAI UNDE ORI MORI CA UN UN SCLAV LEGUMA TINTUIT IN GENUNCHI SI LEPADAT DE LA FATA LUI DUMNEZEUB ORI ESTI PREDAT LA FIARA antihristBpe vecie ..ATUNCI
   DUMNEZEULE FA CA FUGA SA NE FIE INSPRE APARAREA SI MÂNTUIREA SUFLETELOR IAR CETATEA LUI BUCUR , BUCURESTI ÎMPREUNĂ CU TOATE ZIDURILE ORASELOR RIDICATE DOAR PENTRU BLESTEMUL IADULUI SA FIE RASE DE PE FATA PAMANTULUI SI NICI PRAFUL LOR SA NU RAMINA PE TALPILE NOASTRE PENTRU CA SA SE ARATE PUTEREA TA HRISTOASE DUMNEZEULE IN TREIMEA SFANTA! … și la iad cozile de topor cu arhierei cu tot slugile lui eusofor pe fundul iadului sa steie alaturi de tatăl minciunii pe care l au slujit!
   Amin.

 2. Trebuie cautati, gasiti si sa li se mulţumească, asa cum le-ar fi multumit moșii si strămoșii nostri, in mod adecvat. Trebuie sa li se dea posibiltatea alegerii formei de multumire catre care optează!
  De nu i-ar mai răbda Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!