X

Președintele Braziliei renunță definitiv la vaccinarea c0vid: „Am consultat noi studii, nu are sens”

Președintele brazilian Jair Bolsonaro renunță definitiv la vaccinul anti-Covid. „Am consultat noi studii, nu are sens”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a anunțat că, în cele din urmă, nu va accepta vaccinul împotriva Covid-19, după ce a pretins luni întregi că va fi „ultimul brazilian” care va fi vaccinat. „Am decis să nu mă mai vaccinez. Am consultat noi studii. În plus, imunitatea mea este la maxim, de ce aș avea nevoie de vaccin?”, afirmă președintele, fără a specifica la ce studii se referă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Trebuie şterse link-urile de pe smartradio aflate în articol. Primul e despre nunta fiicei lui Bill Gates, al doilea despre Daniel CRaig care ”preferă barurile pentru homosexuali”, iar al treilea promovează ”vaccinarea”.

    1. Daca as putea as pune acest interviu pe toate televiziunile de pe mapamond in toate limbile posibile ca sa inteleaga toti cum stau lucrurile!!!!Cel Mai bun părintele Elpidie!!!!!!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button