X

Ciucă va conduce dictatura militaro-sanitară în România

Nicolae Ciucă

Ministrul interimar al Apărării Nicolae Ciucă este noua propunere de premier a PNL. La acest moment se merge pe varianta Nicolae Ciucă premier, cu un guvern minoritar PNL-UDMR, susținut de PSD în Parlament.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicolae Ciucă s-a născut la 7 februarie 1967, în localitatea Pleniţa, judeţul Dolj. A absolvit Liceul Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova, în 1985, şi Şcoala Militară de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu” de la Sibiu, în 1988.

În 1990 a urmat Cursul de perfecţionare de comandanţi companii cercetare, la Făgăraş. A urmat cursurile Academiei de Înalte Studii Militare, specialitatea Arme Întrunite, în perioada 1993-1995, precizează site-ul https://www.mapn.ro/.

În 2000, a urmat cursul PSO (operaţii în sprijinul păcii), Centrul PfP, Bucureşti, şi cursul de limbă engleză, Academia Forţelor Terestre, Sibiu, iar în 2001, a participat la cursul JOINT şi operaţii multinaţionale, Centrul PfP, Bucureşti.

În anul 2003 a obţinut titlul de doctor în ştiinţe militare, cu lucrarea “Dimensiunea angajării Armatei României în operaţii întrunite multinaţionale”, UNAP, Bucureşti, iar în anul 2004 a urmat Cursul de relaţii civili militari în Europa de Est şi Asia Centrală, Hulburt Field, Florida – SUA.

În anul 2005 a urmat Cursul de limba engleză – terminologie NATO, York Sr. John University, iar în anul 2006 şi-a aprofundat cunoştinţele, absolvind, în SUA, Colegiul de război, trupe de uscat, şi a obţinut masterul în Studii Strategice.

În 2012 a absolvit cursul postuniversitar de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale “Securitate şi bună guvernare” – Colegiul Naţional de Apărare, scrie site-ul https://www.mapn.ro/.

În perioada august 1988-martie 1989 a fost comandant de pluton lansare la Regimentul 26 Mecanizat “Rovine”, Craiova, iar în perioada martie 1989-septembrie 1992, a fost comandant de pluton cercetare şi instrucţie la Batalionul 121 Cercetare, Craiova.

Din septembrie 1992 până în octombrie 1993 a fost ofiţer de stat major în Biroul operaţii, batalionul 121 Cercetare, Craiova; în perioada iulie 1995-mai 1996, a fost ofiţer de stat major în Biroul operaţii şi pregătire pentru luptă, Brigada 2 Mecanizată “Rovine”, Craiova.

Începând din mai 1996 până în mai 1997, Nicolae Ciucă a fost ofiţer de stat major în cadrul misiunii UNAVEM III, Angola, apoi, în perioada mai 1997-noiembrie 1998, a fost ofiţer de stat major în Biroul operaţii şi pregătire pentru luptă, Brigada 2 Mecanizată “Rovine”, Craiova. Comandant al Componentei Terestre la Exerciţiul multinaţional “Blue Danube 2000”; noiembrie 1998 – februarie 2001 – şef de stat major al Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab”, Craiova.

În anul 2000 a îndeplinit funcţia de şef de stat major al Batalionului 26 Infanterie – rezervă strategică SACEUR, iar în 2001 a fost comandant al Batalionului 26 Infanterie – rezervă strategică SACEUR, participă la exerciţiul multinaţional “Dynamic Response”, Bosnia şi Herţegovina; februarie 2001 – octombrie 2004 – comandant al Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab”, Craiova.

Din iunie 2002 până în ianuarie 2003 – comandant al batalionului românesc participant la misiunea Enduring Freedom, Afganistan. În 2003 a fost conducător/director al exerciţiului OCE/EXDIR, în cadrul misiunii ISAF, conform site-ului https://www.mapn.ro/.

A mai ocupat următoarele funcţii: ianuarie 2004-iulie 2004 – comandant al batalionului infanterie participant la misiunea din Irak; octombrie 2004-octombrie 2006 – şef operaţii, Brigada 2 Infanterie “Rovine”, Craiova; octombrie 2006-martie 2007, împuternicit şef de stat major, Brigada 2 Infanterie “Rovine”, Craiova; martie 2007-februarie 2009 – locţiitor al comandantului Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată “Unirea Principatelor”, Focşani; februarie 2009-ianuarie 2011 – comandant al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată “Unirea Principatelor”, Focşani; ianuarie 2011-ianuarie 2014 – comandant, Divizia 2 Infanterie “Getica”, Buzău; ianuarie 2014-octombrie 2014- şef al Statului Major al Forţelor Terestre.

În perioada octombrie 2014-1 ianuarie 2015 a fost locţiitor al şefului Statului Major General, iar în perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 – şef al Statului Major General.

La 4 noiembrie 2019 a fost numit ministru al Apărării Naţionale.

Pentru rezultatele obţinute de-a lungul carierei a fost distins cu mai multe distincţii şi decoraţii – Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Cavaler, Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, Ordinul Naţional “Pentru Merit” în Grad de Ofiţer, Ordinul Naţional “Pentru Merit” în Grad de Cavaler, Ordinul Naţional “Pentru Merit” în grad de Comandor, Semnul Onorific în Serviciul Patriei pentru 15, 20 şi 25 de ani de activitate, Medalia ONU, Emblema Onoarea Armatei României, Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Forţelor Terestre, Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene, Emblema de Onoare a Forţelor Navale, Emblema de Onoare a Informaţiilor Militare, Emblema de Onoare a Comunicaţiilor şi Informaticii, Emblema de Onoare a Logisticii, Emblema de Onoare a Medicinei Militare, Ordinului Naţional de Merit al Republicii Franceze, în grad de Comandor, Emblema de merit “În Serviciul Armatei României” cls. a III-a, Emblema de merit “În Slujba Păcii” cls. a III-a, Emblema de merit “Ştiinţa Militară” cls. I-a, Titlul onorific de “Militar Veteran” pentru militari, precizează site-ul https://www.mapn.ro/.

De asemenea, a fost distins cu Medalia pentru Merit, SUA, şi Medalia de Onoare a Forţelor pentru Operaţii Speciale ale Statelor Unite ale Americii.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

12 comentarii

 1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaxxineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Cenzurat In Prostie de Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  CITEZ DIN DESCRIEREA ORIGINALA:
  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaxxinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin! Va indemn sa urmăriți acest clip video cu atenție, până la final (are cam 24 de minute).
  Distribuiti mai departe!

 2. Nicolae Ciucă s-a născut la 7 februarie 1967, în localitatea Pleniţa, judeţul Dolj

  Doar asta conteaza! Cine isi poate inchipui ca taranul asta fudul chiar are ceva in mintea lui, dincolo de nebunia parvenirii cu orice pret?! Cu cine s-au facut ororile anulor 50? S-a uitat? Cum credeti ca arata familia lui in 45? Dar in 67 cind l-au produs pe asta, care nu are nici o treaba cu Romania si poporul roman? Nu-i vedeti ca toti care au functii si pozitii sint proveniti din taranimea parvenita? Ei nu stiu decit organizare in gasti de interes, nu au prietenii, ci doar complicitati. Romania arata dupa chipul si asemenarea lor.

  1. @roman:
   Eu chiar nu va mai inteleg: daca pe noul premier desemnat l-ar fi chemat de ex. Kovacs Janos sau Hans Jurgen, ati fi spus ca e bozgor/sas, ca nu e roman de-al nostru,ca e vandut strainilor, etc… Pe asta il cheama Nicolae Ciuca, e roman neaos dintr-un sat din Dolj, si de aceea e “taran parvenit”. @Roman: ai vrea tu sa faci un portret robot ai unui candidat potrivit? Ca, vad ca absolut oricui i se pot inventa vini…

 3. Să nu uite cumva d-nul ministru Ciucă faptul că jurământul l-a făcut față de poporul român, cum că-și apără poporul din care face parte, și că tot față de popor va depune jurământul și ca prim-ministru, dacă va fi ales. Majoritatea miniștrilor au uitat acest lucru și nu-și mai apără poporul care i-a ales să-l reprezinte.
  Se vede treaba că d-nul Ciucă este foarte iubit de americani, ceea ce poate fi bine, dar poate fi și rău. Și Iohannis este iubit de americani și iată consecința: introducerea certificatului verde în România fără nicio jenă. Sperăm ca d-nul Ciucă să nu-și trădeze propriul popor și să oprească introducerea certificatului verde. Asta ar însemna să fie contra președintelui, ceea ce e greu de crezut. Acum una din două: ori face echipă cu președintele și-și condamnă părinții la moarte, ori devine martir.

  1. LEGEA MARTIALA scrie pe fruntea mea si a altora care nu se vor supune iudelor satanice dar NU MA TEM !!!
   Cu DUMNEZEU inainte !!!

 4. Dupa ce a distrus Armata Romaniei, facand din ea doar o trupa de mercenari, inzestrand-o cu pocnitori de mana a 7-a, achizitionate pe bani grei de la asa-zisii “parteneri strategici” si punand-o la dispozitia oricaruia din Vest i-o cere, nea’ Ciuca este sprijinit astazi de tiganii cu epoleti din PSD, ca sa faca acelasi lucru si cu Romania, punand biciul si luand la propriu pielea de pe iobagii mamaligari! Se pare ca “Ciuca al nostru” nu mai e demult “al nostru”(nici nu cred ca a fost vreodata), ci este doar al altora din afara Romaniei, fiind totodata si o adevarata maCiuca a Plavanului, de care acesta se va folosi pt sustinerea binecunoscutelor sale interese antiromanesti!

 5. Am tradus articolul cu Google Translate si am corectat pe alocuri respectiva traducere, intrucat consider ca este foarte important:
  https://eladiofernandez.wordpress.com/2021/09/30/el-apagon-se-activara-el-21-de-diciembre-sorteo-de-la-loteria-y-durara-6-meses/
  Generalul Richard Barrons anticipează între rânduri care va fi următoarea închidere a rețelelor sociale și a internetului – în stil chinezesc. Guvernul va fi responsabil pentru o mai mare suprimare a comunicațiilor cu scuza Securității Naționale în fața unui eveniment de origine electronică încă neanunțat.
  Expert militar în noul război: „Astfel, puteți aduce toate țările europene în genunchi în doar 14 zile”.
  „Fostul general britanic Richard Barrons spune că nici războaiele, nici focoasele nucleare nu sunt necesare. Consideră că o combinație intre rachete de precizie, atacuri cibernetice și rețele sociale este mult mai periculoasă.”
  Ce se află în spatele plandemiei Covid-21 și al următorului ‘blackout’ (intrerupere/cădere generalizată a curentului) din decembrie 2021? Este falimentul sistemului financiar mondial, datoria neplătită către China care a finanțat Rezerva Federală și băncile centrale europene; iar singura soluție pentru a o ascunde este dărâmarea sistemului financiar însuși. Foamea și moartea.
  Într-o lună, centrele militare, guvernele, primăriile și spitalele vor fi reactivate, restul în șase luni. Deși spitalele vor fi prăbușite cu răniții și este convenabil să aveți o trusă mare de prim ajutor și o enciclopedie medicală într-o carte, nu pe internet.
  Islamismul va crește în Europa și SUA. Ce țară va trage (?) prima este irelevant, dar ne putem imagina care. Tsunami și vânturi de 120 km pe oră vor paraliza viața și orașele.
  Cyber Polygon este strategia de atac care se pretinde a fi apărare.
  La fel ca strategia virusului inițiată de aceiași cu cei care iau aceste măsuri, măsuri care, în loc să prevină, sunt cel mai letal instrument.
  Blackout-ul va începe cu viruși care vor închide centralele electrice și nucleare.
  Anglia va avea electricitate din Maroc prin intermediul unui cablu submarin care furnizează doar 8% din consum, dar pe care îl vor folosi doar pentru elită, armată, buncăre și palate. Ceea ce indică faptul că va fi o întrerupere a finanțelor Occidentului și a populației sale, în timp ce în țările de pe malul arab centralele vor fi păzite de armată. Centrale termice de ultimă generație care, totuși, au forțat închiderea Spaniei, deoarece această nouă plandemie vizează în principal populația albă din vest.
  Lipsa va duce la haos, foamete și atacuri pe străzi în căutarea de alimente, bani, aur, orice și în principal din mâinile soldaților subsaharieni, marocani și algerieni care ne-au importat ca refugiați și care vor fi activați la prima greva foamei dupa trei zile de nemancat fara supermarketuri cu gen pe care camioanele fara combustibil nu il vor putea servi si cu atacuri la drumuri si case si cladiri private.
  1.Păstrați alimente uscate și gătite care nu au nevoie de frig (electricitate) și care pot fi consumate atunci când sunt deja gătite. Pâine în biscuiți și nuci, precum și vitamina C și alte vitamine.
  2.Depozitați combustibil pentru vehicule și generatoare de energie electrică.
  3.Trusa de prim ajutor (multe bandaje, peroxid de hidrogen, alcool, betadină, paracetamol, foarfece, bandă adezivă, seruri și sonde etc).
  4. Retrageți toți banii de la bancă, atunci nu veți putea încasa.
  5.Pico (tarnacop?), lopata, topor, lemne de foc, lumanari in cantitate mare.

 6. Pentru unii este ușor să obțină puterea. Mai greu este să știe ce să facă cu ea. Atunci când conștiința sa nu contează, ci face ceea ce i se comandă din afară, este, de fapt, o slugă care creează impresia unui factor de decizie în stat. Se minte pe sine și îi minte și pe alții de frică. Bine ar fi să apere poporul român din această funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button