X

Sluga de la Cotroceni bagă țara în carantină: Certificatul verde obligatoriu

Iohannis a anunţat, miercuri seară, după discuţia cu alte slugi ale OMS și cu ex-premierul Cîţu pe tema măsurilor de limitare a efectelor pandemiei, că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni, şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot. De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Preşedintele a avettizat că cei nevaccinaţi vor avea o sumedenie de restricţii. ”Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluţie e vaccinarea”, a subliniat Iohannis.

”Este evident că şcolile sunt puternic afectate şi prin elevii care sunt infectaţi, dar şi prin personal – profesorii, învăţătorii care se îmbolnăvesc. În mod normal, începând de luni, deci de săptămâna viitoare de luni, ar fi vacanţă pentru cei mici. S-a decis azi ca această vacanţă să fie valabilă nu numai pentru ciclul primar, ci şi pentru gimnaziu şi liceu pentru două săptămâni. Deci începând de luni este vacanţă şcolară. Când vorbim despre protecţia individuală nu întâmplător am venit cu mască. Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot: şi în interior, şi în exterior, şi la şcoală – unde se mai ţine -, şi în târguri, şi la cinematograf şi dacă vă plimbaţi pe stradă este obligatoriu să aveţi mască. Este regretabil, dar trebuie să instituim restricţii, care vor intra în vigoare de luni”, a declarat klaus.

Conform lui Iohannis, în timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.”Cei nevaccinaţi, din păcate, vor avea o sumedenie de restricţii”, a amenințat el.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaxxineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/
  Distribuiti mai departe!

  PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Cenzurat In Prostie de Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  CITEZ DIN DESCRIEREA ORIGINALA:
  ?⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaxxinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN) Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin! Va rog sa urmăriți acest clip video cu atenție, până la final (are cam 24 de minute).
  ? Înainte ca Părintele Savvas sa ne vorbeasca, eu traducătorul, vă prezent la inceputul clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu toți dintre voi o cunoasteti: Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan) a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Feriți-vă de vaxxin. Să nu ne lăsăm cumva înșelați! Va rog SA TRIMITETI neaparat și altora mărturia aceasta (distribuiți mai departe)!
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 3. A fost ales de incredibil de multi si il mai si laudau ca este destept, neamt si mai stiu eu cite alte prostii! Acum sa suporte toata adunatura de antiromani care au votat o scirba neruasinata de sas exact ce vor alogenii. Doar romanii cred cu incapatinare ca strainii trebuie sa le faca lor bine si sa le rezolve problemele! N-au retinut din istorie absoolut nimic! Tranimea ridicata de Ceausescu a distrus, batjocorit, instrainat si calcat in picioare absolut tot ce este romanesc. Succesuri!

 4. Faptul că trădează politicienii nu ma miră prea mult. Asta știu ei cel mai bine să facă și e asta au fost susținuți din exterior! Ce mai mult mă îngrijorează trădarea din partea unor slujitori ai Bisericii. Când trăia părintele Iustin Pârvu, am reușit să respingem cardurile de sănătate din motive de conștiință religioasă. De ce nu putem face și acum același lucru?

  Unii slujitori ai Bisericii mărturisesc jumătăți de adevăr, spun că vaccinul are efecte adverse, are nanotehnologie, presupune modificare genetică etc. Dar când îi întrebi dacă vaccinul implică pecetluirea cu semnul fiarei neagă categoric. De ce neagă? Pentru că, dacă ar spune că vaccinul este semnul fiarei, am putea respinge vaccinul din motive religioase, iar ei nu vor să-și asume această luptă. Dacă se spune că vaccinul nu este sau nu implică pecetluirea cu semnul fiarei, atunci se pot face și la noi centre de vaccinare în biserici, de exemplu.

  Suntem țară majoritar ortodoxă, cu un număr apreciabil de nevaccinați. De ce să nu beneficiem de sprijin din partea Bisericii pentru a refuza vaccinarea din motive religioase? Chiar nu se mai găsesc în această țară niște slujitori vrednici care să ne susțină?

 5. Nu va suparati, ceea ce a povestit aseara Iohannis ca va face, nu este deloc carantina…eu chiar ma asteptam sa declare o carantina dar n-a fost asa; carantina ar fi insemnat daca s-ar restrictionat drastic circulatia pentru toata lumea (deci inclusiv pt vaccinati) si pe intreaga durata a zilei, daca s-ar fi inchis toate magazinele neesentile si serviciile neesentiale, totul cu exceptia alimentarelor si farmaciilor. Cei dintre dvs. care aveti rude/prieteni care traiesc de ex. in Franta, intrebati-i cum a fost acolo anul trecut si pe la inceputul anului asta si o sa aflati ce inseamna „carantina”….

 6. Javrele presstitute care flancheaza acum guvernul anunta ca certificatul satanic va fi OBLIGATORIU SI LA PRIVAT …Testarea are valabalitate de 48 ore si oricum majoritatea nu-si permit sa o faca. Ce facem acum ?? Daca romanii vor merge in masa la taiere , cu siguranta vor baga MARCA si in magazine. Romanii au aratat pana acum ca NU se mobilizeaza in numar mare sa vina la proteste – Vrem sa stim IMEDIAT ce are de gand Biserica Ortodoxa Romana si daca va sta alaturi de popor impotriva criminalilor dela Guvern ! BOR este singura forta organizata cu o retea solida de comunicare si care poate opri ofensiva demonica! – BOR trebui sa mobilizeze romanii si sa intervina public impotriva pasaportului/certificat satanic prin care o procedura medicala riscanta este fortata pe popor prin VICIEREA CONSIMTAMANTULUI, SANTAJ si SEGREGARE !

  1. @ stef
   Sunt decacord cu stef. Biserica Ortodoxă trebuie să-și apere credincioșii. Dar oare se va întâmpla asta din partea BOR?

 7. Niciodata in Istoria acestei tari nu au fost incalcari mai groaznice ale drepturilor si libertatilor fundamentale ale romanilor, de Genocid(prinvaccinuri ucigase), de segregare si discriminare a acestora! Nici dusmanii pe care i-am avut in decursul Istoriei, nici tortionarii bolsevici ai anilor ’45-50, nu si-au permis astfel de blasfemii si sacrilegii la adresa poporului roman, precum isi permit bestiile astea crimiale de astazi, asa cum este acest Robot-nazist, slugoi si dement! Ne spune blestematul asta de Plavan ca, „Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, vineri, foarte concret, ce restricţii intră în vigoare”. Care Guvern, bai Dulap SS, cand ala e deja demis si nu mai are puterea de a lua decizii? Cum iti permiti, nazistule sa dai Lockdown mascat(in special pt nevacinati), cand nu ti-ai asumat inainte responsabilitatea unei Stari de Urgentza! Ti-ai permis sa te sui cu bocancii aia de Lagerfuhrer peste Constitutia Romaniei, pt ca Serviciile si autoritatile statului sunt in aceeasi barca cu voi, criminalii poporului roman! Cu Economia pusa la pamant de chiar tradatorii care ar fi trebuit sa aiba grija de ea, cu Dictatura securist-medicala de tip segregationist care suprima mai toate drepturile romanilor, cu scumpirile exponentiale la tot si la toate si cu foametea si saracia cumplita ce vor urma, nu ne putem indrepta decat intr-o singura directie: spre o Revolutie totala extrem de sangeroasa, cum n-a mai existat niciodata in Istoria Romaniei! Singura problema care se mai pune este: cand va incepe? Si aici, pot sa spun ca, tinand cont de furia si frustrarile maxime care exista acum in toata populatia Romaniei, nu mai este nevoie decat de o scanteie, pt ca tara sa ia foc la propriu, care poate fi pusa oricand de unii membrii ai unor Servicii autohtone sau de cei ai unor Servicii straine, fiecare dintre acestea avand interesele si motivele lor! De asemenea stiu din sursa sigura ca exista in fiecare localitate mai mare a tarii(orasele, orase, municipii), echipe formate din 7-12 romani darji si hotarati, recrutati de acei membrii patrioti si nationalisti din Serviciile romanesti, care au liste prioritare cu Iudele importante ale neamului(mai mult sau mai putin cunoscute public), care stau acum in expectativa, dar totodata sunt in „pole position”, in asteptarea momentului cand pot trece la vanarea bestiilor si slugoilor care ne conduc! Si cred ca oricine isi poate da seama ca, in acele clipe, cuvintele „mila” si „indurare” nu vor mai exista, pt ca nici aceste bestii criminale n-au avut nici un pic de mila, intelegere si indurare, fatza de propriul lor neam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!