X

Trump lansează propria sa platformă de socializare, TRUTH Social

Fostul președinte american Donald Trump a anunțat miercuri că va lansa propria sa platformă de socializare, TRUTH Social, potrivit unui comunicat al Trump Media and Technology Group (TMTG).

Noua rețea socială a lui Trump urmează să lanseze o versiune beta în noiembrie, care va fi disponibilă numai pentru invitații. Lansarea sa la nivel național este așteptată în primul trimestru al anului 2022, se arată în comunicatul de presă.

Trump și-a semnalat aspirațiile de a crea o platformă de socializare rivală după ce a fost dat afară din mai multe platforme de socializare. La începutul acestui an, marile firme de socializare, inclusiv Twitter, Facebook și YouTube, l-au interzis sau au suspendat pe Trump pentru încălcarea politicilor lor după atacul din 6 ianuarie asupra Capitolului.

„Am creat TRUTH Social și TMTG pentru a face față tiraniei Big Tech. Trăim într-o lume în care talibanii au o prezență uriașă pe Twitter, totuși președintele dvs. favorit american a fost redus la tăcere ”, a declarat Trump în declarație.

Trump a spus că misiunea companiei este de a crea „un rival al consorțiului media liberal și de a lupta împotriva companiilor Big Tech”.

Aplicația TRUTH Social va fi lansată printr-o nouă companie formată dintr-o fuziune a Trump Media and Technology Group și Digital World Acquisition Corp, listată pe Nasdaq, conform declarației sale.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaxxineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Cenzurat In Prostie de Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  CITEZ DIN DESCRIEREA ORIGINALA:
  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaxxinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin! Va indemn sa urmăriți acest clip video cu atenție, până la final (are cam 24 de minute).
  Distribuiti mai departe!

 2. 4 avioane Mig 29 au atacat azi-noapte cea mai mare baza americana din Siria. Din păcate, niciun american nu ar fi murit, informații despre intenția de atacare a bazei respective existând inainte de momentul atacului realizat de către sirieni. Israelul a fost SOMAT(!) de către americani sa fie gata de lupta in orice clipa. Considerand ce au pățit americanii de pe nava USS LIBERTY, somarea Israelului de către americani mi se pare ridicolă.
  Culme a prostiei turcilor: astia ameninta ca vor interveni de partea Ucrainei in conflictul din Donbass, asta dula ce achizitionarea a cel putin unui sistem S 400 a dus la concluzia ca, respectivul sistem nu este inca pregatit pentru atacarea tintelor inamice. Ramane intrebarea: rade cumva Rusia de Turcia?
  Ca reactie la atacul celor 4 avioane, azi, Turcia trimite multa armata in Siria.
  Turcia este speriata de americanii care au trimis o nava plina de armament, Greciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!