X

[DOCUMENT] Noile restricții ABUZIVE care intră în vigoare de luni, publicate în Monitorul Oficial

Hotărârea de Guvern care prevede restricţiile ce se vor aplica începând de luni a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial.

În Monitorul Oficial 1013 a fost publicată, vineri seară, Hotărâre pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Documentul care cuprinde restricţiile aplicabile de luni poate fi citit AICI (.pdf)!

În principal, acestea vizează portul măştii atât în interior cât şi pe stradă de către toate persoanele, indiferent de rata de incidenţă, restricţii de circulaţie pe timpul nopţii şi folosirea la scară largă a certificatului verde.

De asemenea, toţi elevii intră două săptămâni în vacanţă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. NU VA FIE FRICA, SI NAZISTII PICA !!!
  PINA ATUNCI BOR SA-SI APERE PRELATII PATRIOTI SI NEINFRICAT, IMPREUNA CU TOTI ENORIASII !!!
  BOR, TREZESTE-TE !!!

 2. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

   1. Eu cred că este bine că-l postează, așa pot să afle cât mai mulți! Este un mesaj foarte important! Treceți-l și dumneavoastră cu vederea dacă îl știți, nu cred că e chiar atât de greu!

 3. Accesul la biserică este pentru suflet, accesul la bancă este pentru trup. Eu vreau să-mi scot toți banii din bancă pentru că mâine Arafat, guvernul sau Johannis îmi vor interzice accesul la propriile economii pentru că nu sunt vaccinat cu otrăvurile experimentale. Chiar sunt curios să văd ce față va face doamna de la ghișeu și câte săptămâni trebuie să aștept până când banca îmi restituie toate economiile.

 4. Dacă un polițist trebuie sa ducă la secție un hot sau un criminal și nu are certificatul “verde” ce face il lasă liber ?? Daca un martor trebuie sa dea declarații in cazul unui accident ,unei crime,tâlharii și nu are certificatul …înseamnă ca numai poate intra in secție sa dea declarații ,deci liber la crime,jafuri,violuri etc

  ???
  O sa crească numărul infracțiunilor …
  O sa fie HAOS !!!

 5. Apropo de restrictii, un articol interesant de tradus pentru cine are timp: un patent dragut aprobat in SUA in august acest an, prin care este monitorizata fiecare persoana, i se colecteaza datele personale si i se face un scor social in functie, printre altele, de (tineti-va bine) numarul respiratiilor adanci atunci cand frecventeaza biserica si canta – scorul scade cand merge la biserica si creste cand nu merge.
  https://www.infowars.com/posts/new-patent-proposes-digital-surveillance-to-vaccinate-people-based-on-social-credit-style-scores/
  Cat timp va trece pana il vor aplica, facem pariu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!